reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

An ząbków nie ma Zosia narazie ani jednego, siadanie jak najbardziej, ale najlepiej z podpieraniem, sama to się kolebie jak pijany zając. Dużo gurzy, najlepsza zabawa to darcie gazet, odkryła odkąd siada że mamy koty i ma fioła na ich punkcie, tak na nie krzyczy z radości że uciekają przed nią, rośnie im terminator :happy: A jak u Was?

Kozulko przepraszam, nie zauważyłam, okropnie mi wstyd, i ja przyłączam się do kondolencji, współczuję..:zawstydzona/y::-(

reklama
hej hej
na tuska matko kochana ten twoj maly to ma pomysly;p moja tez ma rowerek biegowy ale powiem wam ze jeszcze za wysoki na nia;/ a szkoda.
koza idz na l4 nalezy ci sie teraz cos takiego.
amandae witaj witaj jak tam zosiulka??fajnie ze wracasz później do pracy:)
cba ale interes zycia zrobials hahahaah :))

Witam
mamagabi czekamy na WAs :)

cba to normalnie zarobiłas :-D

amandae witaj :) ale Zosia urosła:) jak zacznie raczkowac i chodzic to kotów chyba juz wogole nie znajdziesz :-D

koza jak masz mozliwosc to wal na L4 :) troche odpoczynku i wolnego jeszcze nikogo nie zabiło :)

Filip juz tak zasuwa na biegówce ze rąk mi brakuje (jezdzi od 2 dni) :szok: wczoraj wtargał na osiedlu rower po schodach odwrócił sie usiadł i chciał zjechac :eek: matko byscie widziały ten mój sprint na góre:-D wszytskie górki zaliczył a na koncu to juz nawetnogi podnosił i jechał :tak: zaczynam sie bac :-D

hej hej
na tuska matko kochana ten twoj maly to ma pomysly;p moja tez ma rowerek biegowy ale powiem wam ze jeszcze za wysoki na nia;/ a szkoda.
koza idz na l4 nalezy ci sie teraz cos takiego.
amandae witaj witaj jak tam zosiulka??fajnie ze wracasz później do pracy:)
cba ale interes zycia zrobials hahahaah :))

raczej ta babka co go kupila;)

a teraz mycie naczyn,pranie,zamiatanie i obiad:baffled:

witam wieczorkiem... ale w pracy taki nawał, ze nie wyrabiam aby zajrzeć a i w domu jest co robić..... :tak: dopiero po 29 listopada będzie luźniej to i pewnie mnie będzie więcej :tak:

Kozaczino, jeżeli możesz sobie pozwolić na wolne to skorzystaj z choroby i weź to L4 :tak:

natuśka, kaskader rośnie.... :-)

mamaGabi, ja córa..... :happy2:

Witaj znów Amandae :)
Koza ja też jestem za Twoim l4, weź odpocznij kobieto :*
Natuśka o kurde jaki kaskader!

ja zostaję jeszcze tydzień na Mazurach

Hello,
My w domku, wybralismy się w końcu do Factory i Basia oprócz spodni i rajstopek ma w końcu zimowe butki. Kupilismy ecco za 200 zł więc chyba nie jakoś tragicznie a są z goretexu:D Mam nadzieję, że będą jej się dobrze nosić, są lżejsze niż przejściówki z deichmana które ostatnio kupiliśmy a to duży plus, bo nóżka dzwigać nie będzie:) W niedziele byliśmy mierzyć w Bartku i jakoś te ich buty do mnie nie przemówiły...no nic zobaczymy jak jej się nosić będą:p Mama się w jedną bluzeczkę obłowiła..zawsze coś:p

Kozaczino
i Jarzębinka marsz na Facebooka:D
MamaGabi zdrówka dla małej, trzymaj się kochana i dawaj znać jak Gabi!!!
Kozaczino idz idz na L4 i trochę odpocznij i załóż FB:)
Na-tuska kaskadera już masz jeszcze kaskaderka ci wyrośnie;P
Tygrynka fajnie że jeszcze zostajesz u rodziców:)

Ostatnia edycja:
reklama
Kozaczino i Jarzębinka - załóżcie FB tam też dużo piszemy

Amandea -
Bartuś ma już 6 szt ząbków ja pracuje i jest mi ciężko bo właśnie jestem na takim oddziale gdzie dzieci są w wieku Bartka i mi jest smutno ze jestem tam z dziecmi takimi malymi a mój Bartuś z dala ode mnie:-(

Psota - a ty byłaś w przezmierowie o ktorej?

Do góry