reklama
hellooo elllooo
Jarzebinka a gdzie tam w domu siedzi:/ terror na całego.
co do nauki to jeszcze nic nie umiem. ale pocieszam sie wolnym piątkiem
dzis wizyta w szpitalu. trzymac kciuki.
co do lego moj ma calą skrzynkę. bawi się sezonowo. raz zacznie ukladac i ukladac pozniej mu sie znudzi...poźniej znowu zaczyna miec faze na klocki. my naazie ku mojemu zaskoczeniu odstawilismy zabawki i ukladamy puzzle
mlodemuu całkiem sprawnie to idzie. wiec teraz zamiast zabawek kupujemy nowe układanki.
co do świąt to Fiel już "napisał" list do św.Mikołaja. na liście na pierwszym miejscu jest :
Stinky interaktywna Śmieciarka robot MATCHBOX (1920560270) - Aukcje internetowe Allegro
drugie miejsce:
STACYJKOWO MOTORISED - MEGA ZESTAW 47 EL. NAPĘD (1915631573) - Aukcje internetowe Allegro
trzecie:
MEGA ZESTAW DLA ZHU ZHU CHOMIK I WIELE DODATKÓW (1908130357) - Aukcje internetowe Allegro
no i :
Cobi LAPTOP KOMPUTER KLUB MYSZKI MIKI (1902214787) - Aukcje internetowe Allegro
Jarzebinka a gdzie tam w domu siedzi:/ terror na całego.
co do nauki to jeszcze nic nie umiem. ale pocieszam sie wolnym piątkiem
dzis wizyta w szpitalu. trzymac kciuki.
co do lego moj ma calą skrzynkę. bawi się sezonowo. raz zacznie ukladac i ukladac pozniej mu sie znudzi...poźniej znowu zaczyna miec faze na klocki. my naazie ku mojemu zaskoczeniu odstawilismy zabawki i ukladamy puzzle
co do świąt to Fiel już "napisał" list do św.Mikołaja. na liście na pierwszym miejscu jest :
Stinky interaktywna Śmieciarka robot MATCHBOX (1920560270) - Aukcje internetowe Allegro
drugie miejsce:
STACYJKOWO MOTORISED - MEGA ZESTAW 47 EL. NAPĘD (1915631573) - Aukcje internetowe Allegro
trzecie:
MEGA ZESTAW DLA ZHU ZHU CHOMIK I WIELE DODATKÓW (1908130357) - Aukcje internetowe Allegro
no i :
Cobi LAPTOP KOMPUTER KLUB MYSZKI MIKI (1902214787) - Aukcje internetowe Allegro
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
yoł,
Filona moje dziecie ma faze na te chomiki
Z poczatku sie ich bał teraz jak widzi w sklepie to je chce.
Tygryna pokaz no te szpile
Ja chyba tez sie udam dzis do selgrosu a co...czas cos pokupowac z zabawek. Ide na pedicure hy hy....
moje diecie spi 3h juz no szoooook
Filona moje dziecie ma faze na te chomiki

Tygryna pokaz no te szpile
Ja chyba tez sie udam dzis do selgrosu a co...czas cos pokupowac z zabawek. Ide na pedicure hy hy....
moje diecie spi 3h juz no szoooook

Marcia ja na poczatku bylam przeciwna tym chomikom bo uwazałam ze to babska zabawka ale teraz mam to w nosie jak mu sie tak podobaja to moze dostanie
jak bedzie grzeczny.
jednak najbardziej chce dostac gadające auto" jak on to mówi.
jednak najbardziej chce dostac gadające auto" jak on to mówi.
mamaGabi85
Gabryniowa Mamusia
hej hej laseczki.
my p ozakupach i spacerku,dziecie mi spi
ja se pogadalm z psiapsiolka przez skypa i nie zadobrze u niej wiec jakiegos dola zalapalam
a dzisiaj goscie przyjezdzaja
moj brat z zona....
Moja Gaba tez nie ma Duplo. ma zwykle klocki... a co do prezentu dla Gabi to ostatnio jej kupilam zabawke ktora bawila sie 5 min po rozpakowaniu i lezy jak reszta zabawek bo u nas jest szal na ksiazeczki, ciagle je oglada,"czyta" nosi itp. a zabwek jej juz narazie nie kupujemy bo jak pojedziemy do domku to dostanie mase zabawek od cioc i wujkow
Dziewczynki idziecie jutro na Św. Marcina? my chyab sie mpk przejedziemy bo korki i brak miejsc parkingowych pewnie bedzie.
Filonka to kuj kuj.... kiedy porpawka? w sobote tak?
Tygrynka tutaj tez piekne sloneczko....bylo...tzn raz jest a raz sie chowa....
ide robic obiad puki mala spi....
my p ozakupach i spacerku,dziecie mi spi
a dzisiaj goscie przyjezdzaja
Moja Gaba tez nie ma Duplo. ma zwykle klocki... a co do prezentu dla Gabi to ostatnio jej kupilam zabawke ktora bawila sie 5 min po rozpakowaniu i lezy jak reszta zabawek bo u nas jest szal na ksiazeczki, ciagle je oglada,"czyta" nosi itp. a zabwek jej juz narazie nie kupujemy bo jak pojedziemy do domku to dostanie mase zabawek od cioc i wujkow
Dziewczynki idziecie jutro na Św. Marcina? my chyab sie mpk przejedziemy bo korki i brak miejsc parkingowych pewnie bedzie.
Filonka to kuj kuj.... kiedy porpawka? w sobote tak?
Tygrynka tutaj tez piekne sloneczko....bylo...tzn raz jest a raz sie chowa....
ide robic obiad puki mala spi....
Hello
Ja wróćiłam od kumpeli, ale nas basia rozbroiła, po jakiejs godzinie poszła oglądać kota który spał w sypialni i potem nagle patrzymy a nie ma Basi...a Basia z miską suchego jedzenia kota przed łóżkiem i rzuca jedzonko kotkowi...no słodziak na maksa
Oczywiście sama też spróbowała jedno ziarenko

No my część Lego w Selgrosie a część w Realu kupili
Mnie się marzy jeszcze taki domek z Duplo
. Tylko to lego drogie, ech ale ja sie też bawiłam moja mama wyciągnęła ostatnio nasze lego zwykłe i te klocki nic się nie zmieniły więc to inwestycja w przyszłość 
Z chomikami Basia na razie nie wie o co chodzi, puki nie wie to lepiej dla mnie
Kurde patrze prze okno i cała trasa katowicka stoi w obie strony...masakra jakaś!!!
Tygrynka szerokiej drogi
Na-tuska powodzenia kulinarnie!
MamaGabi my chcieli iść na tą paradę ale zobaczymy jak Zet wróci, bo potem do brata na rogale!
Ja wróćiłam od kumpeli, ale nas basia rozbroiła, po jakiejs godzinie poszła oglądać kota który spał w sypialni i potem nagle patrzymy a nie ma Basi...a Basia z miską suchego jedzenia kota przed łóżkiem i rzuca jedzonko kotkowi...no słodziak na maksa

No my część Lego w Selgrosie a część w Realu kupili

Z chomikami Basia na razie nie wie o co chodzi, puki nie wie to lepiej dla mnie
Kurde patrze prze okno i cała trasa katowicka stoi w obie strony...masakra jakaś!!!
Tygrynka szerokiej drogi
Na-tuska powodzenia kulinarnie!
MamaGabi my chcieli iść na tą paradę ale zobaczymy jak Zet wróci, bo potem do brata na rogale!
Ostatnia edycja:
Skrzat chyba wszyscy na weekend wyjezdzaja ze takie korasy na katowickiej
My na parade nie wiem czy sie wybierzemy ja to bym wyszla ale mam taki katar ze zatoki mnie bola.
Natuska szczel zdjecie i pokaz te rogale bezgultenowe ciekawa jestem
My na parade nie wiem czy sie wybierzemy ja to bym wyszla ale mam taki katar ze zatoki mnie bola.
Natuska szczel zdjecie i pokaz te rogale bezgultenowe ciekawa jestem
Hej laski apropo korkow,jechalam do gabinetu wyjechalam o 16.Jestem wlasnie w aucie,pisze z tel. I nawrocilam nie jestem w stanie dojechac na miejsce,zreszta klientki mi sie przepisaly bo maja ten sam problem.Masakra w tym miescie.Tygrys gdybys byla w domu wlecialabym na kawe bo tylko do Ciebie mialam bezproblemowy dojazd hehe.Milego wieczorku.Wlasnie dotarlam pod dom.
do tych dziewczyn co mają dzieci jeszcze poniżej 1 roku pytałam się prawniczki o ten urlop ojcowski i mi odpisala tu podaje link
https://www.babyboom.pl/forum/porad...erzynskiego-2-tygodnie-tacierzynskiego-53591/
https://www.babyboom.pl/forum/porad...erzynskiego-2-tygodnie-tacierzynskiego-53591/
reklama