reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Psota no normalnie popłakalam sie tez jak to przeczytalam:) gratuluje kochana...ciesze sie bardzo ze z Dawidkiem wszystko jest dobrze:)
Karolina z tego co wiem to wizyta prywatna niczego nie przyspieszy, bo terminy to terminy. a dlugo musicie czekac? jezeli lekarz na skierowaniu napisalby "PILNE" to czekalybycie jakos do 1,5 miesiaca koelzanka tak miala. a prywatnie to tak jak Psota mowi,koszt okolo 2 tys.

Gabrysia wczoraj tez zasnela w lozeczku, posiedizalm kolo niej jakies 20 min i zasnela. ale w nocy za to obudizla sie i jakos nie mogla zasnac wiec jakso godz sie pokrecial,pogadala,potem przytulila i zasnela.

milego dnia dziewuszki:)

reklama
Ostatnia edycja:
o matko Psota ale się cieszę!!!! ale radość :))) bałam się że coś innego wyszło jak nie pisałaś, a tu proszę, nasze dobre myśli i kciuki pewnie też się przyczyniły ;) super!!! uściskaj Dawidka od forumowej ciotki mocno :D

ja wczoraj padłam z mlodym o 22 i spałam do 7 - w makijażu, ciuchach, bez kolacji.. wstałam o 7, ogarnęłam się i do 9 jeszcze spaliśmy :D teraz młody ma na sobie koszulkę z Zygzakiem i chodzi i przeżywa ten fakt :D
miłego dnia!

Filono,MamoGabi, Tygrynko, dziękuję bardzo!!!

Tygrynko,uściskałam:) hehe, fajnie to napisałaś, ,,chodzi i przeżywa ten fakt” ;))

Mykam z Dawidkiem na spacerek, bo pogodę mamy dzisiaj rewelacyjną, objadę tą moją wieś;)

Ello,
Wczoraj nawet nie miałam jakoś weny zajrzeć, była mamcia i oczywiście mi wszystko wyprasowała a ja leniwiec pospałam popołudniu 2h razem z Basią, tyle że ta na dworze:) Potem jakoś dzionek zleciał! Upiekłam wieczorem ciasto, obejrzeliśmy z Zet film (fajny - Życie od kuchni) i potem nie mogliśmy zasnąc, ale zaradziliśmy temu :-D:-D i pospali jak dzieci:p
Dzisiaj Zet szybko leciał bo rano miał jakies dwa spotkania przed pracą odnośnie zlotu fanów U2;)

Psota ale cud, jak się ciszę, łezka w oku się zakręciła!
Karola z tymi migdałami to jest różnie, nie wiem u ile laryngologów już byłaś ale są dwie szkoły jedna mówi by wycinać a druga by nie. Kuzynki córka ma 5 lat 2 laryngologów powiedziało że wycinać od razu a jeden uważa że warto czekać. Mała ma duże te migdały i mówi przez nos i często ma otwartą buzię, ale ten jeden uważa że może minąć z wiekiem i oni czekają bo wyciąć jest zawsze łatwo, a one już nie odrosną! Ja bym zasięgnęła jeszcze opini!
Na-tuska to super;) Oby wyniki pomyślne!
Kozaczino no to ładne porządki, ja czekam na półki do szafy, panele na szczęście łatwo się kładzie, ale ja bym swoje chętnie wymieniła na parkiet:( Kiedy kawa:D:D???

Uciekam, bo kumpela pisze że już niedaleko, ale że straszne korki:( To miłego dzionka!

A ja chcę na weekend zrobić: http://www.kwestiasmaku.com/desery/tarty/tarta_kajmakowa/przepis.html

Ostatnia edycja:
Cześć,

U mnie też jakiś brak weny ;-)nic się nie chce , chyba przez tą pogodę.Wczoraj byłam ze Stasiem u okulisty, mamy przyjść za 3 tyg, bo musi mieć robione szczegółowe badania, po zakropleniu atropiną. Być może te uciekające oczka to efekt napięcia mieśniowego:/

Psota cieszę się razem z Wami! to prawdziwy cud! musisz być przeszczęśliwa!

karolina nie wiem jak na krysiewicza, Oliwka miała na szpitalnej. wiem że tam popchnięcie sprawy kosztowało około 1000-1500 zł. My po migdałach super, w zeszłym roku o tej porze była non stop chora, teraz jest ok (puk puk)

Skrzat ale masz dobrze z mamuśką! jak ja bym chciała żeby mi ktoś poprasował:-)mhmm przepisik wygląda bardzo smakowicie:)

natuska dobrze że dobrze! i że tak szybko minęło. jesteście super dzielni!:-)

Witam się :-)
jak miło dobre wieści przeczytać :-)
Psota ciesze się razem z tobą !!! Faktycznie cudna wiadomość :-D
Natuska fajnie że szpital tak na raty was trzyma :-) to lepiej i dla Emilki i dla ciebie :-)
Skrzat ty to masz dobrze z mamą :-) a na kawkę to już nie wiem kiedy... chciałam w ten weekend ale te panele nam wyskoczyły i więc sięnie ruszę :-) ale nic sie nie martw ja ci tej kawy nie odpuszczę :-)
Tygryś oj mi też chodzą po głowie jakieś szpilki!!!
Lilou życze żeby oczka Stasia były ok a jak nie to będzie słodkim okularnikiem ;-)

a ja dzisiaj po drodze do pracy zawuażyłam lub raczej poczułam, że spodnie mi się przetarły w kroku :baffled: no i myślę co zrobić?? wlazłam do lumka i na szczęście dostałam dzinsy Toomy Hilfiger nowe!!! za 24pln uszyte jak na mnie hihi ale mam radochę !!!

reklama
moze to malo konkretny przyklad,i nie miejsce a srodek lokomocji,ale ja np
mialam zawsze problem z wejsciem do tramwajow starszego typu - te niskopodlogowe sa ok- albo drzwi byly za waskie,albo przechodzila porecz przez srodek drzwi :)

Do góry