reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

mojemu bartkowi zeby (nastepne ) ida rozwolnienie placz paniczny i tylek odparzony a ES nie ma znowu w najtrudnieszych sytuacjach jestem sama.

reklama
Oj biedak , tak to jest temu ja raczej jak M wyjezdza zawsze sobie kogos organizuje bo wtedy wlasnie przekornie takie rzeczy sie dzieja, ale spokojnie wprawiona mamusia jestes dzasz rade-trzymamy kciuki ;).

czasem brak mi siły ryczałam razem z nim tak mnie serce bolało jak on płakał a to ni był płacz to był ryk jakby go zarzynali. Myślałam że narazie sie zatrzymają zęby a tu następne idą.

An a dajesz Bartkowi cos na te zeby? Oby szybko wyszly!

Ewa tak ja tez 88:-) Gdzie weselicho mieliscie? My niedaleko Poznania w remizie strazackiej.

Natuska nie widze problemu moge Filipowi jeszcze kiedys lale pozyczyc:-)

Znam to znam jak moje dziecko bylo male i ryczalo na spacerze to kolezanki koty ktore byly w mieszkaniu chowaly sie pod tapczan ze strachu, a ona ma dziecko w podobnym wieku. Najgorsza jest ta bezsilnosc ale nic na to nie poradzisz, czasem wyplakanie pomaga, pomysl sobie ze bedziesz miala to juz z glowy jak my sie bedziemy meczyc ;). Trzymaj sie pa

dzieki takie przejscie przez zęby to nie życzę nikomu
Ania smaruje bobodentem i teraz jak juz tak mocno płakał to Viburcol czopek i po 30 min zasnął śpi już jakieś dobre 1,5h tv mu zostawiłam włączone w pokoju (po raz pierwszy i śpi) aż się poje wchodzic do pokoju.

lilou - jestem fanką Plotkary - mimo, że to taki bardzoej "młodzieżowy" seial :))) o głupotach... Ale dobrze czasem nie myśleć i się zrelaksować :)))))
an28 - mąż chodzi z kumplami do podstawówki na salę gimnastyczną :)))) Mojemu też dziąsła dokuczją, już od dwóch miesięcy ma takie dni, że krzyczy jak nie wiem, żelik, lulanie - nic nie pomaga!!! A biedny aż cały sztywny z bólu się robi... rozumiem, przez co przechodzisz... A zęba żadnego jeszcze nie ma :/ Co będzie jak zaczxną się wyżynać?.... Trzymam kciuki, zeby było lepiej!

My wybieramy się na wycieczkę... spacer... jak zwał tak zwał :))) Jedziemy na sołacz fotki popstrykać :)))) A mały żygnął dzis tak, ze ulaniem ciężko to nazwać :(((( Trzeba będzie za innym lekarzem się rozejrzeć pomału.... Miłego dnia!

Hej
Pierwszy raz od bardzo dawna poleniuchowaliśmy z M od rana. Spaliśmy do 10. Teraz siedzę na kanapie z mokrą głową i pije herbatkę. Zastanawiam się co dalej. Troszkę wypadałoby posprzątać i zakupy jakieś zrobić.

Ja z teatrzyku odpadam bo okazało się, że Zosia wymiotowała w nocy. Biedactwo przejęło ode mnie grypę żołądkową. Od 4 haftowała. Moi rodzice mieli chrzest bojowy. Pierwszy raz sama u nich spała i taka niespodzianka. Już podobno jest lepiej i humor odzyskała i upomina się o śniadanko.
Nie mniej nie będę Was narażała na swoje towarzystwo z uwagi na zdrowie i dobro Waszych dzieci.

Idę się troszkę domem pozajmować. Życzę miłej soboty :)

Dzień dobry!

Trochę udało się pospać, Staś chyba po wczorajszych atrakcjach sobie długo spał:-) A mnie coś głowa boli:/ a wcześnie się spać poszłam..hmm może dlatego:p
Dziś planujemy na zakupy jechać uzupełnić szafę Pawła, a ja muszę jakieś bodziaki kupić Stasiowi, no i zakupy spożywcze.

MajaK ja od 3 tyg oglądam, już jestem na 4 sezonie:-)
Kurcze nie fajnie z tym ulewaniem, u nas na kwietniówkach jedna mama miała taki problem z córcią i po wielu wizytach u lekarzy, stwierdzono refluks. ale z tego wyrosła i już ok jest.
Przyjemności na spacerze! że Wam sę chce w taką chlapę:/

an biedny Bartuś:( wiesz na takie silne bóle ząbków to u nas tylko nurofen przynosił ulgę.

ajentka czekam na link!:-)

natuska wczoraj się śmiałam z Twojej Emili, a dziś mój Staś ziemi z kwiatów się najadł:eek:

No i tak jak mówiłam wczoraj porządek,a dziś znów odkurzacz muszę wyciągać. P w pracy, także będę do Was zaglądać;-)

reklama
Witajcie !
super ,że spotkanie się udało i strat nie było ;-)

kozaczino też mamy cyrograf, nawet chyba na 35 lat :confused:
ale nie żałujemy póki co, nic a nic :-)

ajentka kup Marcelkowi ten krem, naprawdę pomaga szybko.
Krem nawilżający

ja pochodze z Milicza tez dolnośląskie i także za miłościa dojechałam az do Poznania, z 2 letnia przerwa w Poznaniu juz od 11 lat.....

ja też nie poznanianka ;-)
my ze świętokrzyskiego i też w Poznaniu od 10 lat

an biedy Bartuś :-(
a próbowałaś Dentinox ?
u nas działał lepiej niż bobodnet

Majka pozdrów ode mnie Park Sołacki - uwielbiam to miejsce :-D
ale w taką pogodę to by mi się nie chciało

lilou jak P. w pracy, to czemu Ty nie u mnie ?:-p
Aga niby lepiej, byłam z nią wczoraj u lekarki na kontroli
przerażona jest ilością sterydów jakie ma dostawać :-(

posprzątałam do połowy wczoraj, więc się biorę za resztę zaraz
i pieczenie pizzy dziś w planach