reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
ja bylam na spacerze szybkim zeby malego troszeczk eprzewietrzyc i zeby lepiej mu sie spalo uspilam go w domu w wózku bo inaczej histeryzował przejze gazete i ide si epolozyc moze mi lepiej to zrobi

zdrowka dla chorych, powodzenie na spacerach pa

i ja życzę przyjemności na spacerkach i spotkankach.... :tak:

MamaGabisi,mam nadzieje że dziś już w domku będziecie.... :tak:

i zdrówka wszystkim..... :rofl2:

hej hej. my juz w domku,wkoncu...dosc mam tego szpitala...wybaczcie nei nadrobie troche za duzo tego, moze jutro w wolnej chwili poczytam troche....
\\milego wieczorku kochane:)

Hello,
Ja się witam od rodziców:) Zet pojechał do Rzeszowa więc ja przyjechałam do mamusi:p Wczoraj sami sobie byliśmy więc dzisiaj i moglismy chwilę dłużej pospać:D Już tęsknie... Muszę coś pomyśleć dla brata na imieninki bo to w piątek i idziemy na rogale:)
Zdrówka dla wszystkich chorowitków!!! Zarówno tych małych jak i tych dużych!!!

Amandae
super z tym prawem jeszcze przy małym dziecku, ale zawsze chciałaś studiować prawo? Ja kiedyś o tym myslałam, ale historia na maturze nie była dla mnie:p
Na-tuska dzięki za miłe spotkanie i szkoda, że ci net wysiadł/ Placek bezglutenowy rewelacyjny (najlpepszy murzynek jaki jadłam:) a Fifi na rowerku to istny król kierownicy:D
MamaGabi super, że już w domku:) i że Gaba się ucieszyła na powrót! Oby już teraz było dobrze, a nadrabiania z bb nie masz dużo!!!
Generlanie moim zdaniem Facebook zabił forum:( I teraz nikt już postów długich nie pisze etc. a na Facie to jednak nie to samo, system "notatek na tablicy" komentarzy nie oddaje ducha forum i pisania postów:( a do tego jest zamknięty dla nowych osób!

To ja specjalnie dla Skrzata odpisze na BB :-) a nie na fejsie :-) Ja z pewnością nie przestane tu zaglądać i pisać więc nic się nie martw :-)

spoko spoko, wrócę do domu to dalej Was będę zaśmiecać :p a fejs jest fajny jak się chce z kimś na bieżąco pogadać.. albo jak się nie chce by niezalogowani czytali :p
MamaGabi super że już w domku :)))
zdrówka dla chorowitków!!
Seba wstał dzisiaj o 8, bez drzemki jest a jeszcze nie śpi.. ale pewnie jak padnie to znowu na 12 godzin :D

reklama
Do góry