reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
An Gratulujemy ząbków! O rany, aż 6? Produkcja pełna parą, widzę. Na pełnym etacie jesteś? Rozumiem, że jest Ci trudno.. Bartunio z Babcią?

witam poznanianki, jak samopoczucie przed weekendem... u mnie byle do 15.00... :tak:

jutro mój starszak jedzie na biwak zuchowy i wraca dopiero w niedziele, M ma fuchę więc sobota tylko z młodszym, może ma któraś jutro wolne popołudnie to zapraszam na ciacho i kawkę.... :-D

hello,
ale tu pustki! Ja dzis od rana u lekarza, poetm poszłam z Basią na 2h spacerek:) I teraz uszykowałam obiadek:D dzisiaj serwuję Muszle ze szpinakiem - Przepis tylko jeszcze w sosie pomidorowy, czekam na cynk od zet i będę włączać do piekarnika. Weekend zapowiada się nawet aktywnie:)
A co u Was kochane???

Amandae mam fajny przepis na ciasto z jabłkami i cynamonem, musze poszukać idealne na tą porę roku:)

Witam :)

a ja do 15:00 jutro w pracy buuu nie lubię być tak długo w pracy jeszcze powrót i z soboty nic nie ma :sorry2:

Skrzat a jakie to muszle duże jakieś ? ja zawsze robię makaron w sosie szpinakowym

Psota , An ja kupiłam z granulek Chamomilla wiem że są jeszcze inne viburcol w czopku i coś jeszcze ale nazwy nie pamiętam albo można smarować dziąsła rumiankiem wacik nasączyć i przecierać

Na_tuska a jaki macie ten rower ?

Moje dzieci jeszcze nie śpi ale wyjeliśmy jej ZOO Duplo które dostała na roczek i się ładnie bawi, więc niech się nacieszy:) Ach nadszedł ten dzień że moje dziecko zaczyna bawić się Lego, zoabczymy jak sie sprawdzi byśmy wiedzili czy kase na gwiazdkę w Lego pakować...ja kocham Lego:D:D
No dziewczyny muszę poszukać tego przepisu na to ciasto jabłkowo-cynamonowe, a ten łatwy o którym pisała Amandae jest bodajże w wątku o przepisach!
Gosia_K muszle kupowałam w PiP takie duże jak na zdjęciu (urosły po ugotowaniu) a sama potrawa niebow w gębie, mężuś i Basia byli zachwyceni:D
Na-tuska fajny ten rowerek my chcemy taki dla Basi, jak myslisz kiedy dziewczynki będą mogły dosiąść taką lizmuzynę??? A z bliźniakiem może się jeszcze nie rozstawaj przed zimą, bo w śniegu pewnie rowerek biegowy odpadnie i zostanie ci tandem sankowy:p A pewnie będzie co ciągnąć! Na wiosnę sprzedasz jak co:p

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny, znacie może wózek ESPIRO METRO? chciałam kupic jako taki miejski, do sklepu, ewentualnie na wyjazd na wakacje. kolezanka polecala.

Mam na zbyciu Mutsy Urban RIder. Po jedynym dziecku, dostałam od kuzynki. Kolor czerwony, z osłonką na nózki. Fajna duża budka, nadaje się na wertepy i śniegi, po koła ma pompowane (pompką do roweru). Mozna ustawiac w przód i w tył siedzisko, prawie na płasko się rozkłada.

Dała mi, a ja wziełam, ale tak naprawdę bez sensu, bo cały czas korzystam z mojej dwufunkcyjnej emmaljungi, która na wertepy jest super. teraz chce za to kupic cos miejskiego, wiec tego z chęcią śię pozbędę, jakby ktoś był zainteresowany, to proszę pisać na priva

Do góry