jarzębiinka dobrze, że za Tobą ten typ nie szedł, boszzz aż strach!
Ilonka miło było wrescie poznać
Tygrynka a z tą wargą to ale "łobuzica: z teh 4latki
ja tam uważam że do japońskiej zbyt szybko powracać nie musimy: Prawda Rikapa
a co ten typ wyprawiał?? opowiadajcie dziewczyny
to Wy z Iloną się dopiero spotkałyście?? wow
oj łobuzica, łobuzica, jak widziała, że Seba nie puszcza krzesełka (z którego go najpierw zepchnęła ), to mu nim rąbnęła prosto w twarz, dobrze że nie trafiła w oko :/
to na wigilijne idźmy na słodkie czy gdzie indziej, a na sushi umówimy się tylko tą grupą która lubi żeby innych nie męczyć
ładnie Ci Basia dzisiaj wytrzymała, dzielna!
Tygrynko moze byc piatek:-)
a w jakich godzinach? nam najlepiej ok 12:30 bo wtedy zostaniemy sami z Sebą
A była ktoraś kiedyś w czerwonym sombrero w kinepolis? Fajny klimacik i smaczne jedzonko,kuchnia meksykańska;-) Jest jeszcze fajna knajpka w tym stylu w ktorejś z uliczek od starego rynku ale nie mogę przypomnieć sobie nazwy,dobrą sangrię tam podają.
Aga!! nie czytasz mnie na fb ja chciałam organizować właśnie meksykański/hiszpański wieczór (zgadnij czemu ) i właśnie mówiłam o The Mexican (to ta niedaleko rynku), ale zostałam zgaszona kiedyś jak tam podawali szarlotkę to gasili światło i do stołu podawał ją zorro ze świeczkami, nie wiem czy nadal tak jest a Czerwne Sombrero też bardzo lubię i co kupiłaś na parapetówkę?
na dzisiejszym kursie masakra, kompletnie nie mogłam się skupić, taka zmęczona byłam, ale w sumie dzisiaj ciężko było - zmiana kroków (wszystko co się nauczyliśmy dzisiaj w lustrzanym odbiciu, nogi się wszystkim plątały ), taniec ze zmianą partnerów, nauka prowadzenia przez faceta - tutaj to już nam w ogóle nie szło, ja zawsze próbuję prowadzić i nie potrafię się tego oduczyć, ale chyba w końcu są jakieś perspektywy na zmianę Seba nie spał tylko na nas czekał, teraz padli razem chłopaki... diabli wzięli nasze sukcesy z zasypianiem o 20 :/ od jutra znowu bez drzemki, tylko myślę jak za tydzień zrobić, bo kurs jest tak że nie ma nas w domu 20-22:30 :/