reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Koaczino :* to widzę, że aktywnie bardzo! A daj kochana linka do mieszkania oferty, bo moja kumpela szuka czegos takiego to jej podeśle:)

My się w sumie jakoś nudzimy dziś, myślę co robić:

reklama
Zosia dziś ma urodzinki ale jutro będzie oficjalna impreza :-p

wszystkiego najlepszego..zdrówka,słoneczka, spełnienia marzeń i wszystkiego naj,naj,naj..... :tak::-D:tak:

Jarzębinka halo halo gdzie się podziewasz?

siedziałam w domu, a jak jestem w domu to jakoś czasu na kompa brakuje.... sob/niedziela byliśmy w Jarocinie u teściów i na grobach, w poniedziałek do południa bez M ( bo był w pracy) więc ogarniałam chatkę bo popołudniu byli sąsiedzi na ciachu i kawce, a wczoraj rodzinnie... czyste lenistwo.... wyprawiliśmy sie na cmentarz na Miłostowo - razem drogi było ok.2 godz a 10 minut na cmentarzu... :tak:

MamaGabi, oby malutkiej szybciutko to zeszło :tak: zdrówka

Natuśka, ochota może i by była, gorzej z czasem..... :tak: ale może kiedyś się uda.....

Cześć kochane!

Czuję się jakby dziś znów był poniedziałek..P dziś zrobił pobudkę że zaspaliśmy zerwałam się z łóżka , obudziłam Oliwkę, a P mówi że na jednym tel zapomniał przestawić zegarka i była 5:10.. Olwika oczywiście już nie usnęła..ale my ze Stasiem potem spaliśmy do 12:30:szok:

Wczoraj na Miłostowie ponad 2,5 godziny, ale super że tak cieplutko było, potem obiad u teściów, i znów odliczanie do wolnego czyli 11;)

amandea gdzie Ty się podziewałaś? pisz co u Was? jak Zosieńka rośnie?

Mama Gabi biedna Gabusia:( ciekawe czy to po tej szczepionce. mam nadzieje że już lepiej;)

MamaGabi ucałuj Gabunię, biedna Malutka, wiadomo od czego ją tak swędzi?

Lilou haha ale się uśmiałam z tej pobudki :-D

Ale mi miło że o nas pamiętacie, zniknęłam przez natłok spraw, troszkę Was podczytywałam, ale potem już nie dałam rady. Mam nadzieję na stabilizację sytuacji wreszcie :baffled: Zyskałam miesiąc z Zosią w domu bo miałam zaległy urlop, więc zamiast 19.10 do pracy wracam od grudnia.

My dzisiaj po szczepieniu, Zosia była bardzo dzielna, spokojniej już przybiera na wadze, 7640g.

Spaliłam kolejne podejście do prawka i zapisałam się na studia, a co mi tam :tak:

Skrzat ciągle uszczęśliwiam rodzinkę plackiem wg Twojego przepisu, robiłam co mi wpadło w łapska, z truskawkami, brzoskwiniami, śliwkami.. i zawsze mi się udaje. Masz coś jakiś inny prosty przepis w zanadrzu?

koza ja w nastym tygodni pewnie bede chodzila na 6 do 14 napisz gdzie mam podjechac to moze cos wymysle :)

Psota bylam od 12 do 14:30 w przemierowie potem jechalismy do srody ale Bartus tak długo spal. Osanit a gdzie to mozna kupic bo ja nigdzie nie moge znalezc

Skrzat jaki to placek?

Amandea
ale masz fajnie z tym wolnym pisz co u Zosi ile zabkow jak spi w nocy czy pelza czy siedzi :p

Hej dziewczyny!

Trzeba w końcu się odezwać:-)Weekend spędzony bardzo rodzinnie z mężulkiem i synkiem.Co prawda w poniedziałek byłam w pracy od 8-16 ale i tak sobie poleniuchowałam przez te wolne dni.
Lilou My też chcemy kupić mieszkanko w szeregowcu.Nam się podoba tu www.chillicity.pl Tą ofertę z Kórnika też widziałam,bardzo dobra cena tylko tam te szeregowce chyba maksymalnie 3 pokojowe a my chcemy się rzucić na 4 pokojowe.No nic zobaczymy jak to będzie.Przymierzamy się na rok 2013.Trzymam kciuki za Was i za nas:-D.
MamaGabi Oj biedna Gabunia, mam nadzieję że dziś już lepiej... bo nic się nie odzywasz.Buziaczki dla niej.
Kozaczino dla babci
[*] Moja babcia ma 90 lat i bidulka już tylko w łóżku leży choć umysłowo jak najbardziej sprawna.A ja do tej pory pamiętam ją jako silną kobietkę z werwą co by wnukom nieba uchyliła.Jak to moja babcia mówi starość się Panu Bogu kompletnie nie udała:-(.
Dobrej nocki dziewczyny

reklama
Hej kochane :-)
ale tu cisza :szok: normalnie jak nie wy !!!
MamaG. jak tam córcia?? Już coś lepiej??
An a w którym ty żlobie pracujesz, albo gdzie mieszkasz może jakoś po drodze się spotkamy??
Ajentka twoja babcia ma rację starość jest okropna zwłaszcza w tym kraju :-(
Amande fajnie że jeszcze posiedzisz z Zosią w domku ciesz się bo później to na nic już czasu nie ma :-(
ja w pracy siedzę choć mi się nie chce :-( jutro pogrzeb babci więc mam wolne w ogóle myślę czy by sobie na jakieś L4 nie iść i odpocząć kaszlę już chyba 3 tydzień to może się wybiorę do lekarza :-)

Do góry