reklama
Faktycznie, byłam na forum ślubnym w 2008/9 roku
Goganę tez kojarzylam z nazwy i zastanawialam się, z jakiego forum znam to imię
Gogana na forum lipcowek 2010 czasem pisze i ma torojaczki!Skrzat tez z tego forum jest, pamietam
Hej!
Mały w końcu padł mi na drzemkę,ciekawe do której pośpi
Zawsze zasypia o 13 ale dziś był tak szczęśliwy że mama i tata razem w domku że nie dało rady.Byliśmy dziś u fryzjera
ja nie wiem co mam robić, dziś było wręcz tragicznie,chyba będę mieć chłopca w kitce bo nie dam rady psychicznie prowadzić go kolejny raz no pewnie po dzisiejszym do świąt starczy,ma ładną bombeczkę ale okrojoną krokodylimi łzami.Ja nie dam rady sama go obciąć tak żeby wyglądał jak człowiek
.Potem zaliczyliśmy spacerek wspólnie z tatusiem i tu był już duży uśmiech na twarzy,pogonił gołąbki w parku,porobiliśmy fotki a że pogoda dopisywała to bardzo miło było.
Natuska Cudny ten rowerek.Ja też taki chcę!
To dziewczęta ogłaszam że wiosną robimy zloty rowerkowe
Witam nowe mamusie.Miłego popołudnia.
Mały w końcu padł mi na drzemkę,ciekawe do której pośpi

Natuska Cudny ten rowerek.Ja też taki chcę!

Witam nowe mamusie.Miłego popołudnia.
Aga pokaż fotki! i podziwiam wypraw do fryzjera, mały ma tyle włosków że pewnie to trwa i trwa
nie dziwię się że Marcelek nie chciał zasnąć jak oboje rodziców w domu miał
Natuśka super rowerek! mam nadzieję że zlot rowerkowy uda nam się szybciej niż ten mój z Ajentka i Karolą
a co do bliźniaków to nie byłabym taka pewna bo podobno co drugie pokolenie sie odzywa ale zawsze siostra może liczyć na wnuki bliźniaki
i nie mów że nie dałabyś rady z bliźniakami, bo masz już prawie to obcykane 
Seba też padł, więc mam chwilę dla siebie..
Natuśka super rowerek! mam nadzieję że zlot rowerkowy uda nam się szybciej niż ten mój z Ajentka i Karolą
Seba też padł, więc mam chwilę dla siebie..
lilou
Fanka BB :)
ooo jaki ruch weekendowy:-)
Ja dziś pospałam... nie będę mówić do której bo wstyd
później szybko sprzątanko, i przyszedł mężul z pracy, a mój tata przywiózł siostrę (10 letnią więc Oli ma towarzyszkę zabawy;-))
Ciszyłam się na długi weekend a tu P mi mówi że do pracy w sob idzie:/ech...
Chyba jesteśmy coraz bliżej kupienia autka, jedno mamy na oku, no mam nadzieje że wypali:-)
natuska super rowerek! ale Filip śmiga:-)
Ajentka uuu ale przygody fryzjerowe:/ może jak będzie troszkę większy to sytuacja się poprawi
pokazuj fotki
środa aktualna?
Ale świat forumowy mały
Ja też byłam na ślubnym (kojarzę goganę -nawet byłąm na jej ślubie..ale to długa historia nie wiedziałam że się trojaczków dorobiła
)
Biedna MamaGabi:-(i Gabusia:-(
Ja dziś pospałam... nie będę mówić do której bo wstyd

Ciszyłam się na długi weekend a tu P mi mówi że do pracy w sob idzie:/ech...
Chyba jesteśmy coraz bliżej kupienia autka, jedno mamy na oku, no mam nadzieje że wypali:-)
natuska super rowerek! ale Filip śmiga:-)
Ajentka uuu ale przygody fryzjerowe:/ może jak będzie troszkę większy to sytuacja się poprawi

Ale świat forumowy mały

Biedna MamaGabi:-(i Gabusia:-(
Heloł,
An, szkoda że nie wiedziałam wcześniej, chętnie bym się przyłączyła. No ale opowiadaj, jak było?
MamaGabi jak Malutka?
Lilou co u Stasia?
Na-tuska Micia jest przesłodka na rowerku! Ale Ci rajdowiec rośnie, a za wózkiem chyba też bym płakała, masz niesamowitą brykę dla Maluchów.
Skrzat czekam i ręce zacieram na przepis! Plis, plis..
A ja w dziekanacie dzisiaj byłam, bo miałam w tym tyg już być internetowej obsłudze studiów, stamtąd się do grupy zapisać, a nadal mnie nie ma a nie chcę zajęć opuszczać, no i guzik się dowiedziałam: jak chce to mogę chodzić, bo przyjęta jestem, ale dopóki mnie w programie nie ma to nie mamy o czym rozmawiać, a pewnie ktoś jeszcze nie miał czasu mnie wklepać, nosz kurde.. nie lubię tak od środka zaczynać..
An, szkoda że nie wiedziałam wcześniej, chętnie bym się przyłączyła. No ale opowiadaj, jak było?
MamaGabi jak Malutka?
Lilou co u Stasia?
Na-tuska Micia jest przesłodka na rowerku! Ale Ci rajdowiec rośnie, a za wózkiem chyba też bym płakała, masz niesamowitą brykę dla Maluchów.
Skrzat czekam i ręce zacieram na przepis! Plis, plis..
A ja w dziekanacie dzisiaj byłam, bo miałam w tym tyg już być internetowej obsłudze studiów, stamtąd się do grupy zapisać, a nadal mnie nie ma a nie chcę zajęć opuszczać, no i guzik się dowiedziałam: jak chce to mogę chodzić, bo przyjęta jestem, ale dopóki mnie w programie nie ma to nie mamy o czym rozmawiać, a pewnie ktoś jeszcze nie miał czasu mnie wklepać, nosz kurde.. nie lubię tak od środka zaczynać..
U
Użytkownik Usunięty
Gość
oto link do forum slubnego dla par z Poznania:
http://poznan.forumslubne.pl/
ja jeszcze parę ników skojarzyłam z tego forum i ze ślubnym
ja brałam ślub w maju 2009, widze ze stosunkowo późno zdecydowalismy się na potomka, bo wszyscy już swoje maleństwa już mają, ale zawsze coś wypadało, praca, wakacje, jakieś większe inwestycje... aż w końcu doszliśmy do wniosku że jak nie teraz to już nigdy i dobrze że tak stosunkowo szybko udało się zajść w ciążę
teraz czekamy na naszą córeczkę, ale termin cc mam dopiero na 31 stycznia, także jeszcze trochę czasu
na razie jestem na etapie robienia zakupów i oczywiście sprawdzania co jest gdzie i za ile 
http://poznan.forumslubne.pl/
ja jeszcze parę ników skojarzyłam z tego forum i ze ślubnym
ja brałam ślub w maju 2009, widze ze stosunkowo późno zdecydowalismy się na potomka, bo wszyscy już swoje maleństwa już mają, ale zawsze coś wypadało, praca, wakacje, jakieś większe inwestycje... aż w końcu doszliśmy do wniosku że jak nie teraz to już nigdy i dobrze że tak stosunkowo szybko udało się zajść w ciążę
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama