reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

postaram sie ale czasu brak, Filek nie daje za bardzo posiedziec ma chorobę wścieklych nog i w miejscu nie usiedzi,.
ja jeszcze mam ful naiuki i jeszcze nas zaraza jakas dopadla. no ale to żadne wytłumaczenie. wiem...
postaram sie w miare mozliwosci. teraz mam chwilke bo timon i pumba laci:p

reklama
ej no sorry, ale praca, nauka, dziecko, a w ogóle wszystko razem to dla mnie naprawdę wytłumaczenie :-D ale brakuje mi bananów czy o czym to kiedyś była nocna rozmowa :-D

Mały śpi babcia poszła do pracy S pojechał do przezmierowa "sprzatac w garazu" ale niech se odpocznie tak sie nameczył przy malym i sam stwierdzil ze ciezko jest zajmowac sie dziecki :-D no co za psikus.

Dundle mi lecą z nosa, kaszle. Ogladam sobie gotowe na wszystko

Czy to jest normalne ze dziecko nie lubi deserków lub jogurcikow (specjalnych dla 6mc)?

A mi brakuje starych postów;P Takich nocnych, bo teraz się taka sprawozdawczość trochę porobiła;P
A jak już o nią chodzi to ja dziś zaliczyłam lumpa i nakupiłam BAsi cały kg ciuchów, dorwałam w końcu w Realu fajną kurtkę zimową dla Młodej (mega ciepła), babcia kupiła na gwiazdkę Lego Duplo i nowe klocki drewniane:D

an82 normalne, moj pawia puszczał po słoiczkach :)

Skrzat gratki za udane zakupy. ja mysle jutro jechac do lerua... mam plan ...znowu hahahha

Ja lubie chodzic po lumpkach i przegladac cos dla bartka ale teraz dundle leca z nosa kaszel i nigdzie nie wychodze dzisiaj S byl z maly w parku i tak Bartek sie cieszyl ze gołębie zobaczył. Ale z Bartkiem do lumpa moge isc tylko do takiego gdzie nie ma schodow czyli na dabrowskiego bo S&Hand na swMarcinie są schody i jak mam go wnosic to dziekuje

reklama
Do góry