reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

helol
ja zaraz sie klade
moge tylko w skrocie stwierdzic,ze moja doba jest za krotka,powinna trwac ze 40 godzin,czasu mi brak.....
Pinka - -witaj;-);jak splyna do mnei wszystkie zdjecia,to wkleje

Pozdrawia Katka:ninja2:

reklama
witam o poranku !!!!!

i słoneczko nam sie schowało :tak::-D;-) ale jakby popołudnie było ładne to o 16.00 wybieram sie na Malte z maluchem, więc chetne zapraszam na wspólny spacerek :tak::-D a teraz ogarne chatke i pojde z małym na zakupy :tak:

miłego dzionka :tak:
pozdrawiam :-D

pinka - a Ty co wyzywasz? Jak Ciebie nie było tyle czasu to grzecznie czekałysmy aż sie odezwiesz ;-) Co do Iwanowej to o.k. - zadzwonie, ale we wtorek, po naszej wizycie w centrum alergologii. Sama jestem ciekawa co mi tam powiedzą no i ile wazy moje maleństwo :laugh2:, mam nadzieje, ze znowu przybrał na wadze...

Gosia a ile Ty bys chciała wazyc? Kurde 17 kg. mniej niz przed ciżą to jest full... Mi tam z moją wagą dobrze. Mam 1 kg. mniej niz przed ciążą i niech tak zostanie. Mc. po urodzeniu ważyłąm 40 kg. i wyglądałam okropnie. Zapadnięte policzki i w ogóle... fuj :tak: a teraz może być. Tylko troche więcej biustu by się przydało...:tak:

katka - dla mnie to tylko noc mogłaby być dłuższa :tak::tak::tak:

jarzebinka - my tez dzis bedziemy nad maltą,a le idę z całą rodzinką, więc moze innym razem uda nam sie zgrac. Ale tak czy inaczej miłego spacerku zycze!

witam serdecznie

zaraz poczytam co tam u Was słychac, nie zaglądałam gdyż z Jeremim jestem od 13 w szpitalu na obserwacji ma problemy z jelitkami, tzn Jego bóle brzuszka były takie że zwijał nam się z bólu i do tego brzydko załatwiał. Teraz kazali mi odstawic pierś i dostaje nutramigen i jest o wiele lepiej. W poniedziałek ma paśc decyzja co dalej czy będzie potrzebny kontrast czy też co innego.

Pozdrawiamy ciepło:-)

oj ja wiem co znaczą kolki. W sumie to Kuba miał je tylko przez tydzień, ale po tym tyg. byłam tak wykoczoa jakby trwały rok.
W takim razie trzymam kciuki. Pamietaj... jeszcze trcohe i bedzie duzo lepiej :tak:
Zdrówka dla maluszka i dla Ciebie zreszta tez.

helol
wlasnie jestem po goracej kapieli,zlapala mnie ta ulewa.normalnie z butow woda mi sie wylewalala :rofl2:...
ja jednak wole w calosci dluzsza dobe...
dzis znowu caly dzien na dworze...
Hania wariuje,dzis nie spala nawet sekundy,nie wiem skad bierze energie,specjalnie wzielam na drugi spacer,zeby pospala,ale co.... nie spala,dopiero w drodze powrotnej zasnela mi pod samym blokiem prawie....
An30 - zdroweczka dla malego i oby szybko wpadli o co chodzi...powodzenia

Kubala - ja po ciazy z Zuzia starsznie szybko tracilam na wadze,w niecale 3 miesiace schudlam 21 kilo<14 z ciazy + 7 dodatkowych>,i to byla masakra,wszystko na mnei wisialo,nie mialam sil wejsc po schodach,i to wszystko karmienei ze mnie tak wyciagalo....:baffled: Natomiast z Hania,przytylam mniej i tu nie bylo tak drastycznych spadkow masy.

Pozdrawia Katka
:ninja2:

witam serdecznie

zaraz poczytam co tam u Was słychac, nie zaglądałam gdyż z Jeremim jestem od 13 w szpitalu na obserwacji ma problemy z jelitkami, tzn Jego bóle brzuszka były takie że zwijał nam się z bólu i do tego brzydko załatwiał. Teraz kazali mi odstawic pierś i dostaje nutramigen i jest o wiele lepiej. W poniedziałek ma paśc decyzja co dalej czy będzie potrzebny kontrast czy też co innego.

Pozdrawiamy ciepło:-)

An30 jestescie w klinice na szpitalej???

reklama
czesc kochane:-):-)

kubala -no troszke powyzywac musze bez tego ani rusz:-):tak: fajnie ze zadzwonisz i koniecznie powiedz jak było w tym centrum alergologii bo jestem strasznie ciekawa:-D:-D

An30-trzymam kciuki wiem co przezywasz bo my tez bilismy z mała tydzien w szpitalu jak miała 6 tygodni i juz nigdy wiece:no::no::no:a co do kolek to moja miala całe 3 miesiace!!!!!!!!!! masakra

jarzebinka , Gosia- pytanie do was bo wy macie to juz za soba powiedzcie od kiedy najlepij uczyc dziecko siadac na nocniczek?jak to u was wyglondało?
bo ja bym chciala zacząc ale nie bardzo wiem jak sie do tego zabrac by jej nie zniechecic.........

Do góry