reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Bartuś ma tak tyłek poparzony że wyje jak 150 jak tylko rajstopki sciagne to juz placze bo ma rozwlnienie od zębów i ulewa (boziu kiedy sie to skończy) własnie zasnął ES poszedł do pubu z kumplami a ja se siedze przed kompem byłam na zakupach w Intermarche bo miało być melko tańsze oczywiście się skończyło potem szybko do tesco po hugissy (miałam bon 10 zł mniej wiec cza było wykorzystać) Kupiłam sobie piwko bezalkoholowe i właśnie zaraz sobie otworze i ptasie mleczko sobie kupiłam pełno mleczne i se jem. spał 30 min i sie obudził i teraz marudzi msakara przerabane cala noc mam. paa

Dziewczyny jak macie jakies gazety stare i nie potrzebujecie typu głos wlkp,rzeczpospolita itp to ja po prosze (odbiore w miare możliwości)

Jagmar zdrówka dla Zosi

MajkaKa - ja używam z biderony Dady i czasem jak w promocji są to hugissy

Ishi no ładnie z tym odkurzaczem, a na warsztatach na pewno bedzie sie podobać Jasiowi. Ja właśnie wymyśliłam co dzieciaki moga zrobić w przygotowaniu do wielkanocy ;)

reszty ni epamietam

reklama
Hej! a my już po szaleństwie zakupowym, jednak wolę sama zakupy w środku tygodnia robić. Jeszcze mieliśmy "przygodę" . wzięliśmy pizze z pizzy hut na wynos, P głodny jak wilk, i chyba dlatego zostawił ją na dachu auta, i odjechaliśmy, oczywiście spadła na ulicę. jak się zorientowaliśmy i wróciliśmy, to już brakowało dwóch kawałków i sosów:szok: ktoś się poczęstował:confused:
Jeszcze do tego straciliśmy orientację czasową, i a P miał jechać na 7 do Swaja zaopiekować się dziećmi siostry, i musiałam go podwieźć i wrócić. Staś zasnął w drodze i teraz świeżynka jest:eek:i ani myśli spać.

An kurcze ale niefajnie z pupką Bartusia:( ja też będę pić redsika to możemy sobie zdrówko tryknąć:-)

ishi ten odkurzacz chyba Cię nie lubi:-ppozdró J;-)

Tygrynka ale akcja z netem. no nieee Ty odłączona od świata, to by była tragedia:-Ddzielna zaradna babka z Ciebie:-)

MajaK no właśnie, chwal się fotkami!

krklisz my też do Ignyś chodziliśmy z Olwiką:tak:również polecamY!

A mi si marzy sushi.. ale nie mam jak odebrać:-(

An co ciekawego wymyśliłaś dla dzieciaków? z gazetami nie pomogę bo takich nie czytam ;-)
Lilou o matko, że ktoś się tak z ziemi poczęstował :eek: ale że musiał sosy wziąć?? nie mógł sobie polać i odłożyć na miejsce?? :confused: też mi się marzy sushi, ale kupony trzymamy na moje urodziny :tak:
mi też Seba jeszcze nie śpi po tej godzince w wózku.. matko dobrze że miałam przeczucie by wózek zabrać, inaczej bym go tachała do domu :dry: a jak wysiadałam z autobusu to tylne kółka idealnie wpadły między krawężnik i autobus i się zaklinowały i nie mogłam się ruszyć w żadną stronę :no: facet już zamykał drzwi i chciał ruszać :wściekła/y: jeden koleś stał w drzwiach i blokował, inny pchał wózek, a jakaś kobietka go ciągnęła, w końcu po dłuższej chwili udało się nam wszystkim odklinować wózek :dry: masakra.. i jakby było mało okazało się że jedyna Żabka w okolicy już nie istnieje, Społem czynny do 13 i w końcu się doczłapałam do Chaty Polskiej, czyli dodatkowe kilometry.. a w domu się okazało że Seba miał przemoczone nogi, mam nadzieję, że nic mu nie będzie bo teraz nie ma czasu na chorowanie:no:

aaa i miałam pytać - Natuśka jak tam Twoje szkraby?? był piasek??

dziewczyny mam do sprzedania strój motylka/księżniczki czy innej wróżki za 20zł dla dziewczynki 2/3 latka (4 jeśli chudzinka ;-)) oraz klocki lego duplo żłobek dla zwierząt za 40zł
DSC_0304.JPG

MajkaK Nie wiem ile zapytam kolezanki w poniedzialek.
Tak tak oby to byly lody :)))))).

Ishi Co ty zrobials z tym biedny odkurzaczem ? :).
Wlacz go jutro moze mu sie nadda, u mnie przy remoncie majstrzy tez mnie postraszyli popsutym nowym odkurzaczem,
ale jak wrocilam z pracy to sie okazala ze juz dzialal chyba sie biedak za duzo kurzu nawdychal :).

Tygrynka To kawiarenki jeszcze isnieja? :).
Masakra z tym wozkiem, ale dobrze ze ktos sie ruszyl z pomoca bo to tez roznie bywa.

an82 Ja nie lubie Huggisow bo rzadkie kupy leca bokiem ;(.
Wspolczyje moglby zostac w domu w takiej sytuacji, na twoim miejscu kupilabym alkoholowe ;).

lilou swietny numer z pizza :) , ja tez sacze Reddsa ;).

Chyba musze cos pokombinowac wieczorne jedzenie znow bylo maskaryczne z takim placzem ze pewnie na parterze
bylo ja slychac ;(, nie wiem czy jest zmeczona czy co, ale butelki niechce wziac, lyzeczka zje ale czasem
z takim placzem ze az zal.

A ja jednak będę jadła sushi, mąż kochany pojechał:-) dzieciaki śpią , zakupy rozpakowane, czas na relaksik:-)

Tygrynka ale przygody! no ale dobrze że już w domku:) bierzesz się za sprzątanie???

An ja zapytam teściowej czy przypadkiem nie ma gdzieś gazet, powinna mieć:)

Krklisz kurcze może faktycznie to zmęczenie? biedulka mała:(, może spróbuj o wcześniejszej porze dawać, albo zimniejsze, cieplejsze, niekapkiem? u nas była to kwestia tego że nie chciał ze smoczka, i woli cieplejsze(nawet soczki i herbatkę). a może zajrzyj do buźki czy nie ma pleśniawek?

lilou zobacz jaki kulturalny ktoś się Wam trafił, poczęstował się 2 kawałkami, a resztę zostawił :-D
smacznego szuszi :-p

Tygrynka, ale miałaś wycieczkę, dobrze, ze Ci ktoś pomógł, bo kierowcą się zdarza często nie zauważać takich rzeczy :no:

an gazet niestety nie mam, ale koszyczki super, zrobiłabym chętnie z moim J.....ale nie mam gazet :confused:

krklisz odkurzacz połknął kredkę.
Mój m. go rozkręcił, przeczyścił, zlutował coś i zdiagnozował śmierć silnika niestety :sorry2:
będę teraz pomykać z miotłą :-D

Zosia jest nie do zdarcia. Od 4 rana nie spała przez to, ze wymiotowała i zasnęła dopiero o 16 :szok:. Przez 12 godzin latała pomimo nie najlepszego zdrowia jak by jej ktoś wmontował motorek w dupkę. Obudziłam ją po półtorej godziny drzemki i zasnęła znowu dopiero o 21. Ja to bym chyba wymiękła.

Skrzat jak się Basia czuje? Kurcze chyba jakaś jelitówka krąży.

an współczuje takich problemów z ząbkami. U nas ząbkowanie przeszło bez problemów. W zasadzie to poza kilkoma dniami marudzenia było świetnie. Nie sądziłam, ze aż takie rzeczy mogą się dziać. Czym smarujesz taka czerwona poparzona pupkę?

Ishi a na co te sterydy?

krklisz to sie namęczysz z malutką przy karmieniu. Może faktycznie jakaś zmiana jest Wam potrzebna tal jak lilou pisze.

lilou numer z pizza dobry :) ciekawe czemu całej pizzy nie wziął ten ktoś. Nie chciał wyjść na samoluba i tylko skubnął 2 kawałki. Może mu nie smakowała ;p

Ostatnia edycja:
Kurde Skrzat jak Basia?? Sebastian właśnie zwymiotował :/ myślałam że to jedzenie, bo się objadł kluskami śląskimi u cioci i właśnie całe kawałki zwrócił, ale teraz doczytałam że Basia też dzisiaj miała przygody :/ mam nadzieję że się nam dzieciaki nie pochorują :/
An super to wygląda, jak koszyk wiklinowy :)

reklama
Tygranka ja Was nie chcę straszyć ale coraz więcej tych żygolinek. Na szczęście u dzieci to szybciutko przechodzi. Tylko trzeba pamiętać, żeby dużo piły.

Do góry