reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
ja to podziwiam dziewczyny które umieją kupować w lumpkach, ja ledwo trzy rzeczy tam kupiłam dla małego, nie umiem szukac :/ weźcie mnie na nauki :D najlepsze to było jak Basia Skrzata sukienkę Diora nosiła :D
oj mi też brakuje nocnych postów, czuję się samotna tutaj po północy - wracajcie :D
An Seba też nie lubił tych jogurtów, jakoś po roczku je polubił.. a i tak teraz najbardziej smakuje mu Serduszko, nawet bardziej niż Paula czy Monte, bo dzieciowych to już nie kupuję..

Ostatnia edycja:
probowalam i podgrzewac i dawac tak bez podgrzania no nic moze za jakis czas maly sam sie przelamie DZIEKI

Ja tam z nocnych eskapad odpadam bo potem ledwo zywa budze sie do malego alebo raz nawet nie uslyszalam a to bylo dla mnie tragiczne ale czytac i pisac bede puki net bede miala :-)

An i tak trzymać :D
głowa mnie boli... na fb męczy mnie jakiś Hindus o dostęp do znajomych lub fotki :/ można blokować wiadomości od danej osoby??

O jaki ruch:-)

Ja chciałam dodać od siebie jeszcze że nie wszystkie byłyśmy zaproszone na zamknięte bo tam tzreba było sobie zasłużyć (prawda Skrzat) a na fb segregacji nie ma, wszystkie które są tu z nami długo (no i znamy się wszystkie z realu ) są na fb...

Tyle na razie bo jak napisałam (bo chciałam szybko;-) jeszcze śpię:-D

reklama
An a propo deserkow to ja zaczelam Karoli jablko podawac, jejku jak mnie to jej jedzenio-plucie bawi:-D Sadzam ją w bujaku i probuje akrmic a ona troche je, troche pluje troche sie smieje (i wtedy jablko samo wypada:-D). A zanim w ogole zalapala ze to sie polyka to 2 dni minely;-) Az sie na poczatku wzdrygiwala tak jej "smakowalo":-D

Do góry