reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Ja czytam właśnie "Kim jest ta dziewczyna?" o kobiecie która spotyka młodszą siebie o 10 lat i kieruje jej życiem, by było lepiej.. niby głupotka a nawet wciąga i ciekawi jak sie skończy..
normalnie jestem w szoku - wczoraj Sebastian spał 30min, zasnął w 5min na 12 godzin, wstał o 8 i dzisiaj nic nie spał, miał mega energię ok 21, np kręcił się przez 30 min raz w jedną raz w drugą stronę!! ale o 21:30 dał mi buziaka, nakrył się kołdrą, napił wody, ziewnął i zasnął :D normalnie chyba się zastanowię nad brakiem drzemek w jego rozkładzie dnia :D

Tygrynko no może to dobre rozwiązanie z brakiem drzemki :-) może "dorósł" już do tego etapu i tak będzie lepiej :-)
ja jednak filmu nie oglądam coś mi sie odtworzyć nie chce :-( włączyłam sobie któryś tam odcinek drH. ale mnie tak znudził że w połowie wyłączyłam i ide poczytać bo niema jak dobra książka :-)
Miłej nocki wam życzę

A ja na skypie z mężem siedzę:p Ale zaraz do łożeczka i czytać, bo potem dziecko się zbudzi, a ostatnio biedulka znów mi się koło 5 przebudzi\ i biorę ją do siebie chyba jakieś ząbki bo to u niej w parze idzie z takimi przebudzeniami...dobrze że potem zasypia jeszcze na 2h:p.Ale mama mówiła że dzisiaj rano koło 7 godzinę w łóżku z psem się tuliła więc jest nadzieja że choć trochę pośpie:p
Ja teraz czytam Złoty notes doris lessing a czekam mnie jeszcze jej saga o Marcie Quest, ale Lessing się ciut wolniej czyta od "lekkich książek" a i widziałam że nowy Llosa wyszedł:)

Ostatnia edycja:
Padam na twarz;-)wróciłam z zakupów , upiekłam ciasto na jutrzejszą wizytę Ajentki:-)i nadrabiam zaległości serialowe;-)

Skrzat eee tam gadasz:-ppamiętasz jak pisałaś MamieGabi że dramatyzuje:-Dteraz Tobie ja napisze:-D ostatnio dużo było do czytania tu;-)poza tym widzisz niektórzy nie napiszą tu wszystkiego bo są podczytywacze etc. ja tam piszę tu i tu. ale coś weny ostatnio nie mam:baffled:

Tygrynka rośnie Ci syn:-Dmoże już nie potrzebuje drzemek:-)

spadam może też coś poczytać...

no jak wszystkie książki czytać będą to bb w ogóle padnie :p ja obejrzałam nowy odcinek przepisu na życie, śmiesznie że po odcinku w tv zaraz jest nowy w necie :D
właśnie nie wiem jak z tą drzemką, kiedy dzieci rezygnują już w ogóle? Lilou, Jarzębinka, Rikapa, Ilona, Guzik?? jak było u Was? chociaż mały Guziczek chyba jeszcze śpi za dnia, prawda? :)

hej kochane.... ja tez uwazam ze na bb inny klimat byla a fb jest inny i jakos tak dziwnie teraz..... i nie dramtyzuje:) he he eh

Tygrynka odpowiem za Guzika, tak maly Guziczek jeszcze w dzien ma drzemke:)

Gaba okolo 23 sie przebudzila i strasznie plakala wiec do lozka m ja wzial i spalysmy cala noc, chyba przez ten sdzpital bylam tak wykonczona ze nawet nie przeszkadzalo mi to a spalam na krancu lozka:) ha ha ha
oczywiscie o 6.40 p[obudka,musze Gabusie po trochu przestawiac z tego ,szpitala.

potem poczytam was jak Gabi pojdzie spac....

tygrynka a moze Sebusiowi jest szkoda dnia na drzemke bo tylesie dzieje a wieczorem kreci sie i nei moze zasnac bo za bardzo zmeczony co?

w szpitalu poznalam fajna dziewczyne lezalysmy w jednej sali, a okazalo sie ze mieszkala tutaj u mnei na osiedlu tylk oze na domkach..... obiecalysmy trzymac kontakt ale jak wyjdzie to zoabczymy:)

oki ide robic sniadanie bo moj maly glod chodzi i mi mlaska:)

hej hej
Asiu w końcu jesteś !!!! ale teraz ja jestem udupiona bo Zosia chora;///
Tygrynka tak mycha jeszcze śpi w ciągu dnia 2h/3h wstaje o 7, chodzi spać o 19.30

MamaGabi, super, że już w domku, a jak mała, już jej wszystko zeszło, czy jeszcze wysypana.... :happy2:

Tygrynka, mój starszak miał drzemki bardzo długo bo aż do 4 lat- do trzech lat, potem pół roku wiosna-lato przerwa i na kolejne pól roku znowu wróciły czyli na sezon jesień-zima.... :tak: zasypiał wieczorem ok.20.00 rano wstawał ok.7.00 a drzmkę miał ok.13.00-14.30 :tak: młodszy ma drzemkę 12.00-15.00 a wieczorem chodzi spać ok.20.00 ale wstaje ok.6.00 :-)

reklama
Hello:)
Ja ruszam z mamą na spacerek, pewnie zachaczymy o M1 i kupimy Basi dużą paczkę klocków drewnianych bo są niby w promocji, albo już ich nie ma:) A wieczorem Selgros i po Duplo:p
MamaGabi wiem, wiem że nie dramatyzujesz ale mi się Twój lęk o BB udzielił i niestety podzielam obawy o podupadanie forum! No chociażby dzisiejszy wpis Tygrynki o mężu na FB a nie BB...kiedyś byłoby inaczej, ale nic czasy się zmieniają i wszystko dookoła się zmienia:( Dla mnie FB to złodziej czasu i nie do końca to za mną przemawia, wolałam wejść wieczorem na forum, niż doszukiwać się jakiś wpisów w komentarzach i odpowiedzi na nie...
Guziczku zdrówka dla Zosi!

Ostatnia edycja:
Do góry