reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
hello:)
U nas ok, pogoda taka dołująca trochę, ale może się ruszę z domu i na cmentarz pojadę! Zet poszedł do prqacy, kuzynka była na kawie, a teraz bym musiała się zabrać za porządki ale jakoś mi się nie chce...pewnie poczekam z myciem podłóg na powrót zet...

Jutro cały dzień w ruchu, ale na szczęście na Junikowo i Górczyn raczej spacerkiem ruszymy:) więc korków sie uniknie!
Rodzinka zlatuje się u mnie na obiad jutro, a ja golonki w piwie tworzę:p Jestem ciekawa co mi wyjdzie!

Mamagabi zdrówka dla Małej, pisz co powiedział lekarz!

do lekarza idziemy dopiero na 14.20 jako ostatnie, zeby jakby co nie zarazac innych pacjentow..... ciekawa sama jestem jaka diagnoza, bo ciagle Gabie przyba tych krot/plam i prawie juz cale jej cialko pokrywa czerwony jakby rumien,przez to jest placzliwa,marudna... bidulka moja..... dwa dni temu posmnAROWALAM JA KREMEM JOHNSONA i nie wienm czy to po tym i czy az tak by ja to wywalilo,kiedys tez dostala uczulenia po johnsonie z lawenda ale nie takiego...... no nic...

o kurde może ospa?? daj znać co powiedział lekarz!!
Marciaa a Ty koniecznie pokaż nam Franulę :))
ja zmykam na masaż, a wieczorkiem będzie mężulo, w końcu :))))

czesc.ja na sekundke

gosiu - moj syn mial kilka dni temu 16mc
to duży jak na swój wiek :tak: może i chudzina bo mój też szczypior ale chodzi o wzrost :tak:

hej:)

edit. Gosia ja mieskzam na strzeszynie,a wiesz oc a moze neizwrocilam uwagi na te Dady w tej nowej biedronie,moze i rzeczywisice sa po 19.90. ciekawe jak dlugo trwa promocja bo bede tam dopiero w srode...
raczej już nie ma w tej cenie bo ta cena była na otwarcie tak samo w suchym lesie jak otwierali biedronkę to były w tej cenie :tak:

gosia a nie wiesz może czy wszystkie biedronki mają promocję na pieluszki?
raczej tylko te "nowo" otwarte lub te co miały remont i otwierali na nowo ja w każdym bądź razie dostałam ulotkę z promocjami :tak:

hej hej ja na chwilkę tylko, znów weekend w szkole i szykuje się imprezka więc mega pozytywnie:)))) jakieś otrzęsiny szkolne :) Zosia dziś ma urodzinki ale jutro będzie oficjalna impreza :-p dobra uciekam bo m woła :rofl2:
Najlepszego dla małej :-)a właściwie już co raz większej Zosieńki a dopiero co czekałaś aż się urodzi a ty proszę ;-)

Dzień dobry!

Jakoś mi tak dziwnie po tej zmianie czasu:confused: Oliwka została w domu, muszę jakieś atrakcje wymyślić , może dynię zrobimy, i jakieś ciasto upieczemy. Nie mam też pomysłu na obiad:confused:

MamaGabi ciekawe co to:( mam nadzieje że nic groźnego zakaźnego !

Guziczku miłej imprezki!

Marcia czekamy na wieści, i zdjęcia Franusia!

Skrzat mhmm golonki w piwie:-)brzmi smacznie, daj znać jak wyszło;-)

Idę ograniać chatkę.

AAA właśnie miałam Wam pisać, wczoraj przejeżdżaliśmy przez Kórnik, i widzieliśmy fajne nowe szeregowce, w super cenie, i kto wie może tam jest nasze miejsce? Liczyliśmy czas dojazdu, wprawdzie mały ruch był, ale tam droga do Ronda Rataje fajna szybka..będziemy myśleć;-)

gosia - tate ma wysokiego,dziadkow tez :) moze dlatego

lilou - tak tak,rejony kornik - puszczykowo ladne :)

wczoraj widzialam kolo tego netto w korniku przy obeodnicy znak z nap.obserwatorium

ktos z Was wie co to jest ?

hej.

my po lekarzu,na szczescie to nic zakaznego na 100 %, nasza lekarka powiedziala ze to rumien od alergii i chodza mi po glowie dwie rzeczy. albo poszczepionce ale miala ja dwa tyg temu wiec chyba raczej odpada a druga najbardziej prawdopodobne to po balsamie Johnsona bo w sobote wieczorem ja posmarowalam... ale wczoraj dopiero jej wyszly krostki popoludniu a dzisiaj wyglada strasznie zaraz zdjecie wrzuce.....szkoda mi jej bo biedna placze bo to takei cieple te placki sa, pieka ja, swedza...dostalymy wapno i zyrtec a jakby do jutra bylo gorzej to mamy recepte na zatrszyk odczulajacy..... mam nadzieje ze jutro beedzie lepiej....

Zobacz załącznik 403589

Ostatnia edycja:
Hello,
My pojechałysmy z Basią na obiad do wujka;) a potem z kuzynką i moją mamą poszłyśmy na grób do cioci, ech to juz pół roku minęło:(
A potem mama mnie odwiozła i w sumie mały renament na dole zrobiłyśmy i teraz wygląda jak w dziecięcym pokoiku:) He he Tygrynka namiot z IKEI jest wielgachny, ale Basia w nim siedzi i czyta książeczki:) Może zajmie się czymś innym na dole niż wyciąganie mi przypraw z szafek:)

Marcia
jak Franio????
MamaGabi
super że to tylko uczuleniowo, oby szybko zeszło i Gabi nie męczyło!
Jarzębinka halo halo gdzie się podziewasz?
Lilou no Kórnik to już kawałek za Poznaniem, trasa fajna, ale tam myślę w zwykłe dni korki niestety są:(

reklama
Do góry