C
CbA
Gość
czesc.ja na sekundke
gosiu - moj syn mial kilka dni temu 16mc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to duży jak na swój wiekczesc.ja na sekundke
raczej już nie ma w tej cenie bo ta cena była na otwarcie tak samo w suchym lesie jak otwierali biedronkę to były w tej ceniehej
edit. Gosia ja mieskzam na strzeszynie,a wiesz oc a moze neizwrocilam uwagi na te Dady w tej nowej biedronie,moze i rzeczywisice sa po 19.90. ciekawe jak dlugo trwa promocja bo bede tam dopiero w srode...
raczej tylko te "nowo" otwarte lub te co miały remont i otwierali na nowo ja w każdym bądź razie dostałam ulotkę z promocjamigosia a nie wiesz może czy wszystkie biedronki mają promocję na pieluszki?
Najlepszego dla małej :-)a właściwie już co raz większej Zosieńki a dopiero co czekałaś aż się urodzi a ty proszę ;-)hej hej ja na chwilkę tylko, znów weekend w szkole i szykuje się imprezka więc mega pozytywnie))) jakieś otrzęsiny szkolne
Zosia dziś ma urodzinki ale jutro będzie oficjalna impreza
dobra uciekam bo m woła
![]()