Witam!
My dziś w odwiedzinach u teściów na rogalach właśnie drożdżowych i z konfiturką, ja wolę takie niż z makiem.Mały wciągnął trzy
Dostaliśmy też wielkie pudło rogali do domku no to mamy czym się objadać.Mężuś zaserwował dziś na kolację pizzę kolejny raz własnego wyrobu,pyyyychaaa nawet blachę kupił specjalną do pieczenia pizzy.
.Jutro idę do pracy od 8 do 14,popołudniu gotuję zupkę chińską ostro kwaśną a w niedzielę mężu zabiera mnie na kabarety do areny
Tygrynka Super że już jesteście razem i możecie się sobą nacieszyć.Widzę że mieliśmy podobne zachcianki kulinarne tego wieczoru:-)
Jarzebinka Zdrówka!
Kozaczino Super z tym piwkiem.Nam pozostało w domku sączyć;-).
Jak coś to miłej dalszej części weekendu bo nie wiem czy jeszcze znajdę czas na naskrobanie do poniedziałku,w ciągu dnia aktywnie a wieczorami mąż absorbujący
My dziś w odwiedzinach u teściów na rogalach właśnie drożdżowych i z konfiturką, ja wolę takie niż z makiem.Mały wciągnął trzy

Tygrynka Super że już jesteście razem i możecie się sobą nacieszyć.Widzę że mieliśmy podobne zachcianki kulinarne tego wieczoru:-)
Jarzebinka Zdrówka!
Kozaczino Super z tym piwkiem.Nam pozostało w domku sączyć;-).
Jak coś to miłej dalszej części weekendu bo nie wiem czy jeszcze znajdę czas na naskrobanie do poniedziałku,w ciągu dnia aktywnie a wieczorami mąż absorbujący