reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Tygrynka dziękujemy za gościnę! Basia zachwycona, al ewidentnie za mało wymęczona bo siły na odśnieżanie z tatusiem jeszcze miala:D
Jarzebinka dziękujemy za podwiezienie i polecamy się na środę!;P
Krkisz i ania23 miło było poznać, mamy nadzieję że nasz zlot czarownic was nie odstraszył:)
Mój wrócil z delegacji i już mi nad uchem co ja tak długo robię w tym kompie, a ja nadrabiam forum:p Ale na szczęście mój nigdy nie czyta:) Ale w środę znowu jedzie!
My dzisiaj do teściów na teatrzyk nie wiem czy pojedziemy, bo dzisiaj nie jest przedstawienie tylko warsztaty, zet dzownił zapytac, beda 2 chinki i beda uczyly dzieci sie klaniac po chinsku, jakies rysowanie etc, wiec chyba Basia troche za mała, ale nasze starszaki czyli Kacperek i Oliwka jak najbardziej:)
MajkaK nie wiem już co doradzic, ale ja bym poszła jeszcze do innego lekarza, a pijecie mleko R to gestsze na ulewanie?
Moja np w ogole mleka z kaszka nie ruszyla i nie ruszy do dzisiaj! a i tak spala cala noc, wiec to chyba od dziecka zalezy, kazde jest inne!

kurcze basia właśnie nam puściła pawia więc na pewno odpadamy z warsztatów teatralnych

reklama
skrzat biedna Basieńka:-(może wczoraj za duży miks? Mój P się bardzo wkurza o kompa, ale dziś chyba idzie do kumpla na walkę, także będę miała wieczór dla siebie:tak:

Ishi a bo musiałam odpocząć:-Dza tydzień też idzie to Cię nawiedzimy;-)

Staś maruda, ale nie chce spać. Dzięki Tygryś za pieluchy, ratują mi życie:tak:

Skrzat piszesz, ze warsztaty, to może lepiej..... ja już dogadałam się z sąsiadką i jedziemy na pewno..........tym bardziej, ze za tydzień M nie będzie bo ma turniej w piłke, więc wtedy odpadam..... :tak:Lilou, a ty jedziesz z Oliwką????

zdrówka dla dziewczynek mających problemy z brzuszkiem....... i ulżenia w bólu ząbkowania dla Bartusia.....:tak:

mój M właśnie usypia młodszego i pewnie tez odleci, starszak stoi za plecami i czeka na kompa aby obejrzeć bajkę od Tygrynki, więc ja już lece.... :tak::-D:tak:

jarzębinko planowaliśmy iść, ale Staś poszedł spać później niż zwykle, więc wszystko zależy o której się obudzi.:confused:

Ku rozczarowaniu Oli, Staś nadal śpi:( musiałam jej obiecać Jupi w zamian...

Ostatnia edycja:
Witajcie czytam ze teatrzykowe towarzystwo sie rozpadlo, my niestety tez nie dotralismy.

MajkaK Ja mam namiary na dr Ignys to jest gastroenterolog dzieciecy ze szpitalnej kolezanka
z bezglutenowym chlpopcem do niej jezdzi i jest zadowolona (tylko wizyty prywatne), jak chcesz
moge ci podac numer.
Przyjemnosci na spacerze.

jagmar Biedna Zosia najwazniejsze ze juz jej lepiej.

lilou Moje dziecko tez juz wyjadalo z doniczki, tak ze kwiat w innym pokoju musial wyladowac ;).

Skrzat Pozdr dla Basi i do nastepnego razu ;).
Widzisz kazdy ma swoje upodoania, ale jak noce przesypiala to najwaznjsze :).

Dziewczyny ale fajnie prawie 17 i jasno na dworze :))))))).

lilou - nie wiem jak to wyglada z refluksem, może być tak, że dziecko dopiero w którymś miesiącu życia dostaje??? mały wcześniej (przed wpr. mm i nowych pokarmów) ulewał bardzo rzadko! A teraz to normalnie, aż strach....
skrzat - pijemy mleko bebilon pepti, ze względu na skazę małego... wczęsniej nie dawałam mu nic poza cycem, wiec nie było problemów z ulewaniem, ale jak wkradła się alergia i trzeba było też zacząć go dokarmiać to pojawił się problem żygów małego...
ishi - park pozdrowiony :)))))
krklisz - jak szukałam lekarza prywatnie, to chyba to nazwisko mi mignęło w necie... jakbyś mogła przesłać mi namiary to super!

Wróciliśmy z wycieczki :))) Zdjęcia z parku są :))) Młody pierwszy raz w spacerówce, ale nie zrobiło mu to różnicy, bo cały czas spał :))) Zakupy zaliczone (promocja na pampersy w auchan, 62szt. 44,90 :)) Jak ktoś używa, to może zaoszczędzić dyszkę :))) kupiliśmy dwie paki :)) Najedzeni mamy siły na sprzątanie, także zabieram się szkoda popołudnia na robotę ;))) Coś mnie dzisiaj mdli, mam nadzieję, ze to kwestia nocnego jedzenia lodów, a nie czegoś innego....

jarzębinko i jak warsztaty ?
podobało się Kacperkowi ?
może się wybiorę za 2 tygodnie z moim starszym

lilou za tydzień to mnie może nie być w domu :-p

ale się nasprzątałam dziś, plecy mnie bolą :eek:
i spaliłam odkurzacz :sorry2:

ishi - widzisz, za dużo się narobiłas, nawet odkurzacz podziękował! :))))) nie ma rady, musisz przystopować :D
krklisz - już wiem skąd znam to nazwisko! Znajomi do niej z synkiem jeździli, podobno niesamowita kobieta! A nie wiesz ile bierze za wizytę? Bo nie wiem na co sie przygotować, zresztą w tym miesiącu to już chyba nie wydolimy z kolejną prywatną wizytą :)))))

A mąż obiecał mi dziś romantyczny wieczór, także cieszę się na ciasto, sorbet i chipsy w łóżku (o0) :-D:-D W końcu jakiś wolny, wspólny wieczór :)))) Także chyba wieczorem nie zajrzę już :))) buziaki!

reklama
hej dziewczyny :)
cieszę się że jesteście zadowolone z wczorajszego dnia, ja też :)) ale.. jeszcze nie posprzątałam :D odgruzowałam tylko dojście do łóżka wczoraj :D Seba padl w 5min, ale bez kąpieli.. mi się zepsuł kabel od internetu (w związku z wizją zostania bez netu dzisiaj rano poleciałam do kawiarenki internetowej, znalazłam router na allegro który polecał mi kumpel z odbiorem w sklepie w Poznaniu, więc poleciałam kupić, a teraz sama go podłączyłam i skonfigurowałam sobie sieć :D, normalnie dumna z siebie jestem mimo że mega proste to było:p), więc z braku zajęcia poszłam wziąć odprężającą kąpiel (tak, tak w brodziku, dało się :D), spałam już o 1 :D a dzisiaj wyprawa do Koziegłów, wróciłam dopiero godzinę temu, wymęczona na całego, Seba trochę mniej, bo godzinę mi spał, ale i tak ma marudka..
An biedny maluszek! niech mu szybko przejdzie, wczoraj taki radosny był.. nam pomagał dentinox a potem granulki homeopatyczne chamomile, naprawdę polecam!
Ajentka zapomniałam dać Ci krem :/ w przyszłym tygodniu!
MajkaK pokaż fotki! też się muszę wybrać na Sołacz, dawno nie byłam..
Koza i jak, podpisane?? to gratulacje :)))
Lilou czy to ten link od Ajentki o którym myślę? bo jeśli tak to ja wczoraj szukałam i nie mogłam znaleźć, a mój dostałaś? nie wiem czy dotarła wiadomość przez ten net :/
Jarzebinka i jak teatrzyk??
Jagmar dobrze że już lepiej się czujecie, i Ty i Zosia :)
no i nie pamiętam co dalej, idę do młodzieża mojego :D

Do góry