R
rikapa
Gość
An ja mam urodziny 29 stycznia :-) i mam taką nadzieję, że Marty Franulek wyjdzie nie 28 a 29 stycznia :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mamaGabi a ty na Podolanach gdzie mieszkasz ?hej hej.
Natuska kurde daleko ta biedronka,a u nas na podolanach tez otworzyli i zapomnialam luknac po ile Dady byly....
z tymi guzikami od klawiatury mam to samo kupiłam do laptopa normalną klawiaturę bo mi szkoda wymieniać w laptopie bo młody ciagle podlatuje i wydłubać próbuje choć teraz zdecydowanie rzadziej mu się to zdarza ;-) no ale uszkodzona jest ...i mój ma 90cm i 12,5kg wagikuba rosnie , ma 88cm,wagowo tylko 12kg , je naprawde duzo , a nie widac tego po nim,chudy jak patyk jest.
bardzo mi przykro....dla babciHej dziewczyny
:-( jestem mega zdołowana w nocy zmarła moja babcia :-( długo chorowała i niby byłam na to gotowa ale to i tak jest cholrenie smutne :-(
znikam na weekend odezwę się po niedzieli