reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

O matko !!!
nikt nic nie pisze?? Jesteście na jakimś tajnym spotkaniu o którym nie wiem?? A pewnie siedzicie na fejsie !!! No tak w końcu go założę :-)
halo halo jest tu kto??

reklama
co tu taka cisza??
ja wracam w czwartek wieczorem, ale będą przez weekend rodzice no i stęskniony mężuś czeka ;) ale po weekendzie jestem zwarta i gotowa i strasznie chętna na wszelkie spacerki, kawki, spotkania :)))
Koza ruszaj do lekarza w podskokach, ale już!! i zdrowiej!!
Sebastian dzisiaj miał dziki dzień, spał ledwo 30min ale za to padł o 20:15 :D ciekawe o której jutro wstanie..

edit: Koza no wszystkie u mnie na Mazurach, ups zapomniałam Cię poinformować ;))) załóż fejsa!!! tylko dla nas :D ja też tak zostałam spacyfikowana bo byłam przeciwniczką fb a teraz proszę, to mój drugi dom :p

edit2: Koza to Ty?? :D

Ostatnia edycja:
dzieeeeeń doooobryyyy :D
Seba ma za sobą 12 godzin snu :D ja co prawda 6, ale nie jest źle ;) i wstał w dobrym humorze, a bałam się, że będzie powtórka z wczoraj.. do tego mój niemlekopijca zjadł miseczkę mleka z płatkami :D tak więc dzień rozpoczęty nieźle :D
Koza ale mnie nazwisko zmyliło, o matko :D ale fajnie Cię widzieć :)))

koza jak chcesz to mozesz wpadac nr znasz ja jestem na opiece ale mnie tez tak scielo dzisiaj ze leb mi peka i katar mam.

Ja też witam się z prześladowcami Natuski (macham) tej a może mnie też ktoś prześladuje o kurcze :rofl2:

Tygrynka może dziecko ci podmienili w nocy jak tak długo spał (moje marzenie by Bartuś tak długo spał)

Bartus już lepiej ale mnie ścięło jeszcze mnie rodzina wkurza o boże to sie nigdy nie zmieni

ja jutro robię sobie wolne może do lekarza wejdę bo mam od 3tyg. kaszel i już zaczyna mnie wkurzać :sorry2:

a jeszcze nie dojechałaś do tego lekarza..... :tak:

Bartus już lepiej ale mnie ścięło jeszcze mnie rodzina wkurza o boże to sie nigdy nie zmieni

oby się zmieniło, oby..... :tak:

mój młodszy już lepiej, dzisiaj pomaszerował już do żłoba, tym bardziej, ze dzisiaj maja fotki pstrykane... :tak:

miłego dzionka, bo za oknem ślicznie.... :tak::-D:tak:

Zdrówka choruszki!!

ja też się rozłożyłam. Idę tylko zakupy okrężną drogą przewietrzyć Zosię i nigdzie się nie ruszam. Na uczelni nadal nie mogę się do grupy zapisać, miałam jechać wyjaśniać, ale zadzwoniłam i da się to odkręcić ale nie dzisiaj bo padł cały system. Uf, dobrze że nie pojechałam :)

Byłam na pierwszych wykladach, no lekko nie będzie :)

Herbatki z cytrynką sobie zróbcie, no nic lecę do mojego niecierpliwca.

Ja mówie dzień dobry :-) bo właśnie wstałam hihi dawno się tak nie wyspałam :D ogarnę chatkę i skocze do gazowni a później na spacer z Lulą :-)

reklama
hej hej a my chore jesteśmy wir zapalenie gardła i krtani;/ na antybiotyki szit;////// nie fajnie;/ no ale co zrobić;/ ehhhh nie lubię się kisić w domku nawet spacery odpadają nosz........:baffled::angry:

Do góry