reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
My wrócilim, Zet poszedł na rower z kuzynem, Basia padła w samochodzie:) a ja sobie neta włączyłam! Jutro dzień zabiegany, bo mamy jechać na jakieś zakupy, do rodziców Zet, umówiliśmy się ze znajomymi...

Generalnie przeraziłam się Magdalena Kondraczyk: Firmy testujące na zwierzętach - czarna lista sprawdzałam już kilka źródeł tej listy i wszystkie podają to samo, masakra Loreal, Unilever (dove etc.), Procter & Gamble, mam ochotę wyrzucić wszytskie kosmetyki tych firm jakie mam w domu do kosza....ech już więcej tych świństw nie kupię:(:(:( W chorym świecie żyjemy!!!! A na opakowaniach niby jest znaczek...***** a nie znaczek i jedno wielkie oszustwo!

Ja dzisiaj padnieta jak zawsze ale ciesze sie bo 4 dni z misiem a jutro jedziemy do Srody Wlkp i biedrone odwiedzimy na czecha bo pampersy cza kupic Dzisiaj dużo nie pisze bo ide spac moze sie pochwalic ze wczoraj Bartuś obudził sie w nocy tylko raz zobaczymy jak dzisiaj bedzie Pozdrowionka

hej hej.

Lilou no widzisz to jednak moze samo przejsc dobrze zacznijcie cwiczenia a napewno bedzie poprawa, trzymam kciuki:)

Natuska kurde daleko ta biedronka,a u nas na podolanach tez otworzyli i zapomnialam luknac po ile Dady byly....

Skrzat a co niby maja producenci napisac na opakowaniach zeby towar sie sprzedal????? pewnie i wiele innych firm nie wymienionych na tej liscie testuje swoje kosmetyki na zwierzetach....chore to....ale tak robia.....

moj mezu juz spi a ja zaraz ide prysznic wziasc i do lozka,kobitka na fitnessie dala tak iwycisk ze maskara,jutro brzucha nie bede czuc....

dobranoc laleczki moje:)

hej:)

ale tu pusciutko..... wszystkie sie weekenduja albo powyjezdzaly.....

my w domku dzisiaj,moje skarby pospaly sie i sobie sama siedze.......

no to milego weekendowania sie...

oo, tylko jeden post przez caly dzien??

My dzisiaj po chrzcinach:) Bylo tak milo ze az sie zdziwilam:-):-D I mala grzeczniutka byla, tylko troche w kosciele poplakala, na imprezce byla jak aniolek, dopiero jak juz sie zbieralismy do wyjscia to sie rozwyla ale to juz zmeczona byla:)

Aniu to dla Karolinka wsyzstkeigo dobrego z okazji chrzcin:) jakies fotki wrzuc:) pokaz jaka Karolinka juz duza:)

no i tylko jeden,moj post....pusto,cicho.glucho....
ja po kapieli ide spac zaraz bo jakas przymulona jestem....

bylismy dzisiaj na cmenatrzu u Kasi bo 1 list. pewnie bedzie tlok na drogach....

Hejka
Ja tak na szybciutko S oglada Bonda ja korzystam z netu
Dzisiaj pojechalismy do Srody Wlkp na cmentarz potem pojechalimy do kolezanki mamy bo kupila Dady pampersy w biedronie dla Bartka (dzieki natuska) potem na cmentarz do przemierowa, i do chaty i caly dzionek zlecial padam. A bartuś to najlepiej sie czuje w domu bo po przyjezdzie do domu (my do Przemierowa jechalismy już bez Bartka bo za pozno zostal z babcia) bawil sie z Babcia na calego. zasnął nie dawno.

witam się i ja z rana , rzeczywiście pustki tutaj :-/

kozaczino bardzo ci współczuję z powodu babci światełko dla niej
[*]

mnie bardzo głowa znowu boli :-/ cała noc do duszy :-/

reklama
rikipa kiedy ty masz urodziny ?
Koza kondolencje !

My dzisiaj obiadek misia musiałam uśpić w wózku bo nigdzie nie chciał zasnąć, a po obiadku kierunek Borowiec z ciocia chrzestną Bartka i znowu dzień zleci bo S w pracy dziś i jutro. Do zobaczenia wieczorkiem

Do góry