reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

bezkościelna ;) ale nadrobimy w przyszłym roku :))
coca-cola to zło :D ale jakie pyszne zło :D
właśnie, była kiedyś któraś na Gali Ślubnej w Arenie? warto iść? targi slubne przegapiłam :/

reklama
My też bez ślubu i bierzemy w październiku ale bezkościelnie. Nigdy na żadnej gali ani na targach nie byłam i chyba nie pójdę ;p.

Cześć :)
Jak tam dziewczyny? Przeszło Wam? U mnie wczoraj mąż chorował. Dzisiaj jeszcze apetytu nie ma i zjada sucharki. Najgorzej jak dzieciaka takie choróbsko dopadnie.

Hello:)
U nas już prawie perzeszło Basia i ja ok, ale Zet jeszcze słaby - niestety do pracy pojechał, ale kochana zonka poszła mu rano po bułeczki i delikatesową szyneczkę z kurczątk! U nas najlepiej Basia przeszła chorobsko, nawet na niej wrażenia te wymioty nie zrobiły tylko gorzej jadła ale piła;)
Miałam dziś iśc na szczepienie to odra/świnka/różyczka i znów odwlokę, więc pewnie w czwartek pojde, kurcze zaczynam sie martwic ze juz tak dlugo to odwlekam, bo to po 13 miesiacu jest:(
A jak u Was plany na dzisiaj? Ja chcę sprzątać ale zobaczymy czy tylko na dobrych chęciach się skończy:p:-D
A co do chudnięcia to ja prawie wszystko zrzuciłam karmiąc i z dniem odstawienia karmienia spuchłam jak bańka;/ i teraz zasiadły tryb życia i siebie nie poznaję:( Źle się z tym czuję bardzo, ale od środy zaczynamy walkę, zaczyna się post wiec mam nadzieję ze się uda;)

Skrzatku ja też nie szczepiłam jeszcze Zosi na tą szczepionkę ;p. Jakoś mi się do niej nie śpieszyło. Nawiasem mówiąc Marysi jeszcze w ogóle nie zaczęłam szczepić. Miałam 2 tygodnie temu zacząć ale ciągle jakaś choroba nas męczy.
Dzisiaj jestem przymuszona do siedzenia w domu bo czekam na odczyt liczników i na kuriera

kurier już przyjechał :)

to weekend Wam przeleciał nieciekawie... zdrówka dla wszystkich..... :tak:a ja dzis myślę, zaliczę stomatologa ze starszym, ciekawe czy będzie wyrywany ząbek ( Kacper jest już przerażony taka wizją) :szok:

jagmar, a propo liczników to możesz zostawić karteczkę w drzwiach ze spisanymi licznikami i masz z głowy siedzenie.... :tak:
a wogóle to życzę przyjemnego dzionka.... :tak:

Witam :)
u nas Seba nadal gorączkuje (ale wszystko w granicach 38, więc nic nie podaję, a może jednak powinnam??), za to pochorował się mąż, mnie boli brzuch, ale znośnie, za to mąż zdycha na kanapie, dobrze że ma wolne dzisiaj, chociaż inne plany miałam na ten dzień ;)
Skrzat my odwlekaliśmy ostatnią dawkę szczepienia w 18 mies, młody zaszczepiony jak miał 23mies... wolałam tak niż z katarem :) a coś jeszcze oprócz dietki planujesz? jak ja zazdroszczę tym co schudły podczas karmienia, też tak chciałam.. ale właśnie też słyszałam o gwałtownym przytyciu po odstawieniu karmienia :/ ja nie wiem że niektóre tak ładnie wracają do siebie po ciąży, a niektóre muszą walczyć o to :)))
Jarzębinka powodzenia dla młodego u dentysty!
zmykam do moich padlinek, miłego dnia!

Hej!

Skrzat koleżanka moja po 2 urodzinach szczepiła ta szczepionką.
Fakt,że wezwań kilka dostała, ale nic poza tym złego się nie stało ;-)

jarzębinko a czemu rwać zęba ?
to mleczak jest ?

My ostatnio u alergologa byliśmy z Agu, a tam tez stomatolog przyjmuje.
Pani się nudziło i zgarnęła Jasia z korytarza na przegląd zębów :biggrin2:

Ewa nas tez kolki ominely ale na kazdy bol brzuszka/ placz z blizej niezidentyfikowanego powodu pomagal wlasnie delicol. JA tez mysle ze moze warto sie z lekarzem skonsultowac.

Tygrynko my bylismy na targach slubnych i do dzisiaj nie wiem po co. Jak dla mnie to te targi sa dla milionerow;)

Ja w ciazy przytylam 15kg. Schudlam 11kg a potem przytylam jeszcze 3:/ Czyli do wagi przedciazowej mam 7kg. Ale ja zwyczajnie lubie jesc:) I przyznaje sie so tego bez bicia;) Nie potrafie sobie odmowic jedzenia, szczegolnie slodyczy. Latem bylo jakos bo wiecej ruchu mialam, teraz mi wszystkie slodycze w tylek ida bo sie nie ruszam.

reklama
Do góry