reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

No to mi się sobota szybko zaczęła..Basia zafundowała mi pobudke o 6:50:p i teraz cwaniaczka bawi się swoim Lego:D Chyba rozwiąże się problem prezentów gwiazdkowych:D a jest co wybierać:D Zrobiłam sobie kawkę i obserwuje szkodnika jak się bawi:p

Tygrynka
no w domu dziecka najlepiej nowe, ewentulanie w super stanie, bo uważają że dzieci i tak są mocno pokrzywdzone przez los a ludzie na maksa zuzyte rzeczy oddawali, dziurawe, popsute i po proastu oni nie chcą...
Munie ja też pisałam na forum slubnym w 2009 roku, witaj i pisz z nami częściej!

To miłej soboty życzę:D

reklama
to i ja się witam w sobote prawie o poranku, Skrzat u nas tez była pobudka skoro świt, młodszy wstał o 5.3o :rofl2:

starszaka odprawiłam juz na zbiórkę i pojechał, a ja czekam na fachowca, który ma nam wyremontować piwnicę :tak:

miłej soboty zyczę.... i witam wszystkie nowe mamusie i zapraszam do częstych odwiedzin :tak:

czesc. co do domow dziecka - jakis czas temu ccialamm oddac mase maskotek i zabawek po synku.wszystko wyprane,zadbane,cae

dostalam odpowiedzi typu - wolimy pieniadze na nowe...

brat przerobil wszystko w piecu.a szkoda wg mnie

Jeden z pierwszych w Polsce spektakli dla dzieci najmłodszych 0 - 3 lat
HOPEK i SIUPEK dwa zabawne stworki, będące łącznikami różnych światów: dziecięcego i dorosłego, wyobraźni i realności, teatru i codzienności wyczarowują barwną miękką i przytulną rzeczywistość dziecięcej zabawy. Dzięki nim pluszowe figury wydobywają się ze snu, ożywają w przestrzeni pośród małych widzów, by ostatecznie utworzyć kolorową płaszczyznę dziecięcego obrazka.

Ośrodek Kultury Wierzbak, ul. Wojska Polskiego 8 Poznań
5.11.2011 g. 10.00

Sorka ze tak pozno ale dzisiaj dostalam od brata ja jade zobace co ciekawego potem napisze pozdrawiam

Munie ja tez sie udzielałam na slubnym czerwiec 2012 :) Gogane kojarze ma chyba trojaki? ale sie nie znamy:tak:

witajcie
nie nadrobie Was tu kurcze:)
my pobudka 7.20

ja mam relaxik, dziecko z tatusiem w lesie. Upeklam placka dzisiaj imprezka mała :)

edit. smutny film. jak tak mozna. trzeba ponosic konsekwencje czynow. chlip chlip:(

Co do domow dziecka to oni na prawde maja duzo zabawek im bardziej potrzebne są zeszyty artykuły szkolne lub higieniczne ale co tam bede sie rozpisywac. Moja kolezanka po ślubie swoim zawiozla wlasnie art szkolne i byli bardzo zadowoleni.

No trochę się forum ruszyło. Pewnie domy dziecka maja może sponsorów etc. w dużych miastach, pewnie w gorszej sytuacji są te mniejsze...

CbA nie żebym się wtrącała, ale nie pali się takich rzeczy w piecu bo to zagłada dla środowiska!!!!
Marcia ale masz dobrze, wypoczywaj i miłej imprezki;)

Tygrynka no w domu dziecka najlepiej nowe, ewentulanie w super stanie, bo uważają że dzieci i tak są mocno pokrzywdzone przez los a ludzie na maksa zuzyte rzeczy oddawali, dziurawe, popsute i po proastu oni nie chcą...

no to problem prezentów właśnie Ci odpadł, super! Seby lego nie interesuje, ledwo na 10min.. ale mam nadzieję że mu się zmieni bo dwa wielkie pudła po nas czekają na niego :D może to i racja z tym żeby oddawać w super stanie..

czesc dziewczyny, od jakiegos czasu podczytuje nasze regionalne forum i jestem mile zaskoczona, gdyz 2,5 roku temu udzielalam sie na poznanskim forum slubnym i juz wyhaczylam pare osob z tamtego forum na tym:) marta1210, gogana... coz nawet Internet jest maly :D

witaj Munie! najpierw dziewczyny wzięły śluby a potem przeniosły się na bb bo w ciążę zaszły i dzieciaczki mają :D a podasz link do tego forum?

An miłej zabawy dzisiaj!
Jarzębinko Tobie również miłej soboty w piwnicy ;)
Marciaa odpoczywaj ile się da, korzystaj z takich chwil :)

u nas piękne słońce, zimno bo jakieś 5 stopni, ale i tak po 12 ruszamy na spacerek :)

A gdzie można oddać takie rzeczy, chodzi mi o miejsce i godziny w jakich Fundacja jest czynna. Ja trochę mam to chętnie oddam:) A jak dzwoniłam do domu dziecka, to nie chcieli używanych!

Witam,

Siedziba fundacji (jeszcze organizacji, ale już niebawem będziemy fundacją) znajduje się na ulicy Kutrzeby i jest czynna we wtorki i piątki. Ja mieszkam w Luboniu, więc jakby co to można dostarczyć to do mnie, a ja to przewiozę do Pomocnej Mamy.
Tak jak Tygrynka pisze możecie się również dogadać i jakoś razem to zorganizujemy. W każdym bądź razie jestem otwarta na propozycje i bardzo chętna, nasi podopieczni będą na pewno szczęśliwi.

Tygrynka dziękuję za zaproszenie do udzielania na forum:*

reklama
Na forum będzie się pewnie trochę cieżko dogadać, będę starać się tu zaglądać często, ale teraz tyle na głowie, że naprawdę nie obiecuje. Nie chciałabym pominąć żadnej wiadomości od Was, także podaje link do swojego konta na facebooku
Paulina Dziurleja | Facebook

tam siedzę często, więc jak chcecie możecie mnie zaprosić do znajomych, albo napisać wiadomość prywatną (jak wolicie) Tam po prostu moja odpowiedź będzie na pewno szybsza.

Do góry