reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Kurcze ja to chyba 6 w totolotka wygrałam z tymi teściami. Są po prostu rewelacyjni. Przyjadą, pomogą, małym się zajmą, pogadają... mi to pasi :tak: Za to szwagierke mam walniętą i zazdrosną o moje dziecko. Ale co tam... ona mi nie jest do zycia potrzebna.

pinka i gosia a moze kiedys uda sie naprawic stosunki? nigdy nie mow nigdy :tak:
pinka wspołczuje @... ja po porodzie miałam tylko raz a teraz biore plastry bez przerwy i tez mnie to omija :-)

jarzebinka - zycze cierpliwosci ;-) Ja tam nie lubie na nic czekac, wiec wiem jak sie czujesz.

U nas troche chłodniej, ale slonko nadal mocno grzeje :-D Podobno od jutra załamanie pogody.

reklama
kubala-jezeli o mnie chodzi to napewno nigdy nie bede miala z nią dobrych relacji za duzo krzywdy mi zrobila za duzo!!!!!!!! teraz jest mi obojetna wlasciwie w zyciu codziennym jej nie ma:no::no: ja ytez mialam plastry ale musze znów isc do GP po recepte bo nie wyrobie:tak::tak:

ale mi sie nic niechce słonko za oknem sie chowa ale nie jest zle,ja wlasnie kawke zapijam i ciacho wcinam......

musze jeszcze dzis napisac do Jurka Owsiaka w sprawie Zosi i do kilku gazet w sprawie wywiadu dla nie:-):-)trzymajcie kciuki by sie udalo:-D:tak:

No jasne, ze trzymamy! :tak:
A co tam u Niej i jej rodziców? Jest jakaś poprawa?

A szykować jakieś paczki na sierpień dla małej?

kubala- poprawa jest ale na jesien kolejna operacja Zosia ładnie je a to najważniejsze był maly kryzys ale juz opanowany:-):-)

jak mozesz to poprosze ja tez przywiąze ze soba znów pake dla ZOSKI

pinka - pewnie, ze można. Nie ma problemu!

A jaki ona teraz rozmiar nosi, ile wazy i ile ma mc? A w domku jest czy nadal w szptalu?
Kurcze ja tak czasami sobie narzekam, ale jak tweraz pomysle co przechodza albo co przechodzili jej rodzice to az mi wstyd... :-(

teraz ma rozmiar 68 no ale do sierpnia to pewnie urosnie do 74:-D:tak: waga około 5,500 kg narzaie sa wdomku ale raz w tygodniu jezdza do szpitala na wymiane rurki babania itp

ja tez czasami narzekam ale jak sobie pomysle o innych to mi wstyd:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

.:: Strona Zosi Nowak

masz jej stronke poczytaj w wolnej chwili

ok dzięki
na bank coś przygotuje. Zresztą będziemy w kontakcie i skosultujemy to co ewntualnie jest potrzebne małej.

No to miłego dzionak dla wzystkich.
Lece na obaidek, bo mały zasnął. Przy nim niestety już nie mogę jeść :no:

helol
milego wieczorku
kubala - bylam u alergologa dzisiaj,podtrzymala zalecenia gatrolog,nie zlecala zadnych badan,poniewaz uwaza,ze u Hani podstawowy problem to jelitowki,a zmiany na skorze mam sobie olac:confused::baffled:.Generalnei szkoda mego czasu bylo,pieniedzy na taryfe stresu Hani i Zuzi - zle sie czula a musiala zostac w domu z ciocia bez mamy.

Hania oki zupelnie.
Zuzia dzis znowu wnocy wymiotowala,potem w dzien przyplatalo sie mega rozwolnienie,siku robi pupa:-(.Tak wiec mamy 2 w 1 angina+ jelitowka..bosssko.

Pozdrawiam

reklama
Dzień dobry:-)
My juz pobudke mamay od6:szok:Grzes ja zrobił:wściekła/y:Zamiast jeszcze pospac z godzinke:tak:Pranko juz wstawione i mieszkanko prawie posprzatane:-D
Gosia tak to właśnie jest z dzieciaczkami gdy pora do pracy to zaczynajz chorowac:confused:
U Grzesia też katar nasila się w nocy i wtedy kaszle:szok:

Zdrówka wszystkim dzieciaczkom a mamaą cierpliwości:-)

Do góry