reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Faktycznie, byłam na forum ślubnym w 2008/9 roku:) Goganę tez kojarzylam z nazwy i zastanawialam się, z jakiego forum znam to imię:) Gogana na forum lipcowek 2010 czasem pisze i ma torojaczki!Skrzat tez z tego forum jest, pamietam:)

Paullla, ja chętnie oddam ciuszki po synku i braciszku, a także swoje ciążowe. Napisz, proszę dokładny adres, jak będę na uczelni to podrzucę:)

Psota już Ci wysłałam wiadomość z adresem:-)

na-tuska świetny rowerek, daj znać jak się sprawdza, bo chciałabym taki kupić na 2 urodziny.

Hej!

Mały w końcu padł mi na drzemkę,ciekawe do której pośpi:confused:Zawsze zasypia o 13 ale dziś był tak szczęśliwy że mama i tata razem w domku że nie dało rady.Byliśmy dziś u fryzjera:no: ja nie wiem co mam robić, dziś było wręcz tragicznie,chyba będę mieć chłopca w kitce bo nie dam rady psychicznie prowadzić go kolejny raz no pewnie po dzisiejszym do świąt starczy,ma ładną bombeczkę ale okrojoną krokodylimi łzami.Ja nie dam rady sama go obciąć tak żeby wyglądał jak człowiek:baffled:.Potem zaliczyliśmy spacerek wspólnie z tatusiem i tu był już duży uśmiech na twarzy,pogonił gołąbki w parku,porobiliśmy fotki a że pogoda dopisywała to bardzo miło było.
Natuska Cudny ten rowerek.Ja też taki chcę!:-DTo dziewczęta ogłaszam że wiosną robimy zloty rowerkowe:tak:

Witam nowe mamusie.Miłego popołudnia.

Aga pokaż fotki! i podziwiam wypraw do fryzjera, mały ma tyle włosków że pewnie to trwa i trwa :D nie dziwię się że Marcelek nie chciał zasnąć jak oboje rodziców w domu miał :D
Natuśka super rowerek! mam nadzieję że zlot rowerkowy uda nam się szybciej niż ten mój z Ajentka i Karolą :p a co do bliźniaków to nie byłabym taka pewna bo podobno co drugie pokolenie sie odzywa ale zawsze siostra może liczyć na wnuki bliźniaki :D i nie mów że nie dałabyś rady z bliźniakami, bo masz już prawie to obcykane ;)

Seba też padł, więc mam chwilę dla siebie..

ooo jaki ruch weekendowy:-)

Ja dziś pospałam... nie będę mówić do której bo wstyd:-ppóźniej szybko sprzątanko, i przyszedł mężul z pracy, a mój tata przywiózł siostrę (10 letnią więc Oli ma towarzyszkę zabawy;-))

Ciszyłam się na długi weekend a tu P mi mówi że do pracy w sob idzie:/ech...

Chyba jesteśmy coraz bliżej kupienia autka, jedno mamy na oku, no mam nadzieje że wypali:-)

natuska super rowerek! ale Filip śmiga:-)

Ajentka uuu ale przygody fryzjerowe:/ może jak będzie troszkę większy to sytuacja się poprawi:tak:pokazuj fotki:tak:środa aktualna?:)

Ale świat forumowy mały:-DJa też byłam na ślubnym (kojarzę goganę -nawet byłąm na jej ślubie..ale to długa historia nie wiedziałam że się trojaczków dorobiła:szok:)

Biedna MamaGabi:-(i Gabusia:-(

Heloł,

An, szkoda że nie wiedziałam wcześniej, chętnie bym się przyłączyła. No ale opowiadaj, jak było?

MamaGabi jak Malutka?

Lilou co u Stasia?

Na-tuska Micia jest przesłodka na rowerku! Ale Ci rajdowiec rośnie, a za wózkiem chyba też bym płakała, masz niesamowitą brykę dla Maluchów.

Skrzat czekam i ręce zacieram na przepis! Plis, plis..

A ja w dziekanacie dzisiaj byłam, bo miałam w tym tyg już być internetowej obsłudze studiów, stamtąd się do grupy zapisać, a nadal mnie nie ma a nie chcę zajęć opuszczać, no i guzik się dowiedziałam: jak chce to mogę chodzić, bo przyjęta jestem, ale dopóki mnie w programie nie ma to nie mamy o czym rozmawiać, a pewnie ktoś jeszcze nie miał czasu mnie wklepać, nosz kurde.. nie lubię tak od środka zaczynać..

oto link do forum slubnego dla par z Poznania:
http://poznan.forumslubne.pl/

j
a jeszcze parę ników skojarzyłam z tego forum i ze ślubnym:)

ja brałam ślub w maju 2009, widze ze stosunkowo późno zdecydowalismy się na potomka, bo wszyscy już swoje maleństwa już mają, ale zawsze coś wypadało, praca, wakacje, jakieś większe inwestycje... aż w końcu doszliśmy do wniosku że jak nie teraz to już nigdy i dobrze że tak stosunkowo szybko udało się zajść w ciążę :)teraz czekamy na naszą córeczkę, ale termin cc mam dopiero na 31 stycznia, także jeszcze trochę czasu :) na razie jestem na etapie robienia zakupów i oczywiście sprawdzania co jest gdzie i za ile :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry