reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

MajkaK Zgadza sie to jest wkorzajace ale jak robisz wszystko tak jak kaza to uwierz ze sobie
nie masz nic do zarzucenia, ewentualnie mozesz odwiedzic innego lakarza, ale wiekszosci
dzieci poprostu z tych alergii wyrasta. Ja tez sie ostatnio zastanaialam czy nie podrazyc
tematu uczulenia Oli ale teraz nieco sie zmniejszylo jak juz bylam zdecydowana isc do lekarza :).
Glowa do gory jutro tez jest dzien.
My z lozkiem nie mileismy problemu bo mala spala odrazu u siebie,ale byla karmiona butelka.
Jak chcesz zeby dluzej spala to dawaj na noc cos kalorycznego np daj Sinlacu do mleka.

Ewa Witam milego czytania i pisania ;) Mieszkanie sluzbowe nice. Tak tak tylko czekaj az zacznie pisac z toba :).

Ania23 Witam rowniez milego ;)

jagmar a jak sie dzis czujesz?

lilou Oli tez juz wyjmuje szczebelki ;)

Dziewczyny dziekujemy za spotkanie, bylo nam bardzo milo was poznac i do nastepnego razu :).

Tygrynka Tak cos zostalo jest to grzechotka :).

Co do teatrzyku to zobaczymy bo mam na jutro zaplanowana mala wycieczke, ale jak czas pozwoli to sie
wstawimy, a kto sie wybiera spotkanie przed wejsciem?

Pozdr

Hura chyba pierwsza napislam posta po spotkaniu ;)

reklama
matko... padam na twarz, nie chce mi się sprzątać sajgonu, Seba jeszcze nie śpi :D ale było świetnie, dziękuje dziewczyny :* jednak 12 małych ludków w mieszkaniu to za dużo jak na moją głowę, ale co dziwne - nic się nie zniszczyło, każde dziecko całe :)))) dziękuję wszystkim razem i każdej z osobna :*
Skrzat, chcesz się kłócić?? :p :)))

Dziewczyny bardzo milo bylo Was poznac w realu! Jakos inaczej Was sobie wyobrazalam:-pA prosze jak dziecie zasnelo wymeczone spotkaniem z Wami: Zdjęcie337.jpg

Ostatnia edycja:
Druga:-) chyba bo mogę godz pisać posta;-)

Dzięki dziewczyny za spotkanie:-)głośno było bo mi szumi w uszach:-D Staś usnął w drodze po powrotnej, bałam się że pójdzie w nocy spać , ale obudził się przy przenoszeniu, szybko kąpiel przygotowaliśmy, i usnął po mleczku.

Oliwka jak na razie bojkotuje spanie, to na pewno przez colę:-D

jagmar kurcze Ci nasi mężowie, no identiko:laugh2: ja sprzątam i w piątek i w poniedziałek. i też odkryłam że P robi największy bałagan.
Podziwiam przeniesienie Zosi do swojego pokoju. Ja przeżywałam jak do łóżeczka przenosiłam, które stoi metr od łóżka naszego.muszę dojrzeć:-D

kozaczino szkoda że nie dotarłaś , chciałam wreszcie Lulę poznać! gratuluję kredytu!30 lat minie jak z płatka;-)

Ania miło było poznać! Karolinka jakoś inaczej na zdjęciach wygląda, śliczna z niej dziewczynka:-)

krklisz Oliwka śpi? nie usnęła w aucie?

MajaK jeszcze ja dorzucę swoje 3 grosze o alergii. Walczyłam z silną skazą, trafialiśmy do różnych socjalistów, ale żaden nie zalecił eliminacji glutenu. po co się będziesz męczyć, i Ty i mała.skonsultuj gdzieś jeszcze:tak:

Tygrynka dziękujemy za gościnę, i przepraszamy za bałagan! :-)

Teraz spadam do męża, bo marudzi że nie dość że cały dzień z Wami to jeszcze teraz:rofl2:

edit: no i czwarta:p

Ania jak sobie wyobrażałaś?

Tygrynka Najwazniejsze ze strat w ludziach i mieniu nie ma ;) (moze twoj M nie dowie sie co sie dzialo
w waszym domu bo chyba byl by przerazony ;) mojemu wystarczylo powiedziec ze bylo 12 dzieci ).

Ania23 Tak w realu zwykle ludzie sa inni niz sobie ich wyobrazamy w necie,ale najwazniejsze ze ci sie podobalo.
Ślicznie spi moja tez wlasnie pada ;).

Dziewczyny dzięki za super spotkanie jak zawsze ja na 4 nie zdazylam ale 10 podjechałam i przez park przeleciałam i szybko w domu byłam. Bartek po drodze zanął i tak jak Lilou przewidziała u Stasia to mój Bartuś zasnął o 21 bo w domu jak go rozbierałam to się obudził. Ale cieszył się i hasał jak nie wiem. Ja narazie odpadam z teatrzyku chyba że brata namówie i wybierzemy się z nim i z Wojtusiem ale to pewnie bede wiedziała jutro.

Kozaczinko to nie wiem życzyć powodzenia z tym cyrografem czy nie :) Udanej przeprowadzki

MajkaK - mój na poczatku spał w łóżeczku potem mój błąd brałam go do łóżka bo było mi wygodniej dawać butle w łóżku ale od jakiegoś czasu jak kupiłam łóżeczko turystyczne to mały w nim śpi i już nie z nami.

kriklisz fajnie cie było poznać mam nadzieje że nie ostatni raz mało pogadałyśmy bo mój mały to jak widziałaś twoja Oliwka to spokojniutka przy tobie a mój to chodzić chce i najlepiej sie bawił magnesami tygrynki.;)

Lilou sama do konca nie wiem jak:p Jakos jak sie tutaj pisze to sie takie powazne wydajecie:-p No i mi sie wciaz wydaje ze ja mam 18 lat a wszyscy dookola sa starsi:-D A Wy jakies takie wszystkie mlode:-D

reklama
Dwunastka dzieci w jednym mieszkaniu??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziewczyny, wy po prosu jesteście niemożliwe :))))))))))))))))))))))))))))
Dziękuję wszystkim za rady dot, alergii i mojego lekarza... Postanowilismy z mężem, ze trochę poczekamy i jak nic się nie zmieni, to pójdziemy na konsultację gdzie indziej! :))) Mąż wrócił z piłki, ja obejrzalam 3 odcinki Plotkary, mały śpi, więc mam trochę luzu :)))) DObrej nocy kochane!

Do góry