reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

I ja i ja też mówię cześć :-D:cool2:
hmm pełna inwigilacja:cool2:

U nas miły weekend, tylko jak zwykle za szybko minął:-(Ale zapowiada sie intensywny tydzień także mam nadzieje szybko będzie czwartek wieczór:-) o właśnie mi się przypomniało że wychodzimy w czwartek, pierwsze wspólne wyjście od pół roku:tak:mam nadzieje że wypali;-)

Jutro pierwszy dzień nart Oliwki, ech dopóki nie będę miała auta to ciężko organizacyjnie będzie:/ no ale musimy dać radę.

Mi.PI nie wiem czy nas czytasz ale przywołuję Cię! dziś Was widziałam na spacerku, pisz co u Ciebie i Dobrej:-)

amandea gratuluję wyboru szkoły:-)

gosia współczuje bólu głowy:/

reklama
Natuska ja tez pomacham :rofl2:

Ja bym chciala isc na prawo ale głowy na to nie mam wiec napewno bym sie nie nadała. My dzisiaj w domu Bartuś marudził ale z jego charczeniem na płuckach lepiej nie wychodzić nawet byśmy nie wyszli bo S dzisiaj był i na pewno byłby przeciwny. Od jutra opieka polece do przychodni potem wezme bratanka bo tez bedzie u nas (mama sie bedzie nim zajmowac) na spacer do rossmana i gdzie ja to jeszcze miałam iść ?? zapomniałam aaa wiem ale to pewnie już sama pójde bo na 16.

Koza Lilou co z miodem jak moge wam podrzucic bo jestem w domu.

Lilou
- twojej siorze moge ja lub mama podrzucic jak bedzie w pracy
Koza do ciebie moge podjechac jakoś w tygodniu
Tygrynka wiem ze bedziesz za tydzien wiec odezwe sie za tydzien:)

jestem ... jestem i macham do szpiegów:)

podczytuje ale jakoś weny brak.
młody chory, wczoraj o 13h jechalismy do szpitala bo sie strasznie dusił. niby gardlo i pluca czyste wiec o co kaman? antybiotyk. ja niestety tez zlapałam od niega tą zarazę, zatoki i kaszel. przez to dzis nie dojechalam na uczelnie.
w szkole jada z nami rowno. w przyszlą sobote mam poprawkę, w niedzielę sprawdzian z masażu..i praktyki:/ masakrejszyn!

Filona to faktycznie niefajnie, Filipek, szkoła :/ trzymaj się!
An pamiętaj, pamiętaj, niedługo się widzimy, zapraszam na kawkę :)) z miodem :D
Natuśka przejrzałam ale dla mnie zbytnio nic nie ma koleżanka, obserwuję dresik, jutro zmierzę młodego i może akurat :)
Amandae super że studia i jeszcze lepiej że prawo :D
Lilou a gdzie idziecie?
Mi.Pi odezwij się!!

witam poniedziałkowo o pranku i to z domku... młodszy ma jakąś jelitówke, a raczej miał wczoraj i dzis na obserwacji jeszcze w domku ....:-( ale chyba juz jest lepiej więc jest nadzieje na lepsze jutro ......:tak:

Ilonka, zdrówka dla Filipka i dla Ciebie ......
yes2.gif

Ostatnia edycja:
oj Jarzębinka zdrówka dla synka!!

mój Sebuś też wstał dzisiaj z jakimś bólem brzuszka, obudził się ze strasznym płaczem :( ale po obfitym wypełnieniu pieluszki chyba czuje się lepiej...

miłego dnia dziewczyny!

reklama
Hej kochane
Natusia pozdrawiam znajomych ale to ciiiiiii...pełna konspiracja ;-)
Filonko zdrowia dla was :-) no i powodzenia na egzaminach :-)
An jutro jestem w domku a może to ja jakoś do ciebie podjadę ??
Tygryś do kiedy bawisz na mazurach?? Dobrze że Seba ma sie lepiej hihi niema jak porządna kupa!!!
Jarzębinko zdrówka dla was :-)
ja jutro robię sobie wolne może do lekarza wejdę bo mam od 3tyg. kaszel i już zaczyna mnie wkurzać :sorry2:

Do góry