reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

No wróciłam z mamą z Selgrosu...kolejne klocki są:p I 6 opakowań Bebiko:D
Jutro rano mykam do kumepli na Oświecenia:)
Skrzat narobił renamentu na forum i od razu ruch jak w ulu:) od razu mi lepiej:p:p:-D:-D:-D:-):-):-)

Na-tuska
no trochę było, w sumie wyszło mi tak po 5 zł za sztukę, ale mam dwie pary super jeansów, 5 sukienek (w tym 4 na lato:) i dwie bluzki, a wszystko od Nexta i Georga za 40 zł:)
Tygrynka tam nie tylko kiecka od Diora, ona ma nawet spódniczkę od Ralfa Laurenta za 1zł;P

reklama
hej hej....alez dyskusja sie rozpetala.....

ale mi sie spac chce,przez ten szpital to sie bede teraz odsypiac niewiadomo ile....

a jutro braciak przyejzdza z zona...niewiem czy sie cieszyc czy plakac???? :) ha ha ah ha

Filona a jak w szkole? wszystko zaliczone?
TYgrynka i jak szpilki? kupilas?
a co do deserkow to ja Gabie dawal i jadla, ale jogurcikow tych od 6 m niechciala ale za to zwykly naturaly ze zmiksowanymi owocami,np lesnymi i zajadala sie....

edit. ja tez uwielbiam lumpki,tez zawsze Gabie cos kupie ale teraz ma tyle ciuchow ze i tak wiekszosci jej nie nadarzam zakladac:) ale i tak mnie korci zeby sie wybrac na lumpki...

Ostatnia edycja:
ja jeszcze na chwilke i spadama spac bo S kupił inhalator/nebulizator lekarz mówił że można tam wlewać sól fizjologiczną i wdychac na katar ale czy to pomaga a coś jeszcze można tam wkropić bo ja juz nie moge z tym katarem

mam szpileczki, mam - 10cm obcas, 1,5cm platforma, czarne z czerwoną podeszwą, mega wygodne - żadnych trzęsących nóżek czy ugietych kolan :D 250zł nie moje, ale warto było :)))

kurde noooo padłam spać z młodym i dopiero się obudziłam :/// zmykam, jutro spakować się trzbea...

To ja się grzecznie witam :-)
z pracy oczywiście popijając colę bo do kawy mleka brak a ja bez mleka nie umiem :-)
Humor mam do kitu bo@ w natarciu :-( zawsze mam podły nastrój w te dni czy wy też??? czy tylko mnie tak wali?? Co do lumpków to ja też lubię poszperać tylko więcej ciuchów jest dla młodszych dzieci są mniej zniszczone :-) ale warto próbować bo można ustrzelić super rzeczy :-)
Tygryś zazdroszczę szpilek :-) jak wrócisz to sobie przymierzę :-D
Filona trzymam kciuki za sobotę :-)
Skrzat a coś pisałaś o Duplo w Selgrosie są jakieś fajne ???
An a może ten czosnek by ci pomógł na katar?? Najlepiej wrzyć go do inhalatora ;-)
Idę połazić jeszcze po necie nim się ludzie zlecą ( mam pacjenta co godzinę) :-/

i ja się witam z pracy....super,że jutro wolne.... :tak: wczoraj był taki męczący dzień i w pracy i intensywny po pracy,że dzisiaj nic mi się nie chce.... byle do 15.00... :tak:

An zdrówka.......:tak:

Ilona, powodzenia na zaliczeniu.... i zdrówka dla Filipka, bo jeszcze w domku ?? czy już w przedszkolu..... :tak:

Tygrynka, u rodziców zawsze super, ale w domku najlepiej.... :tak::-):tak:

Kozaczino, pacjent co godzinkę to spokój:tak:

Hello,
Ja zaraz wychodzę do koleżanki, Basia pomału robi się marudna więc akurat na spacer bo to aż na oświecenia;)

Jarzebinka to sobie wypoczniesz w długi weekend trochę w domku:)
Kozaczino
w Selgrosie są takie Lego Duplo za 122 zł KLOCKI LEGO DUPLO 5507 WIELKI ZESTAW +Torba LEGO (1902118919) - Aukcje internetowe Allegro a w Realu moja mama kupiła takie LEGO DUPLO SUPERPACK 66367 3w1 FARMA 5649+KAL.ADWE (1915123883) - Aukcje internetowe Allegro ale za niecał 230 zł wiec taniej niż na allegro! A z roczku odpakowaliśmy jej takie LEGO DUPLO VILLE 5634 - KARMIENIE W ZOO /BK Kraków (1900778849) - Aukcje internetowe Allegro i jest frajda bo dużo zwierzątek, mama nadzieję że jej miłość do Lego nie przejdzie:D
Filona ładnie się ucz i poprawka będzie na bank zaliczona:D

To miłego dzionka dla wszystkich!

skrzat ja uwielbiam lego Zosia ma już wiele zestawów i chętnie się nimi bawi. Teraz myślimy co by jej na mikolaja kupić i cały czas nie możemy się zdecydować jaki zestaw jej kupić.z kolekcji farma mamy już chyba wszystkie oprócz tej wielkiej. Z zoo mamy wszystkie te mniejsze zestawy. ale skoro mówisz że tak tanio w selgrosie to chyba się wybierzemy jakoś.

reklama
Do góry