reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hello,
Ja na sekundę usiadłam to piszę, bo nie wiem czy znajdę jeszcze czas w ten weekend:p Dzisiaj od rana dziadek siedział z Baska, a ja targi POLEKO z kumpelą jak za czasów studenckich, udało się złowic kilka fajnych pozycji, wiec jestem zadowolona:)
Już dzisiaj mamy gosci, potem jutro i tak do niedzieli bo przyjaciele z Polski się zlatują, więc jak tylko wróciłam z tych targów to latam ze szmatą i odswieżam domek:) Kilka osób u nas śpi wiec muszę jeszcze naszykować posciele:) Fajnie lubię jak taka pełna chata, Basia na jutrzejszą noc odstawka do dziadków a my na Zlociku Fanów u2 się bawimy - chętnych zapraszmay serdecznie, klub Face (dawna Jama) na godzinę 21. A wczesniej ta konferencja jest o u2;P i mąż będzie się produkował to trzeba iść posłuchać:p

Kaski imieninowe życzenia Wam ślę:D ja tam kwietniowa katarzynka:p
Marcia o ciasto marchewkowe, myślałam co by dziś tez upiec na jutro:) Ale muszę poszukać jakiegos przepisu:p
Ajentka zdrówka:)
Koza motyw z nagą Lulą rządzi;D
Na-tuska skończyłam książkę;P

To miłego weekendu uciekam, bo Młoda mi marudzi, żem przed kompem:p

reklama
hello :-)
dopiero mogłam zajrzeć na BB cały dzień zapieprz :-( i jeszcze dzisiaj 2 oglądaczy i jutro też :-( bleee
Kaśki wszystkiego naj naj :-)
Skrzat
cały dzień w radiu mówią o waszym zlocie fanów :-) przyjemności weekend zapowiada się super!!!
Marcia powodzenia z ciastem raz takie jadłam u kuzyna i było b. dobre :-)
Jarzębinko tak to jest z tymi wieczorami :-( jak coś zaplanujesz to zawsze coś się dzieje ;-) my dzisiaj chcemy zrobić taki miły wieczór :-)
idę wysłac raport i do domku!!!

Ja wpadam i spadam, życze tylko wszystkiego dobrego Kasiom! i jeszcze raz sto lat Lilou :)
Jestem wykończona, ale w końcu mam okres :p szkoda, że w takiej postaci, że wysiadam, ale dobrze, że w końcu jest :p do tego mąż ma na popołudnie, więc jestem sama z młodym, albo się z nim bawię, albo włączam bajki i sama zdycham w tym czasie.. chociaż do sklepu udało nam się wyjść, bo pusta lodówka jakoś się zrobiła :D i na obiad kupiliśmy sobie z Sebą pizzę, wcinaliśmy zgodnie rozwaleni przed tv, normalnie szczyt dobrego wychowania i dobrego obiadu :p ale na dzisiaj nie mam sił na nic więcej, idę, miłego wieczoru!!

Ankha witaj! ja jestem z cetrum wiochy o nazwie Poznań :-D

Jarzebinka a natym spotkaniu za mc bedzie cos konkretnego bo ja zamiast słodkiego wole schabowego :zawstydzona/y::biggrin2: Widzialam ta promocje w tesco ale fajnie ze piszesz

Koza nie ma problemu bedzie miod i dostaniesz jak sie spotkamy na opłatku ;)

Ajentko a na starym rynku lub obok byłego Kina Apollo nie ma czerwonego sombrero lub coś podobnego? a co do tej zabawki telefonu miałaś racja malutkie jak telefon komórkowy ale bedzie fajne dla bartka a te pianki to chyba ich jest tylko 4 sztuki wiec mały nawet sie na niej nie zmieści :biggrin2:

KAsie wszystkiego najlepszego!!!

Tygrynka i ciesze sie i nie ciesze ze masz @

Poziomko - rozmawialam u nas o tych szczepieniach co chciałaś wiedzieć dostaniesz jakas karte do wypełnienie od Pań z oddziału Twojej córki jeżeli nie dostałaś jeszcze to możesz apytać sie w sekretariacie, ale mówiła mi Pani która się tym zajmuje że dziecko musi mieć 2 lata lub zbliżać się do 2lat. Powinni ci powiedzieć. Potem jak wypełnisz karte zostawiasz w sekretariacie lub na oddziale u Cioć :) ale nie pytałam się kiedy te szczepienia ruszają nie było czasu w pon powinnam się dowiedzieć więcej.

Ja w końcu doczytałam, Bartusia coś brzusio bolał bo sie budził chyba ze 3 razy od 19 ale przytuliłam go i polulałam i zasnął zobaczymy jak nocka pójdzie. Fb pewnie nie nadrobie. ale jak co mam środe wolne i chetnie pójdę z wami. ja nastepny tydzien 9 - 17 ale cóż cza pracować. Dzisiaj byłam w biedronce i kupiłam sobie kosz na śmieci zamykany. Nigdy nie mam czasu po pracy bo śpieszę się do domu do Bartusia żeby zdążyć przytulić sie do szkraba.

A jutro mam plana na basen z malym ale jeszcze nie wiem na jaki pewnie na batorego.
Pozdrawiam

Dziewczyny mam do odsprzedania HappyBon o wartości 50 zł na 2 wejscia nieograniczone na sale zabaw z MykSmyku na ulicy Polanka 16 w Poznaniu. Moj synek dostał to na imieniny, ale niestety nie mamy mozliwosci pojechania tam (bo za daleko i mam zagrozona ciaze). Kupon jest ważny do 3 stycznia. Mozna byloby go odebrac w okolicach Parku Wilsona miedzy 10 a 17. Jeśli ktos chętny proszę o priva. Mam nadzieje ze sie ktos znajdzie, szkoda tego wyrzucac. Cena oczywiscie nizsza, tak zeby pokryla inny prezent.

hej hej ale pustki... no nic wpadam się przywitać i powiedzieć że imprezka była suuuper dawno tak super się nie bawiłam :))) koło 6 poszłam spać :)) ale do szkoły nie poszłam:-psił brakło...

witam się i ja, podczytuję Was ale jakoś nie mam nic do napisania :-/ niestety cały czas praca, praca i praca :-/ ritka odpukać zdrowa :-)

witam po weekendowo..... :tak:

An,Poziomka, jeżeli piszecie o szczepieniu na pneumokoki w żłobku to one najprawdopodobniej zawsze są na jesień, moi obaj chłopcy załapali sie na nie we wrześniu ( Kamil w tym roku,Kacper w 2007) faktycznie po ukończeniu 2 lat,.... :tak:był wyznaczony dzień na szczepienie, zostawiało sie książeczkę , przychodził lekarz, badał dzieciaki i decydował o szczepieniu, :tak:Kacperek był nie dopuszczony to szczepionke dostałam do domu i jak był zdrowy to zaszczepiłam go u swojej lekarki.... :tak:

Skrzat i jak żyjesz po tym weekendzie, bo działo sie oj działo....:tak:

Tygrynka, a jak u ciebie samopoczucie, mam nadzieje, ze @ odpuściła... :tak:

Liliou świeczki zdmuchniete....:-)

reklama
Hej kochane
witam w poniedziałek z pracy :-( dziś mi się koszmarnie nie chce pracować !!! Mam lenia większego niż zwykle, chce urlopu!!!!
Widzę że weekend był aktywny bo mało postów oj mało :-)
Jarzebinka na posterunku pewnie w pracy tak jak ja!!!
Tygryś dam znać jeśli dotrę do biblioteki to ci książki podrzucę :-)
Dziś na znak protestu będę się obijać w pracy!!!!

Do góry