reklama
Ja czytam właśnie "Kim jest ta dziewczyna?" o kobiecie która spotyka młodszą siebie o 10 lat i kieruje jej życiem, by było lepiej.. niby głupotka a nawet wciąga i ciekawi jak sie skończy..
normalnie jestem w szoku - wczoraj Sebastian spał 30min, zasnął w 5min na 12 godzin, wstał o 8 i dzisiaj nic nie spał, miał mega energię ok 21, np kręcił się przez 30 min raz w jedną raz w drugą stronę!! ale o 21:30 dał mi buziaka, nakrył się kołdrą, napił wody, ziewnął i zasnął
normalnie chyba się zastanowię nad brakiem drzemek w jego rozkładzie dnia 
normalnie jestem w szoku - wczoraj Sebastian spał 30min, zasnął w 5min na 12 godzin, wstał o 8 i dzisiaj nic nie spał, miał mega energię ok 21, np kręcił się przez 30 min raz w jedną raz w drugą stronę!! ale o 21:30 dał mi buziaka, nakrył się kołdrą, napił wody, ziewnął i zasnął
Tygrynko no może to dobre rozwiązanie z brakiem drzemki :-) może "dorósł" już do tego etapu i tak będzie lepiej :-)
ja jednak filmu nie oglądam coś mi sie odtworzyć nie chce :-( włączyłam sobie któryś tam odcinek drH. ale mnie tak znudził że w połowie wyłączyłam i ide poczytać bo niema jak dobra książka :-)
Miłej nocki wam życzę
ja jednak filmu nie oglądam coś mi sie odtworzyć nie chce :-( włączyłam sobie któryś tam odcinek drH. ale mnie tak znudził że w połowie wyłączyłam i ide poczytać bo niema jak dobra książka :-)
Miłej nocki wam życzę
A ja na skypie z mężem siedzę
Ale zaraz do łożeczka i czytać, bo potem dziecko się zbudzi, a ostatnio biedulka znów mi się koło 5 przebudzi\ i biorę ją do siebie chyba jakieś ząbki bo to u niej w parze idzie z takimi przebudzeniami...dobrze że potem zasypia jeszcze na 2h
.Ale mama mówiła że dzisiaj rano koło 7 godzinę w łóżku z psem się tuliła więc jest nadzieja że choć trochę pośpie
Ja teraz czytam Złoty notes doris lessing a czekam mnie jeszcze jej saga o Marcie Quest, ale Lessing się ciut wolniej czyta od "lekkich książek" a i widziałam że nowy Llosa wyszedł
Ja teraz czytam Złoty notes doris lessing a czekam mnie jeszcze jej saga o Marcie Quest, ale Lessing się ciut wolniej czyta od "lekkich książek" a i widziałam że nowy Llosa wyszedł
Ostatnia edycja:
lilou
Fanka BB :)
Padam na twarz;-)wróciłam z zakupów , upiekłam ciasto na jutrzejszą wizytę Ajentki:-)i nadrabiam zaległości serialowe;-)
Skrzat eee tam gadasz
pamiętasz jak pisałaś MamieGabi że dramatyzuje
teraz Tobie ja napisze
ostatnio dużo było do czytania tu;-)poza tym widzisz niektórzy nie napiszą tu wszystkiego bo są podczytywacze etc. ja tam piszę tu i tu. ale coś weny ostatnio nie mam
Tygrynka rośnie Ci syn
może już nie potrzebuje drzemek:-)
spadam może też coś poczytać...
Skrzat eee tam gadasz

Tygrynka rośnie Ci syn

spadam może też coś poczytać...
no jak wszystkie książki czytać będą to bb w ogóle padnie
ja obejrzałam nowy odcinek przepisu na życie, śmiesznie że po odcinku w tv zaraz jest nowy w necie
właśnie nie wiem jak z tą drzemką, kiedy dzieci rezygnują już w ogóle? Lilou, Jarzębinka, Rikapa, Ilona, Guzik?? jak było u Was? chociaż mały Guziczek chyba jeszcze śpi za dnia, prawda?
właśnie nie wiem jak z tą drzemką, kiedy dzieci rezygnują już w ogóle? Lilou, Jarzębinka, Rikapa, Ilona, Guzik?? jak było u Was? chociaż mały Guziczek chyba jeszcze śpi za dnia, prawda?
mamaGabi85
Gabryniowa Mamusia
hej kochane.... ja tez uwazam ze na bb inny klimat byla a fb jest inny i jakos tak dziwnie teraz..... i nie dramtyzuje
he he eh
Tygrynka odpowiem za Guzika, tak maly Guziczek jeszcze w dzien ma drzemke
Gaba okolo 23 sie przebudzila i strasznie plakala wiec do lozka m ja wzial i spalysmy cala noc, chyba przez ten sdzpital bylam tak wykonczona ze nawet nie przeszkadzalo mi to a spalam na krancu lozka
ha ha ha
oczywiscie o 6.40 p[obudka,musze Gabusie po trochu przestawiac z tego ,szpitala.
potem poczytam was jak Gabi pojdzie spac....
tygrynka a moze Sebusiowi jest szkoda dnia na drzemke bo tylesie dzieje a wieczorem kreci sie i nei moze zasnac bo za bardzo zmeczony co?
w szpitalu poznalam fajna dziewczyne lezalysmy w jednej sali, a okazalo sie ze mieszkala tutaj u mnei na osiedlu tylk oze na domkach..... obiecalysmy trzymac kontakt ale jak wyjdzie to zoabczymy
oki ide robic sniadanie bo moj maly glod chodzi i mi mlaska
Tygrynka odpowiem za Guzika, tak maly Guziczek jeszcze w dzien ma drzemke
Gaba okolo 23 sie przebudzila i strasznie plakala wiec do lozka m ja wzial i spalysmy cala noc, chyba przez ten sdzpital bylam tak wykonczona ze nawet nie przeszkadzalo mi to a spalam na krancu lozka
oczywiscie o 6.40 p[obudka,musze Gabusie po trochu przestawiac z tego ,szpitala.
potem poczytam was jak Gabi pojdzie spac....
tygrynka a moze Sebusiowi jest szkoda dnia na drzemke bo tylesie dzieje a wieczorem kreci sie i nei moze zasnac bo za bardzo zmeczony co?
w szpitalu poznalam fajna dziewczyne lezalysmy w jednej sali, a okazalo sie ze mieszkala tutaj u mnei na osiedlu tylk oze na domkach..... obiecalysmy trzymac kontakt ale jak wyjdzie to zoabczymy
oki ide robic sniadanie bo moj maly glod chodzi i mi mlaska
Guziczek87
Pracująca mamuśka
hej hej
Asiu w końcu jesteś !!!! ale teraz ja jestem udupiona bo Zosia chora;///
Tygrynka tak mycha jeszcze śpi w ciągu dnia 2h/3h wstaje o 7, chodzi spać o 19.30
Asiu w końcu jesteś !!!! ale teraz ja jestem udupiona bo Zosia chora;///
Tygrynka tak mycha jeszcze śpi w ciągu dnia 2h/3h wstaje o 7, chodzi spać o 19.30
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
MamaGabi, super, że już w domku, a jak mała, już jej wszystko zeszło, czy jeszcze wysypana.... 
Tygrynka, mój starszak miał drzemki bardzo długo bo aż do 4 lat- do trzech lat, potem pół roku wiosna-lato przerwa i na kolejne pól roku znowu wróciły czyli na sezon jesień-zima....
zasypiał wieczorem ok.20.00 rano wstawał ok.7.00 a drzmkę miał ok.13.00-14.30
młodszy ma drzemkę 12.00-15.00 a wieczorem chodzi spać ok.20.00 ale wstaje ok.6.00 :-)

Tygrynka, mój starszak miał drzemki bardzo długo bo aż do 4 lat- do trzech lat, potem pół roku wiosna-lato przerwa i na kolejne pól roku znowu wróciły czyli na sezon jesień-zima....

reklama
Hello
Ja ruszam z mamą na spacerek, pewnie zachaczymy o M1 i kupimy Basi dużą paczkę klocków drewnianych bo są niby w promocji, albo już ich nie ma
A wieczorem Selgros i po Duplo
MamaGabi wiem, wiem że nie dramatyzujesz ale mi się Twój lęk o BB udzielił i niestety podzielam obawy o podupadanie forum! No chociażby dzisiejszy wpis Tygrynki o mężu na FB a nie BB...kiedyś byłoby inaczej, ale nic czasy się zmieniają i wszystko dookoła się zmienia
Dla mnie FB to złodziej czasu i nie do końca to za mną przemawia, wolałam wejść wieczorem na forum, niż doszukiwać się jakiś wpisów w komentarzach i odpowiedzi na nie...
Guziczku zdrówka dla Zosi!
Ja ruszam z mamą na spacerek, pewnie zachaczymy o M1 i kupimy Basi dużą paczkę klocków drewnianych bo są niby w promocji, albo już ich nie ma
MamaGabi wiem, wiem że nie dramatyzujesz ale mi się Twój lęk o BB udzielił i niestety podzielam obawy o podupadanie forum! No chociażby dzisiejszy wpis Tygrynki o mężu na FB a nie BB...kiedyś byłoby inaczej, ale nic czasy się zmieniają i wszystko dookoła się zmienia
Guziczku zdrówka dla Zosi!
Ostatnia edycja: