reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Pewnie, że wracam do Was. Tęskno mi okrutnie..

Tygrynka a gdzie taką usługę robią z badaniem włosa? I ile taka przyjemność? Ależ jestem ciekawa jakby to u mnie wypadło, pewnie cienko. Włosy mi garściami wypadały, wmasowywałam pilnie maseczkę woskową i po miesiącu była poprawa, ale szału nie ma..

reklama
a co to za maseczka? ja miałam grupon za 29 czy 39zł, nie pamiętam ile płaciłam, ale wartość to 80zł (mycie, strzyżenie, modelowanie i badanie kamerką), samo badanie to bardzo szybko, trzy razy zmieniła głowicę (inna do ogólnego poglądy, włosa i jeszcze inna do skóry bliżej, wygląda to średnio fajnie, taka skóra głowy na wielkim przybliżeniu :D), ale nie było za bardzo co u mnie oglądać, bo nic złego nie znalazła, może jak się coś znajdzie to trwa dłużej? zdziwiłam się, że nawet końcówek nie mam rozdwojonych, bo zawsze miałam.
co tam u Zosi Twojej słychać?? :)

Hejka
WItam sie ale nawet nie mam mocy czytac i nadrabiac
Kupiłam ES prezent na gwiazdke i urodziny bo ma 26 grudnia i dzisiaj zauważył wiec mu dałam bo co miałam zrobić ciekawski aki łaziłby żeby tylko wyczaić co to no ale cieszył sie z prezentu (kupiłam mu CB radio do samochodu)

Martwie sie o Bartusia bo kupe robi na żółto (takie mleko zważone) i już nie wiem co mam z nim robić idziemy jutro na badanie moczu, ob, morfologie ale to po to bo 9 grudnia ma wizyte u kardiologia bo lekarz 4 mc wykrył szmerki. Mnie to bardziej martwi to że kupe robi po każdym posiłku. Może trafie na lekarza jutro bo bedzie od 10 to sie zapytam co i jak. Zastanawiam się nawet czy nie iść gdzieś do prywatnego lekarza bo ja już nie wiem.

Jakbym czasem nie pisała od pt to znaczy ze mama wyjechała i robie na 3 etaty obiecuje że postaram się nadgonić i popisac.

POzdrowka rozłożyłam Avon ide spać bo padam na twarz do jutra pa

Hello,
Ja idę spać w końcu, jestem u rodziców by iść jutro z Wami do kina. Zet przywiózł mnie autem. Generalnie skasowali nas dzisiaj tyle za przegląd, że głowa boli:( Jakby mało było wydatków przed świętami! Poszliśmy do Umberto na pizze bo jeszcze do końca miesiąca ta promocja że jedna pizza gratis, ale nam się udalo bo zet wysiadając z auta znalazl 20 zł:) wiec obiad prawie za darmo! U rodziców masakra bo Basia chyba zasnęła po 23, w ogóle spać nie chciała a potem już wyła ze zmęczenia:( Biedulka moja!
Tygrynka ja obcym fryzjerom nie ufam...widziałam to na grouponie gdzie byłaś, ale właśnie nie kupowałam, bo wolę jak mam sprawdzone cięcie. Co do Farmy to ten pack na allegro koło 250-260 kosztuje a 200 sama farma.
Amandae powodzenia w pracy!
An82 ja cie podziwiam:)

An weźmiesz mi katalog z avonu?? jeszcze smska napiszę jakbyś nie zajrzała tu do jutra :)
Skrzat no ja właśnie nie mogę trafić na swojego fryzjera w Poznaniu, miałam kiedyś ulubioną fryzjerkę w Trendy, ale już nie pracuje :/ najbliżej ideału był Tomek z Tupetu... u mnie o tyle dobrze, że jakieś dwa tygodnie i włosy wracają "do siebie", układają się znowu po swojemu.. tylko teraz dużo ścięłam (jak na mnie;)) i mimo że od razu mi lżej bo mam grube włosy, to jednak wolę jak ich jest dużo :/ ale już po ptakach :/ eeee tam, zła jestem, że tak pod wpływem chwili ciachnęłam, a właśnie w związku z tym, że nie znam salonu chciałam tylko końcówki, a w jednej sekundzie kazałam więcej ściąć :/

yoł girls...
pewnie juz po filmie. Ja nie pojechalam bo nie mialam z kim mlodzieży zostawić. Nalatałam się za nim. Ł. moj chory. Oby nas szlag nie trafil.
Zaraz zamawiamy pizze mamy taka ochotkę...a dostalam suprajsa od lubego hy hy bransolete skorzana granatowa apartowska i sie jaram jak dziecko:-D

tygryna pokaz no wlosy. W ogole ja ciagle zla jestem na siebie za pozwolilam sobie tak ciachnac a nie co innego wyczarowac ...buuuuuuu
a te lego duplo farba wedlug mnie sa najlepsze. Maly uwielbia sie bawic zyrafami malpą i w ogole podobaja sie i mi jemu. Nikos dostanie od mojej sis skrzynke manka gadajaca i ja wyczail dzisiaj i odrazu CE TO CE TO cyztaj chce...ale byl ryk jak mu schowalam. Musze zrobic orgnung w zabawkach. To co nie bawi sie wek do piwnicy 3ba zrobic miejsce na nowe :p

An dajesz czadu z robota. Daj znac jak wyniki Bartusia....

Marciaa tę zaplataną ze trzy razy dookoła ręki z pojedynczymi koralikami?? śliczne są! w ogóle uwielbiam Apart :D z włosami to jestem zła, bo wyglądam jakbym o połowę mniej ich miała niż w rzeczywistości :/ i też za dużo obcięłam, no ale ja do ślubu mam trochę więcej czasu ;) odpoczywaj sobie teraz!!

dzięki dziewczyny za fajne spotkanie :)

pewnie juz po filmie. Ja nie pojechalam bo nie mialam z kim mlodzieży zostawić. Nalatałam się za nim. Ł. moj chory. Oby nas szlag nie trafil.....

zdrówka dla Ł i oby faktycznie Was wszystkich choróbsko nie dopadło... zdrówka.... :tak:

a i ja muszę zrobić porządek w zabawkach, w piwnicy w weekend robię porządek więc i miejsce będzie aby co nieco poupychać :tak:

a i chciałam sie pochwalić, ze jak wszystko się uda będziemy mieli rekraacyjna działeczką pod Poznaniem...... ja wychowałam się w domku z ogródkiem i tak teraz mieszkając w bloku brakuje mi takiego kawałka, więc może sie uda... dużo roboty by na niej było, bo i ani nie ma płotu czy altanki i zarośnięta, ale najważniejsze, że byłaby nasza.... i pomalutku doprowadzilibyśmy ją do stanu korzystania.... :tak:

reklama
hello:) My nadal u rodziców zaraz mykamy z Basią na spacer, Na-tuska możesz chętna? A wieczorem do kina znowu, ale tym razem z mężusiem i całą gwardią znajomych:D a wczesniej w chatce babuni pierogi bo groupona trzeba wyjesc;P
Jarzębinka super z działeczką, taka odskocznia od miasta to rewelacyjne rozwiązanie, a w jakich rejonach:)? A to że dużo trzeba zrobić to tym bardziej będzie cieszyć, ze własnymi rękoma się osiągnęło:) Więc trzymam kciuki za finalizację!
Marcia zdrówka, teraz dla Ciebie to najważniejsze!!!

Do góry