reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hello,
U nas weekend tez aktywnie. Wczoraj pojechaliśmy do rodziców Zet, potem bylismy w Chatce Babuni na pierogach ze znajomymi, z którymi zlądowaliśmy w domu i w sumie do 2 siedzieliśmy:) Dzisiaj z kolei na cmentarz w Swarzędzu, a potem odwiedizny wujka Zet i zaliczylismy Panoramę by wypytać Pana w Play o szczegóły przejścia do nich:) Przymierzyłam Basi buty w bartku i w sumie so so...jakoś mi się nie za ciepłe te buty wydają, sama nie wiem:( Ale kurcze Ecco 280 zł i nie stać nas!!!
Młoda śpi, zmiana czasu jej nie słuzy:p Znaczy się budzi się po staremu czyli zamiast o 7:40 o 6:40 grrr zobaczymy jak będzie dzisiaj:p
Co do Biedronki to my wczoraj pojechalim i 7 paczek kupiłam:D:-):-) Dzisiaj trochę soków w Carrefourze obiadków, chusteczki i w sumie pewnie z 250 zł poszło...masakra ile wszystko kosztuje! Czas wracać do pracy:) bo dłużej chyba nie pociągniemy z jednej pensji:(

reklama
no drogie buty ecco. ja kupuje awsze w m1 na wyspie ostatnio poprosilam o karte rabatowa i zaplacilam 260 ale mialam nie wesola mine:-D za to w pasazu rondo te same buty droższe moze jedz do decathlonu naprawde fajne buty jakosciowo i cenowo.

Nie no bez jaj:wściekła/y:napisałam posta i mi zżarło:wściekła/y:

byliśmy dziś w książu wlkp u dziadka, i u kuzynki która jak zwykle stanęła na wysokości kulinarnego zadania , i zrobiła przepyszny obiad i wysmyczyła taki deser że do teraz mi ślinka cieknie ( nie podam przepisu bo na pewno wykorzystam jak mnie któraś odwiedzi:-)) wzięło mnie na wspominki dzieciństwa ..ech jak ten czas ucieka...

Guziku
najlepsze życzenia dla Zosiuni! niech rośnie zdrowo!!!
Poziomka ja chętna na spotkanko po 17;-)

an mój Stas też jakieś problemy z zaśnięciem ostatnio ma.. a ile razy Bartuś śpi w dzień?

gosia a nie wiesz może czy wszystkie biedronki mają promocję na pieluszki?

Tygrynko Ty aparatko:-D

Marcia śliczny avatarek;-)

Skrzat nic mi nie mów, ja w zeszłym roku w panoramie kupiłam dla Oli ecco za 300 zł:/ale były ok, szkoda tylko że tak szybko noga rośnie:szok:

Idę oglądać Med Man z P(on wogóle nie na seriale ale ten mu przypadł do gustu, więc trzeba wykorzystać;-))

Ostatnia edycja:
hej:)

Poziomka no wkoncu... stesknilam sie:) odzywaj sie czesciej choc rozumie mze czasu brak u Ciebie:)
Gosia no to pisz jak masz chwilke:)
Guzik ale ze mnie doopa ubzduralo mi sie ze Zosia jutro te urodziny chyba przez to ze jutro jej wyprawiasz...ale glupio mi....Wszystkeigo najnajlpeszego:) duzo zdrowka i wiele wiele radosci:):-):-)

Gabrysia dostala jakis dziwnych krost na calym ciele a szczegolnie na nogach, te krosty to tak jakby plamki czerowne,mniejsze i wieksze do okola czerwone tez jakby zagnione, ona jiz rano z krostkami sie obudizla ale myslam ze to od balsmau z Johnsona bo mam te probki ze Streetcomu ale teraz sie zrobily paskudne,jutro jezeli niezniknie ot do lekarza ide...

a teraz uciekam. obejrze cos w tv i spac bo oczka sie kleja:) dobranoc

edit. Gosia ja mieskzam na strzeszynie,a wiesz oc a moze neizwrocilam uwagi na te Dady w tej nowej biedronie,moze i rzeczywisice sa po 19.90. ciekawe jak dlugo trwa promocja bo bede tam dopiero w srode...

Ostatnia edycja:
Natuska a gdzie byś kupowała? bo jakbyś w biedronce były tanie pampersy 4+ czy 5 to ja bym się ładnie uśmiechnęła...

ta promocja jest w biedronce na czecha, tam gdzie bylo pepco jest teraz nowa biedronka i pepco :tak: suchar jak byk bo przy Beverly jest przeciez jeszcze jedna :confused:
ale ile bys chciałą?

Ostatnia edycja:
reklama
dzien dobry:)
my juz nie spimy...ludzie co za godz. moja mala obudzila sie o 6 i koniec spania..... jeszcze gorzej ja wysypala niz wczoraj wiec o 8 dzwonie od lekarza bo strasznie brzydkie te krosty.....

Natuska dziekuje, ale nie kupuj mi, ja moze jeszcze u siebie w Biedronce dostane jeszcze a jak nie to nic sie nie stanie....

no nic kochane ide, bo m do pracy wychodzi a mala strasznie piszczy przez te krosty chyba, zreszta w nocy co chwila jeczala....

milego dzionka i Marciaa zeby franulka sie pokazal caluyki mamuni:)

Do góry