reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

My wrócilismy, Basia humor dobry, ale wymiotowała jeszcze raz popołudniu i żyje dzisiaj na chrupkach kukurydzianych;/ nic innego nie chciała jeść!
Ale mnie tez jakoś mdli:( echhhh

reklama
Jagmar chyba masz rację, że jakiś wirus, bo Lilou mi pisała że Oli wymiotowała całą noc :/ Seba też jeszcze 5 razy, ale widać było, że za przeproszeniem to był niedokończony jeden wymiot, że mu siedziało na żołądku, teraz humor od rana doskonały.. oby już więcej nie wymiotował i oby żaden maluch więcej się nie pochorował :/ mrozy puszczają to i zarazki też :/

Kurcze to się raczej nawzajem pozarażałyście ale dla pocieszenia dodam, że to szybko przechodzi. Chyba gorzej by było gdyby to była zwykła grypa. 3majcie się dzielnie, zdrówka Wam życzę.
Zosia dzisiaj jak nowo narodzona śladu po chorobie nie widać.

Jagmar oj pocieszasz, pocieszasz bardzo! Seba zrobił jeszcze brzydką kupę, a tak to wszystko gra, chociaż jeszcze nic nie jadł...
Krysia zdrówka!!
Ania miłego dnia u teściów :)

CZesć!!

u Nas noc do kitu:(( Oli od 3 nie spała i wymiotowała, ja poszłam spać o 2, także sobie nie pospałam:/ Boję się o Stasia:-( słuchajcie a może to ta pizza??? bo małe dzieciaczki nie mają tylko te co jadłY???

Tygrynka jakimś sposobem u mnie w torbie znalazło się zamknięcie " coś tam z wakacji".

na-tuska ja nic o lekarzach nie pisałam :) to pytanie chyba powinno być kierowane do krklisz o ile dobrze się orientuję.

reklama
Natuśka bo ja się martwię o Twoich kaskaderów :)) dobrze że wszystko dobrze!
Lilou a to poproszę o zwrot bo szukałam :D to jest pudełeczko pamiątki z wakacji, ale kamienie z tego pudełeczka jakoś dziwnie się rozlazły :D za to kołeczki od zabawki z ikei wszystkie są :p
zaraz dojdziemy która pizza była niedobra po tym która którą jadła i teraz źle się czuje :D Marcelek jadł tylko końcówki i nic mu na szczęście nie jest, więc to musiałoby być coś z farszem jeśli to od tego.. bo wirus niestety też może być :/
a Seba ma gorączkę jakby było mało, poza tym okaz zdrowia :D tylko do tej pory zjadł pół banana i tylko pije.. ja też nic nie jadłam bo mnie nie puszcza na krok.. ale zaraz teściowie wpadną (z rosołkiem i pieluchami - Lilou bardzo mądrze oddałam Ci 5 a sama zostałam teraz z jedną hehe a maż w pracy..) to się ogarniemy, no i dzięki temu że wpadną mam znowu wysprzątane :D odkurzanie z Seba na rekach - kazda zumba sie chowa :D

Do góry