reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hej kochane :-)
Witam nowe Mamy :-)
Ja wczoraj dzień raczej nie wesoły bo najpierw sąd a później pogrzeb babci :-( no cóż takie życie :-(
A dzisiaj raczej leniwie byli znajomi z synkiem i się dzieciaki wybawiły, zjedliśmy wspólny obiadek a teraz R. pojechał do kumpla na męski wieczór a moje dziecko próbuję od godziny położyć i nic z tego!!! szaleje w łóżku, krzyczy, właśnie cos zwaliła na ziemię więc idę do niej:baffled:

reklama
Lilou No pewnie że aktualne:-)

A ja się bardzo cieszę bo obejrzeliśmy mam talent i do finału dostała się Marta Podulka,która ze swoim zespołem 7 sekund pięknie śpiewała na naszym weselu:-):tak:

Spokojnej nocy.

amandea - nic nie straciłaś przedstawienie średnie, a gdzie zaczynasz studiować?

Ania załóż sobie Fb

Natuska - ale masz rowerzystów jeszcze troche i w maratonie mogą startować

PRzedstawienie średnie dla mojego Bartka raczej nie było raczej dla starszych, potem w domu BArtek wymiotował nie wiem od czego od żiemniaka zmielonego czy od kisielu zrobionego z bobofruta i spal tylko 1h wiec padl o 18 potem my pojechalismy do TEsco z S i babci Bartek się obudził i nie chciał zasnąć musiała uśpic go w wózku.

An, zaocznie, prawo na UAM,

A to niewiele straciłam, mówisz? Biedny Bartuś, mam nadzieję, że to incydent był. Jak się dzisiaj ma?

amandea - ja bym poszla na podyplomowke ale przez to ze nie moge przespac calej nocy bo bartus sie budzi to nie ide narazie a zrobilabym wczesnoszkolna i przedszklna.

Hej
ale dziś cisza :-)
Amande ambitnie brawo:-)
An Bartuś ci się unormuje to ze spokojem pójdziesz na podyplomówkę :-)
Ajentka to fajnie mieliście na ślubie bo laseczka genialnie śpiewa właśnie byłam bardzo zła że nie przeszła w x-factor :-)
ja dzisiaj sprzątałam dzielnie ale o 15 padłam razem z dzieciem i w ogóle zauważyłam, że jestem nadal w piżamie :-D

Witam :)

ja może się nie rozpiszę bo sił nie mam wczoraj po powrocie z pracy bolał mnie brzuch najpierw myślałam że to przez @ ale potem stwierdziłam że zaczyna mnie boleć żołądek potem cały wieczór i w nocy wymiotowałam :baffled: dziś mam mdłości ale na szczęście bez wymiotów się obyło ...jelitówka jak byk a jutro do pracy trzeba iść mam nadzieje że będę się chociaż lepiej czuła :sorry: bo dziś jeszcze głowa mi pęka cały dzień

Natuska rowerek super ja chce młodemu sprawić na wiosnę coś w takim rodzaju :tak:

hej melduje się
amandae super :)) świetny kierunek:))
gosia ja ostatnio tez tak umierałam też wymioty głoewa pęka ehhh człowiek nie do życia a mąż się tylko na mnie dziwnie patrzył i zaraz patrzyła na ilość skonsumowanych tablet anty hahahah

reklama
a i m (czyt. Adam i magda) rozumiem ze z braku włąsnych zajęc i widocznie mało interesującego zycia osobistego, postanowiliscie włazić z buciorami w moje :sorry: Zycze duzo radości i znalezienia informacji, ktore was interesują :tak:szukajcie a znajdziecie :tak: Aaa pisząc b to taki skrót :sorry: A moze dołączycie do nas skoro tak tu ciekawie??? :tak: Zycze wam miłej zabawy i sukcesow w szukaniu :tak: Z pozdrowieniami wasz idol :-d

:-) :-) :-) :-) :-) :-)

mogę do nich pomachać???

Do góry