czesc babeczki
moze dzis bedzie cieplej. Slonko za oknem, ale dopoki nie wyjde to nie uwierze ze jest ciepło.
pinka - w
mamo to ja mowili, ze najlepszy okres na uczenie to ok 16 - 18 miesiecy.
My tam na pewno jeszcze z tym poczekamy
katka - no wiec co do tego centrum to ja jestem b. zadowolona. Bylismy u pani dr Hofman. I jesli wybierasz sie tam w czerwcu to ja proponuje juz sie zapisac, bo ja jak wczoraj sie zapisywałam to pierwszy wolny termnin byl na 17 czerwca. U tej babki jest full ludzi i długo trzeba czekac na wizyte - niestety.
Jak chcesz namioary to daj znaka.
No wiec okazało sie ze Kuba wcale nie jest alergikiem, nie jest na nic uczulony ( w tej chwili wiemy to na 99.5 %) a ostateczne wyniki beda za tydzien.
No wiec
pinka - polecam zrobienie testow krwi.
A przyczyną nie przybierania na wadze mojego Kuby jest bakteria w układzie pokarmowym. Przez to jelita nie wchłaniają tak jak powinny wchłaniac. Leczenie jest długotrwałe, bo nawet do 3 mc. ale da sie to wyleczyc.
A najgorsze jest to, ze Kuba moze miec to od urodzenia, bo to jedyny sposob zarazenia sie tą bakterią. Tak długo to swinstwo jest w jego organizmie:-( i dopiero teraz trfilismy do lekarza, ktory zlecil zrobienie odpowiednich badan.
No, ale jestem dobrej mysli. Musi pic tylko duzo ziół typu pokrzywa, melisa, rumianek no i raz dziennie to niedobre na maxa lekarstwo, ale co tam... damy rade.
jarzebinka - dobry pomysl z tymi reklamami

Kurcze,ale sie rozpisałam... Spadam, musze poczytac troche o obiektywach do aparatow, bo kupujemy nowy sprzet. A do długiego weekendu chce go juz miec w domu, wiec za duzo czasu nam nie zostało ;-)
Miłego dnia, pa pa.