reklama
Hej wieczorkiem :-)
Lula właśnie się położyła ciekawe czy dzisiaj będą jakieś akcje z rozbieraniem!! Ale jak widzę nie tylko moje dziecię takie zdolne :-)
Skrzat ja to już żadnym autobusom nie wierzę !!!
Marcia faktycznie to rzadko spotykana zaleta u samców żeby takie zakupy lubili:-) gratulować ;-)
Tygryś co z humorkiem??
Idę Dextera obejrzeć :-) miłego wieczoru
Lula właśnie się położyła ciekawe czy dzisiaj będą jakieś akcje z rozbieraniem!! Ale jak widzę nie tylko moje dziecię takie zdolne :-)
Skrzat ja to już żadnym autobusom nie wierzę !!!
Marcia faktycznie to rzadko spotykana zaleta u samców żeby takie zakupy lubili:-) gratulować ;-)
Tygryś co z humorkiem??
Idę Dextera obejrzeć :-) miłego wieczoru
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
witam piątkowo...
Kasia...świętujesz dziś imieninowo.... jak tak to wszystkiego najlepszego....
mój M wczoraj zaplanował wieczór z lampką winka i jak na złość młodszy wogóle nie miał zamiaru iść spać, zazwyczaj juz o 20.00 śpi a wczoraj i o 21 były problemy, ale w końcu sie udało i wieczór tez sie udał....
miłego dnia życze.... a zapowaida się słoneczny.........
Kasia...świętujesz dziś imieninowo.... jak tak to wszystkiego najlepszego....
mój M wczoraj zaplanował wieczór z lampką winka i jak na złość młodszy wogóle nie miał zamiaru iść spać, zazwyczaj juz o 20.00 śpi a wczoraj i o 21 były problemy, ale w końcu sie udało i wieczór tez sie udał....
miłego dnia życze.... a zapowaida się słoneczny.........
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Lilou a dla Ciebie też moc najserdeczniejszych życzeń w te kolejne 18-ste urodziny...... zdrówka szczęścia pomyślności,pociechy z dzieciaków,zadowolenia i spełnienia marzeń
lilou
Fanka BB :)
Dla wszystkich naszych bb kaś najlepsze życzenia!!!
Hej!
No i dopadło mnie przeziębienie.Wrrr leżę w wyrku,mama wzięła małego na spacer,później będzie miał drzemkę,później M wstanie po nocce więc jakoś przepękamy,jutro muszę iść do pracy na 8 a wieczorem parapetówka u przyjaciół i muszę być zdrowa!
Dla wszystkich Kaś wsio naj
Tygrynka Mam nadzieję że dziś już lepszy humorek
Sorka nie mam sił pisać więcej,miłego dnia.
No i dopadło mnie przeziębienie.Wrrr leżę w wyrku,mama wzięła małego na spacer,później będzie miał drzemkę,później M wstanie po nocce więc jakoś przepękamy,jutro muszę iść do pracy na 8 a wieczorem parapetówka u przyjaciół i muszę być zdrowa!
Dla wszystkich Kaś wsio naj
Tygrynka Mam nadzieję że dziś już lepszy humorek
Sorka nie mam sił pisać więcej,miłego dnia.
Guziczek87
Pracująca mamuśka
witam się
Dla "kasiek" Wszystkiego co najlepsze!!
Moje dziecko chyba dziś spać nie będzie... chociaż jest w śpiworku na łóżeczku ale gada jak najęta już ponad godzinę, m zaraz będzie-zjemy obiad i pakujemy młodą jedziemy tylko zapisać m na exam do Wordu i do babci;-) i na 20 biba a jutro od rana w szkole
Dla "kasiek" Wszystkiego co najlepsze!!
Moje dziecko chyba dziś spać nie będzie... chociaż jest w śpiworku na łóżeczku ale gada jak najęta już ponad godzinę, m zaraz będzie-zjemy obiad i pakujemy młodą jedziemy tylko zapisać m na exam do Wordu i do babci;-) i na 20 biba a jutro od rana w szkole
reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Yo
Lilou sto lato babo! Kiedy oblewamy Twoj dyliżans nowy?
Kaskom naju naju z okazji imieninek
młody mi spi od 12.40 czekam az wstanie obiad wkoncu dostanie bo jedzie na jogurcie gagatek potem musze jechac odebrac fotki bo musze zrobic album z sesji ciazowej dzis bylismy w urzedzie zalatwic nazwisko dla Frankiego:-)
a weekend ciekawy bo tescie wpadaja na nocke z rana musze ciasto marchewkowe zrobić zobaczymy czy ywjdzie bo 1 raz robie
no nic brykam
Lilou sto lato babo! Kiedy oblewamy Twoj dyliżans nowy?
Kaskom naju naju z okazji imieninek
młody mi spi od 12.40 czekam az wstanie obiad wkoncu dostanie bo jedzie na jogurcie gagatek potem musze jechac odebrac fotki bo musze zrobic album z sesji ciazowej dzis bylismy w urzedzie zalatwic nazwisko dla Frankiego:-)
a weekend ciekawy bo tescie wpadaja na nocke z rana musze ciasto marchewkowe zrobić zobaczymy czy ywjdzie bo 1 raz robie
no nic brykam