reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

mi też marzyła się 3 letnia różnica wieku, ale niestety nie wyszło :tak: na początku 07 zmieniłam pracę i tak nie zręcznie by było zaraz być w ciąży :tak: ale teraz już nie będę czekała, i jak tylko wyniki na wątrobę będą Ok, to ..... bedzie się działo :tak::-D:laugh2:

reklama
jarzebinka - w Nowym Zoo - normalny bilet kosztuje 9 zl,ulgowy 6.A co bedzie sie dzialo:rofl2:? a kiedy wyniki,ajkos w czerwcu mialy byc...
pinka - mnie wczoraj krew zalala,doslownie i w przenosni;-);jak kobieta mi powiedziala,ze mozliwe,ze probki zaginely,to tak mi cisneinei skoczylo,ze krew z nos a mi poszla....

.A co bedzie sie dzialo:rofl2:? a kiedy wyniki,ajkos w czerwcu mialy byc....

badanie 10 czerwca :tak:, a wyniki max po 2 tygodniach, a że @ w czerwcu bedzie ok. 7, więc mam nadzieję,że wyniki będą jeszcze przed owulką i ......... :tak: staramy sie o rodzeństwo dla Kacperka :tak::-D

Gosia, Katka, dziękuje za szybka odpowiedź w sprawie biletów do ZOO :tak: to chyba jak pogoda w piątek dopisze to skorzystam :tak: chociaz powinnam pewnie posprzątac chatkę, bo w sobote siostra zląduje, ale " robota nie zając nie ucieknie" :rofl2:
dobranoc :rofl2:

jarzebinka-no to ci za duzo nie zostało bede trzymala kciukasy:-):tak:już widze jakie wiory beda lecialy hehe:-):-)

gosia -wiem ze narazie ie planuje.........\
katka ma juz dwie babeczki:-) no moze synka teraz co?
kubala -a ty kochana??

witam poznanianki

pogoda dzis typowo angielska :rofl2: z zakupów dzis wróciłysmy mala teraz kima w wózku na ogrodzie:tak:a ja ma chwile dla siebie:-)

od wczoraj uczye ja zasypiac sama w swoim pokoju pierwsza leckja była ciezka plakała ze 4o min az w koncu zasneła bidulka az mi jej zal było no ale musi sie nauczyc nie ma lekko;-);-)ciekawe jak dzis bedzie???

a jak to u was wyglonda z ty zasypianiem?? maluchy spia z wami w łózku?? czy w swoich pokojach??

witam !!!
Pinka, mój Kacper od zawsze zasypiał w swoim łóżeczku :tak::-D:laugh2: jak się zdarzyło raz czy dwa, że jego łóżko wietrzyłam po małej wpadce po spaniu bez pieluchy, i chciałam,aby usnął popołudniem w moim łóżku to miałam problem, bo on chciał do swojego :tak: co do spania w oddzielnym pokoju, to jak miałam taka możliwość to zasypiał w drugim pokoju :tak: teraz niestety mamy tylko jeden, więc ...., ale mam nadzieję,że to sie zmieni i juz będzie miał swój pokoik :tak: ale też nie wiem jak to bedzie ze spaniem w pkoju bez rodziców, pewnie lekko nie będzie :tak::-D:laugh2:

a u nas pogodowo, całkiem, całkiem ..... spacerek rodzinnie zaliczyliśmy i było przyjemnie :tak:

Gosia, to nie ma na co czekać, :tak: wiem po sobie,że decyzje o drugim dziecku trudniej podjąć niż o pierwszym :tak: ale zawsze wiedziałam,że mały będzie miał rodzeństwo :tak:ja mam rodzeństwo i nie chciałabym mu tego odbierać :tak::-D:laugh2:

Witam dziewczyny , widzę że wszystkie planujecie kolejne potomstwo:) My chcemy jeszcze troche poczekać, az dostanę umowe o prace i minie troche czasu , bo tam gdzie będe pracować wszystkie kobity maja dzieci i nie mają z tego powodu problemów. Nie chce aby Sandra była sama. Znajac życie bede planować a zajdę w ciążę zupełnie w innym momencie-tak było z Sandzią:) Trzymam kciuki za wszystkie wyniki badań, małych i duzych kobiet oraz za staranie o kolejne pociechy. Mam wrażenie ze nawet jak kobieta zachodzi w ciąże w najmniej odpowiednim momencie to i tak jest to cud i ogromna radość.

Dużo słońca zyczę.

helol
u mnie oki,dni mijaja jak szalone,ale moglyby lecieic jeszcze szybciej,bo 14.06 wyjezdzamy na wakacje i juz nie moge sie doczekac.

Pinka - ja nie chce miec juz wiecej dzieci,a nawet gdybym chciala,to nie bardzo moge je miec juz.
Gosia - to wcale sie nnie dziwie Twojemu mezowi,bo takie widoki na dlugo pozostaja w glowie i sercu.Mnie np. dobijaja lekko oplaty za czynsz,choc uwazam,ze za to mieszkania ,w ktorym mieszkam jest to dosc znaczna oplata.Ale co mnie doprowadza do frustracji,koszty jedzenia!!!!,to jest teraz masakrycznie drogie.

Pozdrawia Katka

reklama
czesc

Niestety nie wiem co u Was słychac, bo nadal nie moge sie doczytac :-(Nie wiem co zrobic z tą czcionką... zeby w koncu byla taka jak wczesniej... ale porazka :-( Wkurza mnie to na maxa!

U nas kiepsko, Kubala chory, tzn. katra i kaszel... nie dają mu spac. Duzo marudzi i w ogole. Dobrze, ze jest weekend i maz jest w domu bo inaczej nie dalabym rady.

Pozdrowionka dla wszystkich! Pa pa.

Do góry