reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

jarzębiinka dobrze, że za Tobą ten typ nie szedł, boszzz aż strach!
Ilonka miło było wrescie poznać:D
Tygrynka a z tą wargą to ale "łobuzica: z teh 4latki:p
ja tam uważam że do japońskiej zbyt szybko powracać nie musimy::p Prawda Rikapa:D:D

a co ten typ wyprawiał?? opowiadajcie dziewczyny :D
to Wy z Iloną się dopiero spotkałyście?? wow :D
oj łobuzica, łobuzica, jak widziała, że Seba nie puszcza krzesełka (z którego go najpierw zepchnęła :D), to mu nim rąbnęła prosto w twarz, dobrze że nie trafiła w oko :/
to na wigilijne idźmy na słodkie czy gdzie indziej, a na sushi umówimy się tylko tą grupą która lubi żeby innych nie męczyć :)
ładnie Ci Basia dzisiaj wytrzymała, dzielna!

Tygrynko moze byc piatek:-)

a w jakich godzinach? nam najlepiej ok 12:30 bo wtedy zostaniemy sami z Sebą :)

A była ktoraś kiedyś w czerwonym sombrero w kinepolis? Fajny klimacik i smaczne jedzonko,kuchnia meksykańska;-) Jest jeszcze fajna knajpka w tym stylu w ktorejś z uliczek od starego rynku ale nie mogę przypomnieć sobie nazwy,dobrą sangrię tam podają.:-D

Aga!! nie czytasz mnie na fb :p ja chciałam organizować właśnie meksykański/hiszpański wieczór (zgadnij czemu :p) i właśnie mówiłam o The Mexican (to ta niedaleko rynku), ale zostałam zgaszona :p kiedyś jak tam podawali szarlotkę to gasili światło i do stołu podawał ją zorro ze świeczkami, nie wiem czy nadal tak jest :D a Czerwne Sombrero też bardzo lubię :) i co kupiłaś na parapetówkę?

na dzisiejszym kursie masakra, kompletnie nie mogłam się skupić, taka zmęczona byłam, ale w sumie dzisiaj ciężko było - zmiana kroków (wszystko co się nauczyliśmy dzisiaj w lustrzanym odbiciu, nogi się wszystkim plątały :D), taniec ze zmianą partnerów, nauka prowadzenia przez faceta - tutaj to już nam w ogóle nie szło, ja zawsze próbuję prowadzić i nie potrafię się tego oduczyć, ale chyba w końcu są jakieś perspektywy na zmianę ;) Seba nie spał tylko na nas czekał, teraz padli razem chłopaki... diabli wzięli nasze sukcesy z zasypianiem o 20 :/ od jutra znowu bez drzemki, tylko myślę jak za tydzień zrobić, bo kurs jest tak że nie ma nas w domu 20-22:30 :/

reklama
na sushi umówimy się tylko tą grupą która lubi żeby innych nie męczyć :)

kiedyś jak tam podawali szarlotkę to gasili światło i do stołu podawał ją zorro ze świeczkami, nie wiem czy nadal tak jest :D

Tygrynka no ładnie wymysliłaś jak się mnie pozbyc ze spotkań:p chodząc na Sushi:p :tak:
Co do Mexicany to Zorro latał z sernikiem chyba:D

A ja dzisiaj mykam do kumpeli, więc przed 11 wychodzę, zaraz idę się ubierać i śniadanko młodej, już mi się pomału pomysły sniadaniowo/kolacyjne kończą...a wy co dajecie dzieciom???
Miłego dzionka dla wszystkich!

paroweczka z ketchupem, chlebek z czekoladą, platki z mlekiem...kanapka z szynką...czasami chce suchą bułę :/ kokalko...

a tak w ogóle to dżemdobry!:-D

hej laseczki :-)
witam z pracy jest chwilka czasu na kawkę i BB :-)
Tygryś wczorajszy film nawet sympatyczny :-) trochę do pośmiania trochę do popłakania ogólnie polecam :-) doskonały na babskie wyjście :-) Współczuje przeżyć w przychodni, łobuziara jakaś ta dziewczynka!! No czasem tak bywa :-( dobrze że nic gorszego się nie stało :-) i Seba dzielnie odparł atak!!!
Skrzat pięknie Basia ci wytrzymała:-) Miłej wizyty u kumpeli :-)
Filona dżemdobry bardzo!!! Widziałam fotkę Filipa na Fb korona bardzo udana!!!
Ja byłam wczoraj w kinie posikana bo najpierw R. wysłał mi eskę że jest masakra ( w sensie ze spaniem Luli) a później dostałam mmsa moja córcia goluteńka w łóżeczku stoi z uśmiechem i popdpis R. "było cicho już myślałem że śpi, jednak nie!!" uśmiałąm się ze sprytu mojego dziecka !!! Rozebrała się całkowicie z pieluchą włącznie :-D:-D:-D
wracam do pracy miłego dnia

Kozaczino hahhaha dobre. a powiem Ci ze moze cos sie dzieciaki zgadały z tym rozbieraniem, bo mój Fil tez sie rozebral do naga przyszedl do mnie i powiedział ze potrzebuje chusteczkę, bo ma babola;/ pozniej stwierdzil ze on nie chce spac w spodniach, bo on musi cos przy ... zrobić;/ hehehhe

heja

ja wracaja z Karola mowilam ze do Mexicany trza było iść:tak::-D
ale ta knajpka w Kinepolis tez jest podobno całkiem całkiem

Kozaczino ale asiorka z Luli:-D
Tygrynka niezla terrorystka z tej małej...:cool:

my bylismy z Ł. od rana na giełdzie. Moj luby to w swoim żywiole. On kochanozdobki swiateczne i wszelkie dekoracje:szok::-Dja oczywiscie wiecznie nie moglam sie zdecydowac to na końcu wkurzony " kupimy cos wkoncu do cholery":p he he
teraz leze bo cos mnie kłuje w piiiiiiiiiii

hej hej
tygrynka ale akcja:szok:
Marcia niezły jest twój Ł mój tam ucieka od dekoracji i tylko mnie opieprza że będzie się kurzyło (on zawsze sprząta kurze hahahaahahah) a jak się czujesz??
Kozaczino padłam:)))))) hahahah

Ja po kawce teraz farmę opitloę i tyle ;p zośka śpi, potem jakiś obiad po 17 będzie m a jutro na imprezę.

Ja byłam wczoraj w kinie posikana bo najpierw R. wysłał mi eskę że jest masakra ( w sensie ze spaniem Luli) a później dostałam mmsa moja córcia goluteńka w łóżeczku stoi z uśmiechem i popdpis R. "było cicho już myślałem że śpi, jednak nie!!" uśmiałąm się ze sprytu mojego dziecka !!! Rozebrała się całkowicie z pieluchą włącznie :-D:-D:-D

u mnie ostatnio było podobnie.... do spania młodszego przebiera M, i tak jakoś wyszło, ze go przebrał i położył wiec nie widziałam co i jak, a jak weszłam do pokoju aby go przykryć, spał tylko w pieluszce i ze zdziwieniem pytam M dlaczego nie ubrał go w piżame i okaząło się, że tez sam sie rozebrał.... :tak:

Marcia, mój tez nie przepada za takimi zakupami.... :tak:a jak Nikoś po nocce... lepsza była .... :tak:

Ankha, teraz pozostaje na zamknięty plac zabaw,może uda sie kolejne wyjście, w Malcie już byłyśmy.... :tak:

reklama
Tygrynka no ładnie wymysliłaś jak się mnie pozbyc ze spotkań:p chodząc na Sushi:p :tak:

ależ skąd :-p pewnie że możesz przyjść, np wino wypić i lody zjeść :-D mi chodzi o to, że ja z sushi nie zrezygnuję i na pewno się z dziewczynami wybierzemy, a jak ktoś do nas dołączy i więcej nas będzie, to tylko lepiej :tak:

Koza dzięki za info o filmie, w takim razie się wybierzemy z T :tak: mamy 2 wyjścia do kina do 23 grudnia do wykorzystania i kompletnie nie wiemy na co iść :eek: nieźle Lula wymyśliła, spryciara mała :-D

Ankha teraz to pozostają tylko place zabaw zamknięte, ale też są bardzo fajne :tak:

Marciaa ale masz fajnie z Ł! ja uwielbiam wszelkie dekoracje świąteczne, ile ja bym dała, żeby mój tak chętnie kupował :-D u mnie co prawda tragedii z tym nie ma, ale szału też nie, po prostu: "weź co chcesz"... no to chcę wszystko :-p

ja dzisiaj kompletnie bez humoru, nawet do komputera nie chciało mi się zaglądać, ale muszę sprawdzić kiedy mam fryzjera no i oczywiście wlazłam na bb i fb... ale już sobie idę, miłego wieczoru!

Do góry