reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Czesc dziewczyny

Sluchajcie cos dziwnego mi sie stało... kazdy Wasz post wyswietla mi sie w mega malej czcionce i nic nie moge przeczytac:angry: Myslałam, ze to jakiś chwilowy błąd, ale właśnie weszłam dzisiaj już tu trzeci raz i nadal bez zmian... :-(

reklama
doczytałam tylko, ze gosia idzie do zoo z małą... :tak:

I jeszcze to, że kasia o cos prosi, ale nie wiem o co... Kurde, ale mnie to wkurza!

pinka - a ciebie przeczytałam :tak: słuchaj a mozesz mi coś lepszego zaproponować ;-) niz wymiane kompa...

kattasia - powodzenie i nie dziekuj :)
Gosia - my juz 3 razy zlaiczylismy zoo w tym sezonie i ciagle jest malo...
jarzebinka - :) dla Ciebie,bo zawsze sie :)

Dziewczyny,ja sama nie wiem co mam WAM sama juz pisac.Bo dla kogos,kto mnie nie znal wczesniej,moze to wygladac na to,ze sie zgrywam z ludzi i wymyslam barwne historie.Ale tak jakos mi sie uklada ostatnio.
Zadzwonilam o 10,niestety badania musielismy powtarzac,bo potwierdzily sie przypuszcenia pani dr ,ze probowki z krwia Hani zaginely jednak.Juz przez telefon bylam niemila.Wstawilam sie na oddzial,nie szczypalam sie w zadne majoznezy i wywalilam co mi lezy na watrobie.Tlumaczenia,ze to labolatorium nie oni,w moim odczuciu byly czysta spychologia.Ponoć probki,dotarly do labolatorium w Poznaniu,ale sa obrabiane w Krakowie,i w trasie zaginely...ta:baffled::dry::wściekła/y:.Mam miec wyniki w piatek ,najpozniej w poniedzialek.W srode mam umowiona wizyte u gastrologa.
Haneczka moja biedna i te jej lapki poklute..ech...
Co do wynikow z gastroskopii -
z tych badan celiakia nie wyszla:biggrin2:;sa jeszcze jakies zmiany,ale nie wielkie i podobnie jak ze zmianami w sluzowce w zoladku i dwunastnicy do odleczenia.Ale co i jak,skad to,,nie wiem,gdyz pani dr,powiedziala,mi ze o tym bedzie rozmawial ze mna gastrolog nie ona,no i musza byc pozostale wyniki z krwi po prostu...:baffled::dry::wściekła/y:Wszystkie wymazy i bad. kalu w normie <choc i dzisiaj sie okazalo,ze jedna probka kalu zaginela..no coments>

Pytalam o te kupki u Hani,co teraz sa - i lekarka mi odpowiedziala,ze to zwiazane jest z tym
i zmianami w sluzowce,teraz sie to odzywa po prostu.

katka - to przestan kochana te baje opowiadac co?????:-):-)hehe a teraz powaznie to niezle z tymi wynikami i wcale ci sie nie dziwie ze wyplułas im w twarz bo mnie by chyba krew zalała!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gosia-focie cudne mala jaka zainteresowana heh ja tez pamietam jak dwa lata temu w zoo byłam:-):-)teraz jak bedziemy w sierpniu to tez musze sie z mała wybrac:tak:

kubala-jak tam komp kochana widocznosc sie poprawiła? moze masz syfa jakiegos co?

pozdrawiam cieplutko

Cześc dziewczyny.
Oj długa nas nie było, a na forum dzieje sie oj dzieje:)
U nas same zmiany na lepsze, na szczęście. Dostałam pracę, od 1 czerwca zaczynam, mała idzie też do przedszkola w tym dniu.
Słuchajcie chcę malą zaszczepić na pnemokoki i szukam apteki gdzie dostanę Prevenar najtaniej, potraficie mi pomóc?.

kkatasia, gratulacje i powodzenia w nowej pracy, dla córuni szybkiej adaptacji w przedszkolu :tak: a w sprawie szczepionki nie pomogę, mi sie udało i mały dostał ją w żłobku :tak::-D;-)

Gosia, super fotki i troszkę mi narobiłaś ochoty na taką wyprawę :tak:, pomyślę, może w piatek sie z małym wybiorę, mąż do pracy, ja mam urlop, mały nie idzie do żloba, więc może ... :tak::-D:laugh2:a ile ta przyjemność ?

Katuś, zagubienia tych próbek to też nie komentuje, ale że takie rzeczy sie zdarzaja to po prostu jest .......... karygodne :no: przytulas dla Hanusi, dzielna dziewczynka :tak:trzymajcie sie ciepło :tak::-D

Kubala, a Twoje posty są WIELKIE !!!!!!!! :-D:laugh2::-D

Pinka, marzenie o kolejnym maleństwie ? gratuluje podjęcia decyzji, :tak:bo mi to sie czasem wydaje,że decyzja o drugim jest trudniejsza niż decyzja o pierwszym

miłych snów dziewczęta :tak::happy::-p

reklama
jarzebinka- a dziekuje musze zdązyc przed 30 stka hehe bo potem to chce szalec a nie w pieluchach sie babrac:-) a tak powaznie to tak postanowilismy ze miedzy maluszkami bedzie około 3 lat roznicy:-):-) i szczerze powiem ze juz nie moge sie doczekac:-):-)

Do góry