reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
hej kochane.
u nas niedzielnie, mala pospala, bo w nocy okropna byla spac nie dala dzisiaj.... ja zrobilam obiadek i zaraz na spacerek idziemy.... bo trzeba z pogody korzystac....

Tygrys no no:) opowiadaj kochana bom ciekawa:)))))):-)

kto ma jutro ochote na kawke u mnie? zapraszam:) raczej auta miec nie bede wiec zapraszam do siebie...

hej a ja jutro do pracy - nici z wolnego .
wczoraj byliśmy znowu na sushi pychotka no u w Browari pyszne maja drinki i te piwko miodowe ale tam garno jak na dworcu i dzisiaj mnie gardło boli od krzyczenia :)
lubie takie wypady tylko niestety nasz "budzik" nie dał się przestawić i wstał o 6:30 :baffled:
ale za to dziś po spacerze już 3 godzinę śpi a ja zdążyłam się przespać z nią.

Szkoda, że w pracy nie mam neta bo jak już przyjdę to domku to nie mam już sil siedzieć tutaj.
Może kiedyś zorganizujemy spotkanko w cafe bebe po 17 ? Chciałabym sobie z Wami porozmawiać:) no żebyście o mnie nie zapomniały :-p

Filona i jak? - nie odpuszczę :) .
Tygrynka - musialo się dziać :)
mamGabi - chętnie bym w padła ale pracuje :)
kozaczino - kondolencje ...

Witam :) ja teraz mam ciut wolnego więc zaglądam :tak:
dałam zdjęcia kombinezonu na odpowiedni wątek dopiero teraz mogę na spokojnie coś zrobić tak nam się laptop rozsypał ....

hej hej.

Natuska kurde daleko ta biedronka,a u nas na podolanach tez otworzyli i zapomnialam luknac po ile Dady byly....
mamaGabi a ty na Podolanach gdzie mieszkasz ?
ja byłam w tej biedronce i też były 19,99zł kupiłam 6 paczek żeby choć jedna wyszła gratis ;-)

kuba rosnie , ma 88cm,wagowo tylko 12kg , je naprawde duzo , a nie widac tego po nim,chudy jak patyk jest.
z tymi guzikami od klawiatury mam to samo kupiłam do laptopa normalną klawiaturę bo mi szkoda wymieniać w laptopie bo młody ciagle podlatuje i wydłubać próbuje choć teraz zdecydowanie rzadziej mu się to zdarza ;-) no ale uszkodzona jest ...i mój ma 90cm i 12,5kg wagi :tak:a twój ile ma teraz wiekowo ?

Hej dziewczyny
:-( jestem mega zdołowana w nocy zmarła moja babcia :-( długo chorowała i niby byłam na to gotowa ale to i tak jest cholrenie smutne :-(
znikam na weekend odezwę się po niedzieli
bardzo mi przykro....dla babci
[*]

ja na wszelkie spotkania po 5 listopada!! poczekajcie na mnie :)))
Kozulek jak tam się trzymasz??
u mnie ok, pełno spraw, ludzi, latania i tak przez najbliższy tydzień będzie, więc trochę ciężko mi się tu wbić, ale myślę o Was i zaglądam :))

hej hej ja na chwilkę tylko, znów weekend w szkole i szykuje się imprezka więc mega pozytywnie:)))) jakieś otrzęsiny szkolne :) Zosia dziś ma urodzinki ale jutro będzie oficjalna impreza :-p dobra uciekam bo m woła :rofl2:

reklama
Witam sie
trzeba tu zajrzeć na chwilkę

Kozaczino kondolencje:-(Swiatelko
[*]
Guziczek sto latek dla Zosiaczka, duzo kobietka już z niej:tak:
Tygrynka a Ty latasz i latasz nigdy dosc:-p

my dzis postanowilismy odsmokowac tzn nie dawac smoczka w dzien i do auta. W aucie usnal bez.Teraz dopiero dostal wiec jestem zadowolona:tak:

jejuuuu jak mi sie ten dzien dluzy. Jutro 4d w końcu. Trzymajcie kciuki zeby mi sie Franczeski pokazala bo jak nie to chlip chlip

Do góry