reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Buhaha to rozpętałam dyskusję...Ja mimo wszytko uważam że forum zamknięte miało inny charakter niż FB ale jak wiekszośc woli Fb się dostosuję, a wątek zamknięty na bb po prostu usunę! Co do mojego porannego wpisu to podałam po prstu pierwszy lepszy przykład, jeśli cię Tygrynka uraziłam to nie mialam tego na myśli, bo naprawdę mam ciekawsze rzeczy do robienie niż analizowanie gdzie i o której piszesz posty...po prostu weszłam rano, rzucił mi się post w oczy na fb i pomyślalam że dawniej znalazłabym go na bb...pech chcial że był to akurat Twój post, ale nie musisz sie od razu aż tak obrażać, bo nic się tak naprawdę nie stało:) A tym bardziej nie mam zamiaru zmuszać nikogo do pisania bo sama nie piszę codziennie, więc tym bardziej nie oczekuje tego od innych!

Na-tuska
dzięki za cynka o Stokrotce;D

uciekam do Basi, miłego popołudnia!

Ostatnia edycja:
reklama
JA tak na szybko :-) witam się popołudniowo jeszcze z pracy :-)
Ja też mam zamiar zaglądać i tu i na Fb Ajentka dobrze to podsumowała :-) Ja np. nie mam codziennie czasu pisać ale się staram :-)
coś się zimno zrobiło oj czuję że to koniec ciepłych dni :-( na szczęście przyszedł kombinezon dla Luli a dzisiaj kupiłam jej w H&M ciepłą czapę, rękawiczki i golfik :-) oki zmykam powoli pewnie zajrzę wieczorkiem pa pa

Lilou - kup Bobodent jest tani i na mojego bartusia dziala z zęby mu wyskakuja jak z procy mam nadzieje ze zatrzymaja się teraz

Ja tam się ciesze ze moge pisac z wami na fb i na bb dzieki BB was poznałam i jestem bardzo zadowolona z tego bo jesteście wszystkie fajne. Zgadzam się z Ajentka. I dalej nie wywodze się naten temat bo mnie nos boli od smarków :rofl2:

Dzisiaj tatuś zajął się Bartkiem a ja mogłam trochę odpocząć nawet był na spacerku w parku i sie cieszyl ze bartkowi sie pies podobal i gołąbki.

Skrzat zejdź trochę z tonu, bo te Twoje "buahah to rozpętałam dyskusję" albo "nie musisz się aż tak obrażać" brzmi niemiło, zwłaszcza że najwięcej krzyczysz, a jak sama przyznajesz mało piszesz. To po co w ogóle zaczynasz temat? Piszmy tutaj te, które mają na to ochotę lub czas i dbajmy o miłą atmosferę, a nie jakieś wypominanie.. Nie chciałam właśnie, żeby coś tutaj było na temat mojego męża, a Ty przyszłaś i z mety że ja o nim napisałam na fb, nie chce mi się dokładnie tłumaczyć o co chodzi, ale nie po to ja się z czymś ukrywam, żeby to było wywlekane (i od razu uprzedzam - tak wiem, nie napisałaś o co dokładnie chodzi, ale uwierz, że nawet takie wspomnienie może narobić u mnie zamieszania), a zauważ, że to nawet nie jest jakaś negatywna rzecz, a wręcz przeciwnie. Ale skoro napisałam to tam, to znaczy, że miałam swoje powody. Gdyby działał nasz zamknięty na bb, to z chęcią napisałabym na nim, ale od jakiegoś czasu nikt nic tam nie pisał, więc nawet nie wiem czy ktoś tam zagląda. Nie zamierzam się obrażać, bo nie ma o co. Ale z drugiej strony skoro mi się to nie spodobało, to napisałam, wolę tak, niż udawać że nic się nie stało i obgadać Cię za plecami.

Tygrynka nie będę dyskutować i się kłócić bo nie mam na to chęci i ochoty, a tym bardziej krzyczeć bo nie mam na kogo i na co, a to że raz napisałam swoje zdanie odbierane jest zaraz za agresję, a na forum piszę całkiem sporo ale nie codziennie (a to różnica niż stwierdzenie mało;P). Przepraszam, że napisałam o Tobie w porannym poście, więcej się to nie powtórzy! Zamykam tą dyskusję!

I tylko i wyłącznie o to mi chodziło, dziękuję. Także nie zamierzam się kłócić, bo moim zdaniem nie ma ku temu powodu. Peace :-D

a więc, zmiana tematu. Jutro wracamy :-D:-D:-D Już nie mogę się doczekać, jednak prawie 3 tygodnie to za długo.. Co prawda czeka mnie masę spraw do załatwiania, ale aż się na to cieszę :tak: Jedyne co, to spacerki tutaj były jakieś przyjemniejsze, może dlatego, że więcej zieleni, jeziora? Bo towarzystwo spacerkowe to jednak lepsze w Poznaniu :-)
Aaa w ogóle to Seba ma kurzajkę na pięcie :baffled: skoczyłam do sąsiadki pediatry, chociaż mi zawsze głupio tak ją wykorzystywać.. Teraz przez miesiąc, dwa wejdzie w ruch Brodacit, a jak nie zniknie to zamrażanie:confused:

czy wy naprawdę nie macie co robić tylko czepiać się gó...??? dziewczyny troche luzu i jedna i druga.
to czy ktoś pisze codziennie czy nie nie ma tu znaczenia. jeśli tak ma się segregować osoby to od dawna powinnyscie mnie usunąć z członkostwa. myśle, że nie o to chodzi.
prawda jest taka ze zrobiono dwie grupy zamknięte...a teraz cisza. a kogo jest wina? chyba tylko nasza. a moim zdaniem utworzenie kolejnego zamknietego watku na fb usmierci zupelni albumy zam. na bb. taka jest prawda i nie sciemniajmy ze tak nie bedzie.
trza podjac konkretne dzialania . takie moje zdanie.

Ilona wpadłaś jak my już spokój wprowadziłyśmy :-) A jakbyśmy właśnie chciały się poczepiać siebie nawzajem?? Nasze prawo :-p Jasne, że ilość/częstotliwość postów nie ma takiego znaczenia (w ogóle o jaką segregację ludzi chodzi??), ale jednak przez to, że się tutaj udzielamy ten wątek żyje, a my poznajemy się lepiej, proste :tak: Jakie masz propozycje zmian? Moje zdanie jest takie, że lepiej jak jest jeden otwarty i jeden zamknięty, obojętne czy na fb czy bb, ale niech będzie jeden. Są trzy (dwa bb i jeden fb) i faktycznie zrobiło się to bez sensu. Ale trzeba pamiętać, że na fb są osoby których nie ma w jednym bb i dlatego taki powstał. Ja myślę żeby skasować grupę spotkaniową, bo ona nie ma już racji bytu

wejdz na zamknniety

segregowac na tej zasadzie ze jedne pisza co chwile drugie co kilka dni..

Ostatnia edycja:
reklama
byłam, inne też nie wpadną! bo dobre rzeczy się tam dzieją :p
no właśnie nie zrozumiałam po co ta segregacja.. bo wiadomo, zawsze ktoś inaczej pisze, niektóre pracują, czasem ktoś nie ma weny.. ale szczerze Ci powiem (jak już tak szczerze dzisiaj walę posty :p), że brakuje mi Ciebie, Guzika, fajnie było jak Kozy było więcej kiedyś... ale od razu mówię, to że brakuje to nie znaczy że Was osądzam czy się czepiam, tylko że chciałabym żebyście się częściej/więcej udzielały, bo jestem najzwyczajniej w świecie ciekawa co u Was :)

Do góry