reklama
ja to podziwiam dziewczyny które umieją kupować w lumpkach, ja ledwo trzy rzeczy tam kupiłam dla małego, nie umiem szukac :/ weźcie mnie na nauki
najlepsze to było jak Basia Skrzata sukienkę Diora nosiła 
oj mi też brakuje nocnych postów, czuję się samotna tutaj po północy - wracajcie
An Seba też nie lubił tych jogurtów, jakoś po roczku je polubił.. a i tak teraz najbardziej smakuje mu Serduszko, nawet bardziej niż Paula czy Monte, bo dzieciowych to już nie kupuję..
oj mi też brakuje nocnych postów, czuję się samotna tutaj po północy - wracajcie
An Seba też nie lubił tych jogurtów, jakoś po roczku je polubił.. a i tak teraz najbardziej smakuje mu Serduszko, nawet bardziej niż Paula czy Monte, bo dzieciowych to już nie kupuję..
Ostatnia edycja:
probowalam i podgrzewac i dawac tak bez podgrzania no nic moze za jakis czas maly sam sie przelamie DZIEKI
Ja tam z nocnych eskapad odpadam bo potem ledwo zywa budze sie do malego alebo raz nawet nie uslyszalam a to bylo dla mnie tragiczne ale czytac i pisac bede puki net bede miala :-)
Ja tam z nocnych eskapad odpadam bo potem ledwo zywa budze sie do malego alebo raz nawet nie uslyszalam a to bylo dla mnie tragiczne ale czytac i pisac bede puki net bede miala :-)
lilou
Fanka BB :)
O jaki ruch:-)
Ja chciałam dodać od siebie jeszcze że nie wszystkie byłyśmy zaproszone na zamknięte bo tam tzreba było sobie zasłużyć (prawda Skrzat) a na fb segregacji nie ma, wszystkie które są tu z nami długo (no i znamy się wszystkie z realu ) są na fb...
Tyle na razie bo jak napisałam (bo chciałam szybko;-) jeszcze śpię
Ja chciałam dodać od siebie jeszcze że nie wszystkie byłyśmy zaproszone na zamknięte bo tam tzreba było sobie zasłużyć (prawda Skrzat) a na fb segregacji nie ma, wszystkie które są tu z nami długo (no i znamy się wszystkie z realu ) są na fb...
Tyle na razie bo jak napisałam (bo chciałam szybko;-) jeszcze śpię

reklama
An a propo deserkow to ja zaczelam Karoli jablko podawac, jejku jak mnie to jej jedzenio-plucie bawi
Sadzam ją w bujaku i probuje akrmic a ona troche je, troche pluje troche sie smieje (i wtedy jablko samo wypada
). A zanim w ogole zalapala ze to sie polyka to 2 dni minely;-) Az sie na poczatku wzdrygiwala tak jej "smakowalo"