reklama
hejka!
U nas dzień minął leniwie.jutro chcę upichcić coś z kuchni chińskiej.Muszę poszperać w necie w celu inspiracji.Czeka nas też wizyta u fryzjera z małym bo już mi zarósł i już mam stresa bo on bardzo nie lubi tych wizyt:-(.
Natuska Super ten rowerek a jaka dobra cena.My przymierzamy się do zakupu na wiosnę na 2 latka chyba też odwiedzę decathlon bo dziecko przymierzyć będzie można i pomacać itp.A kolorki też macie takie jak na zdjęciu?Bo bardzo ładny jest wizualnie.
An Rozumiem rozterki bo mi też byłoby przykro ale niestety pracować trzeba.Życzę lepszego nastroju w pracy. A co do szeregowcy, u tego dewelopera jest tak że każde mieszkanie ma swoją cenę bo nie mają jednakowego układu itp.Takie o najmniejszym metrażu czyli ok.56m to koszt ok.280.000zł.
Skrzat Ależ Ty kochana pyszności pichcisz.Też muszę kiedyś wypróbować ten przepis z muszlami.
W ogóle widziałyście Niechciane dzieci z in vitro - TVP.INFO Mi się to po prostu w głowie nie mieści i serce kraje jak sobie pomyśle...
U nas dzień minął leniwie.jutro chcę upichcić coś z kuchni chińskiej.Muszę poszperać w necie w celu inspiracji.Czeka nas też wizyta u fryzjera z małym bo już mi zarósł i już mam stresa bo on bardzo nie lubi tych wizyt:-(.
Natuska Super ten rowerek a jaka dobra cena.My przymierzamy się do zakupu na wiosnę na 2 latka chyba też odwiedzę decathlon bo dziecko przymierzyć będzie można i pomacać itp.A kolorki też macie takie jak na zdjęciu?Bo bardzo ładny jest wizualnie.
An Rozumiem rozterki bo mi też byłoby przykro ale niestety pracować trzeba.Życzę lepszego nastroju w pracy. A co do szeregowcy, u tego dewelopera jest tak że każde mieszkanie ma swoją cenę bo nie mają jednakowego układu itp.Takie o najmniejszym metrażu czyli ok.56m to koszt ok.280.000zł.
Skrzat Ależ Ty kochana pyszności pichcisz.Też muszę kiedyś wypróbować ten przepis z muszlami.

W ogóle widziałyście Niechciane dzieci z in vitro - TVP.INFO Mi się to po prostu w głowie nie mieści i serce kraje jak sobie pomyśle...
Szokujące. Niestety, wiele par przechodzi kryzys po urodzeniu dziecka. Poza tym , wiele par starających się długo o dziecko myssli, ze jak juz się to dziecko urodzi, to będa po prostu w raju i wszystkie problemy ich znikna,. takze te problemy, ktore byly w zwiazku. Sama znam taką parę, ktora wiele lat starala sie o dziecko, w koncu in vitro, a po roku rozwod.
Natuska - a kurczak po amerykańsku może być bo jest prosty jak drut i pyszny, wózek jest fajny ja też mam sentyment do mojego nowego wózka (w domu to ja sie cięsze tego zakupu najbardziej), ja bym jeszcze troche zaczekala ze sprzedaza bo Filipowi może sie odmienić na troche ale potem po co ci on sprzedaj bo duży jest i miejsca pewnie nie masz na niego a dzieci coraz starsze i w ózku nie chce siedzieć :-)hihihi to jeszcze troche i Emilka przerośnie Filipa i Filip bedzie się uczył od Emilki a nie odwrotnie
Amandea - na cały etat ciężko jest ale od pon ide na opieke Bartek mocna kaszle to posiedzimy sobie razem
Gosia Dzieki ja smaruje bobodentem i jestem zadowolona i Bartek tez
My z Bartusiem jutro na 11 coś idziemy do teatru animacji bo coś tam ma być dla dzieci nie mam pojecia co ale Bart mój nas zaprosił a S nie będzie bo coś ma do roboty przyjedzie jutro wieczorem :-(
Marta1210 W espiro masz budke gdzie nie osłonisz dziecka przed wiatrem, ja mam ABC desting Primo i jestem bardzo zadowolona jest świetny nie jest super lekki bo wazy 10kg ale ja jest z nigo bardzo zadowolona. Budka jest taka ze oslonisz dziecko, wygodny dla dziecka, koszyk na zakupy wiekszy niz w innych spacerowkach miesci sie do peugeota, nie jest tak prosto wybrac wozek! Ile chcesz za tego Musta?
Amandea - na cały etat ciężko jest ale od pon ide na opieke Bartek mocna kaszle to posiedzimy sobie razem
Gosia Dzieki ja smaruje bobodentem i jestem zadowolona i Bartek tez
My z Bartusiem jutro na 11 coś idziemy do teatru animacji bo coś tam ma być dla dzieci nie mam pojecia co ale Bart mój nas zaprosił a S nie będzie bo coś ma do roboty przyjedzie jutro wieczorem :-(
Marta1210 W espiro masz budke gdzie nie osłonisz dziecka przed wiatrem, ja mam ABC desting Primo i jestem bardzo zadowolona jest świetny nie jest super lekki bo wazy 10kg ale ja jest z nigo bardzo zadowolona. Budka jest taka ze oslonisz dziecko, wygodny dla dziecka, koszyk na zakupy wiekszy niz w innych spacerowkach miesci sie do peugeota, nie jest tak prosto wybrac wozek! Ile chcesz za tego Musta?
Dzięki dziewczyny za sugestie. Ja bym się chciala w cenie wózka zmieścić do 500zł. Najpierw chcialam się rzucic na maclarena xt z wizją, ze go moze potem odsprzedam. ale teraz swierdzilam, ze wolę kupic po prostu tanszy wozek. tylko jesli ta buda jest taka mala, to faktycznie glupio, jak wozek ma byc na sloneczne wakacje. pod tym wzgledem maclaren bylby lepszy...
Witam,
Jestem wolontariuszką projektu "Pomocna Mama" być może któraś o nas słyszała
Piszę do Was z prośbą. Jeśli macie jakieś niepotrzebne rzeczy dla mamy (ubrania, może zostało coś z okresu ciąży), dziecka (ubranka, kosmetyki, mleko, pieluchy itp) Nie tylko dla maluszków, ale również dla starszych dzieci. Jeśli posiadacie jakiś niepotrzebny drobny sprzęt agd, rtv. Jeśli nie macie co z tym zrobić, to my jako organizacja pomagająca mamom których nie stać na zakup takich rzeczy, chętnie je przyjmiemy.
Druga sprawa to taka, jeśli znacie kogoś (mamy ciężarne, mamy samotnie wychowujące dzieci, bądź całe rodziny) kto potrzebuje takiej pomocy, jest w trudnej sytuacji finansowej, materialnej proszę o kontakt. Bardzo chętnie pomożemy
Aby być bardziej wiarygodną możecie zapytać TYGRYNKĘ o mnie i "Pomocną Mamę". Z Martą się znamy, Wy ją dobrze znacie, także nie ma problemu:-)
Jestem wolontariuszką projektu "Pomocna Mama" być może któraś o nas słyszała
Druga sprawa to taka, jeśli znacie kogoś (mamy ciężarne, mamy samotnie wychowujące dzieci, bądź całe rodziny) kto potrzebuje takiej pomocy, jest w trudnej sytuacji finansowej, materialnej proszę o kontakt. Bardzo chętnie pomożemy
Aby być bardziej wiarygodną możecie zapytać TYGRYNKĘ o mnie i "Pomocną Mamę". Z Martą się znamy, Wy ją dobrze znacie, także nie ma problemu:-)
Skrzat i ja poproszę o przepis, mam kupę jabłek i uwielbiam cynamon
a muszli muszę spróbować, nie robiłam jeszcze..
ja używałam granulek Chamomile bo wieki temu właśnie Gosia mi tutaj poleciła
sprawdziły się super!
Natuśka super rowerek! zostaw jeszcze wózior, może następna ciąża to będą bliźniaki???
Ajentka i co upichciłaś? dostałaś pw na fb? jutro będę miała kasę na kom, to zadzwonię!! o tych dzieciach z in vitro - smutne
tak, tak potwierdzam
a Paullę zapraszam do częstszego pisania z nami
)
Skrzacie ja będę szperać w rzeczach jak wrócę do domu to możemy się zgadać i dogadać z Paulą i dostarczyć razem
a czemu nie chcieli w domu dziecka używanych?? aż tyle kasy mają, że nie potrzebują??
u nas zalatany dzień, byliśmy na zakupach w Olsztynie, spotkałam się ze znajomymi.. gdyby nie tęsknota za mężem to wszystko pięknie by było
ja używałam granulek Chamomile bo wieki temu właśnie Gosia mi tutaj poleciła
Natuśka super rowerek! zostaw jeszcze wózior, może następna ciąża to będą bliźniaki???
Ajentka i co upichciłaś? dostałaś pw na fb? jutro będę miała kasę na kom, to zadzwonię!! o tych dzieciach z in vitro - smutne
tak, tak potwierdzam
A gdzie można oddać takie rzeczy, chodzi mi o miejsce i godziny w jakich Fundacja jest czynna. Ja trochę mam to chętnie oddamA jak dzwoniłam do domu dziecka, to nie chcieli używanych!
Skrzacie ja będę szperać w rzeczach jak wrócę do domu to możemy się zgadać i dogadać z Paulą i dostarczyć razem
a czemu nie chcieli w domu dziecka używanych?? aż tyle kasy mają, że nie potrzebują??
u nas zalatany dzień, byliśmy na zakupach w Olsztynie, spotkałam się ze znajomymi.. gdyby nie tęsknota za mężem to wszystko pięknie by było
reklama
U
Użytkownik Usunięty
Gość
czesc dziewczyny, od jakiegos czasu podczytuje nasze regionalne forum i jestem mile zaskoczona, gdyz 2,5 roku temu udzielalam sie na poznanskim forum slubnym i juz wyhaczylam pare osob z tamtego forum na tym
marta1210, gogana... coz nawet Internet jest maly