tygrynka a moze Sebusiowi jest szkoda dnia na drzemke bo tylesie dzieje a wieczorem kreci sie i nei moze zasnac bo za bardzo zmeczony co?
a możliwe, możliwe.. zwłaszcza że przed snem zawsze chce uciekać do baby i dziadzi a jak wstanie to też pierwsze co to do nich leci.. no nic, mam nadzieję że mu to minie w domu
Guzik i Jarzębinka dziękuję za odpowiedzi! Guzik a o której Guziczek ma drzemkę?
No chociażby dzisiejszy wpis Tygrynki o mężu na FB a nie BB...kiedyś byłoby inaczej, ale nic czasy się zmieniają i wszystko dookoła się zmieniaDla mnie FB to złodziej czasu i nie do końca to za mną przemawia, wolałam wejść wieczorem na forum, niż odszukiwać się jakiś wpisów w komentarzach...
Każdy wybiera taką drogę komunikacji jaka mu odpowiada, ja nie zamierzam ingerować w to gdzie i do kogo piszą inni, i tego samego oczekuję w zamian. Proste - nie chcesz, nie czytaj. I zanim coś napiszesz, to pomyśl dlaczego napisałam tam, gdzie tylko Wy możecie przeczytać, a nie na otwartym forum.
Wpadłam się przywitać, ale właśnie odechciało mi się pisać, więc tylko życzę miłego dnia i zmykam