reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

ogladam Hausa,jem ciasto ( z przepisu Skrzata) :-):-):-) przepyszne:) ale bardzo slodkie:-)

po 22 bedzie braciak. co do korkow to masakra...moj m tez byl pozno w domku dzisiaj:wściekła/y:

myslalm ze Gaba po szpitalu bedzie miala problem z zasypianiem ale nie,wszystko dobrze jest:) zasypia nadal w lozeczku...uffff...

a my jutro chyba pojedziemy na sw.marcina,a w sobote na termy maltanskie:) ciesze sie bo mi sie popluskac chce:)

reklama
Aaa co do klocków dziewczyny zobaczcie sobie klocki JDLT, my nie mamy jeszcze bo póki co młody średnio zainteresowany klockami typu lego ale ja na pewno kupie w swoim czasie właśnie te, ceny lego mnie przerażają.Słyszałam opinie że te JDLT bardzo dobre jakościowo i pasują do lego pokaże przykład zestawu ale jest ich bardzo dużo różnych o np.KLOCKI JDLT -152 el - ZOO - SAFARI - ZWIERZĘTA ! (1903184273) - Aukcje internetowe Allegro lub KLOCKI JDLT - SZCZĘŚLIWY DOMEK - ZESTAW 102 el. (1903184428) - Aukcje internetowe Allegro. Myślę że cena o wiele przyjemniejsza a różnorodność zestawów spora.No to tyle. :tak:

Ajentka fajne te klocki...ale ja mam niestety słabość do Lego, pewnie dlatego że sama kochałam te klocki jak byłam dzieckiem... Zet kiedyś kupował chyba Brick (ale to podróba tego małego Lego) i niestety one były tandetne;( Tak naprawdę dziecko będzie bawiło się wszystkim bez względu na firmę i jakość:)

a mi sie zachciało ksiązki popołudniu na już teraz i ja zdobyłam dzisiaj...i teraz oddaje się czytaniu jak się po nią nachodziłam:D

Witam :tak:

a ja dziś niestety byłam w pracy :baffled: no ale już jestem w domku i wyszykowałam dzieciaki i pojechały z tatą do dziadków razem z rogalami ;-)

Co do klocków ja też z dzieciństwa uwielbiam lego i jeszcze mam do teraz chętnie bym dokupiła jakieś ale Dominik to typ dziecka co lubi wszystko rozwalać czyli by rozsypał na podłodze i tak długo rozgarniał po pokoju aż by wszystko wszędzie poleciało :sorry2: sięgam na tzw.okazje ;-)

Filona Dominik ma chomika tzn właściwie dostała Emilka ale on go "przejął" tylko ostatnio już ledwo chodzi i jest bez oka i nosa :sorry2: a teraz mi piszczy na reklamę tych zwierzątek co się karmi jest królik itd i on chce tą świnkę morską :-D

Kozaczino ja na kilka dni przed @ jestem wredna i mnie nosi :baffled: ostatnio wkurzyłam się na świeżo upieczoną żonkę szefa a właściwie szefostwa syna żonę ...nie napiszę nic złego tu na nią ale nakablowała na mnie :baffled:

Ja też mam całe pudło lego, mąż kolejne, ale to musi poczekać na Sebę.. próbowaliśmy z duplo ale to tylko ustawia zwierzątka lub jeździ listonoszem na motorku a do układania klocków się nie garnie, tak samo było z drewnianymi czy plastikowymi klockami, po prostu zabawka nie dla niego i tyle :) ale mamy nadzieję, że lego się kiedyś zacznie bawić, bo my z chęcią się przyłączymy :D
Gosia nie fajnie z tą żonką szefa :/
ja już jestem w domu i chociaż się szykuje mnóstwo latania to jak ktoś utknie w okolicach w korku to zapraszam do siebie na kawkę :))
Skrzat a jaką książkę kupiłaś?
my w końcu w domku, cały dzień u dziadków.. na Sw. Marcina się nie pchalismy, w przyszłym roku pojedziemy ;) a na kolację była pizza bolognese i teraz siedzimy we trójkę, jejku jak ja się za takimi wieczorami stęskniłam :)))

hej laseczki. u nas leniwie caly dzionek, nie pojechalismy na sw. marcina, Gaba zasnela i nie bylo sensu potem juz jechac bo akurat byloby juz po paradzie....

my nie mamy lego i narazie nie zamierzam kupowac, Gaba za mala to po pierwsze a po drugie za drogie jak na nasz budzet domowy:(:-(

bede potem bo mi tu gaba klawisze wyrywa...

hej kochane
my dzisiaj też leniwie :-) ja pojechałam na świety z kumpelą bo Lula spała zrobiłyśmy spory spacer :-) a później jeszcze był spacer z Lulą i R. :-)
Natuska twoje rogale wymiataja :-)
Tygryś wreszcie w domku :-) T. pewnie stęskniony :-)
my zaraz kładziemy młodą i jedziemy na Stary na piwko :-) zatem miłego wieczoru wam życzę :-D

u mnie lego duplo kupuja rodzice. Ale kilka zestawów a jakie nie wiem.
My mamy jechać jakoś do auschana podobno full zabawek. Ja nie mam pomysłu co kupić za chiny ludowe.

Skrzat widzialam Cie na mostowej jak Basie do autka wsadzałaś;-)

Tygrynka ale mieliscie dobr kolacyjke mniami

u nas tez pol dnia leniwie potem na Przyjazni. Maly spi od 40 minut wykonczony tyle latal...i grzeczny jak aniołek:tak: na koniec szorowal krzesła scierka ale sie nasmialismy ...ciezko pracowal ale znowu na glodniaka poszedl spać nie chce mi jesc kanapek na kolacje gadzina. Tylko by parowki wciagal.

reklama
dzisiaj ambitny plan :) robie bezglutenowe rogale marcińskie :p:p najpierw 2 dni latałam zeby kupic mase makowa wiec teraz nie odpuszcze :p:)
\

ja wczoraj do 22 piekłam ale zwykłe drożdzowe z dżemem wisniowym, :tak:

dzis wizyta w szpitalu. trzymac kciuki

i jakie wyniki.....

my zaraz kładziemy młodą i jedziemy na Stary na piwko :-) zatem miłego wieczoru wam życzę :-D

przyjemności ......

a my zamiat wyjechac na weekend siedzimy w domku, bo od rana męczyła mnie jaks jelitówka więc nie pisałam się na żadną podróż.... może jutro się uda..... :tak: miłego wieczorku

Do góry