reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Kurcze młoda ma na bank gorączkę;/ spocona jak szczurek jest a ona lubi cieoełko to teraz chce się rozbierać. do tego nawet nie mogę sprawdzić jej temp bo gdzieś zgubiłam termometr;/ a poza tym do lekarza też się nie wybiorę bo dziś m zostawia auto u mechanika na 3 dni bo coś tam się dusi (to raczej ja m udusze ) ehhh zawsze coś....

reklama
Guziczku ja to ślepa jestem:p Jakoś ubzdurałam sobie, że ona zimą ma urodziny, na początku roku!:p Zdrówka dla Młodej!
MamaGabi ja mam takie same spodnie, kupowąłam już z miesiąc temu:)
Kozaczino a teraz macie parkiet?
An82 a jaki wózek wynrany, bo przez tą moją jelitówkę przegapiłam chyba posta:(
Psota super, że wszystko ok:)

Guziczek zdrowia dla Zosi!

Tygrynka jak chcesz z nami na spacer isc to wyslij podanie, zyciorys, 3 zdjecia a my sie zastanowimy:-D:-p

Ostatnia edycja:
Skrzat a ja mam go od poczatku meisiaca:) spodobal mi sie odrazu:)

no moja niunia dzisiaj to jest przeslodka,ciagle sie przytula,caluje "kocha" i wogole jakby chciala mi wynagrodzic wczorajszy dzien... wogoel chce ciagle zeby jej zdjecia robic, przynosi m itel i sie usmiecha albo minki robi:)

Guzik jak ci zabraknie to daj znac bede miala pretekst zeby do ciebie podjechac

SKrzat zdrówka jelitówka jest straszna przechodzi jak jakis wirus

Rikipa nie dotarłam własnie do PiM bo pojechaliśmy do mini max na dziadoszanska 10

psota bedzie oki trzymam kciuki

Tygrynka zaraz tam olała :rofl2:

Skrzat - wózek to ABC Desting Primo

MamaGabi fajne te spodnie dla małej. Gabi jest świetna ale dawno jej nie widziałam pewnie tyle to ona postępów zrobiła.

Natuska opisuj nam wszystko i nie stresuj sie jestesmy z toba

Wózek kupiony i pierwszy spacer zaliczony wypasiorski wózek. Narazie jestem bardzo zadowolona i bradzo mi sie podoba. Od dzisiaj małemu daje w nocy herbatke, teraz zasnal wiec jak sie obudzi to dam mu mleczko a potem w nocy herbatke zobaczymy jak bedzie.
Ale wieje za oknem masakra a ja do roboty tramwajem a zimno jak 150. Nie wiem co mam pisać to że spać mi się chce nudze polatam po allegro i ide spac bo oczy się same zamykaja a noc ciężka bo wczoraj w nocy S podawał jedzenie a Bartuś budził się co 1h wiec S w nocy spał tylko 1h a na 5 do roboty szedl ale dzisiaj sie wyśpi a ja nie eee zobaczymy jak bedzie.

Jeszcze coś opisze bo mi się przypomniało dzisiaj opowiadam coś mamie co tam w robocie a bartek lezy na macie i patrzy na mnie cieszy się i rusza ustami do góry i na dół myślałam że coś je a on papugował za mna hehehe ale sie uśmiałyśmy z mamą nawet nagrałam go telefonem. Jak mi sie uda to wrzuce to sie usmiejecie. Potem uczyłam go mówic baba bo zaczał coś sylabizować i się śmiał jak mówiłam baba a udało mu sie tylko raz powiedzieć "ba" ale sie cieszył:)

Ostatnia edycja:
Hejka!

Dziś ładny,słoneczny dzień był więc po pracy spacerkowo, później kuzynka w odwiedzinach była. Chyba pozytywne fluidy wiszą w powietrzu bo mój syncio też grzeczniutki i tylko chęci do zabawy, dużo śmiechu, przytulanek i całusów jak ja kocham tego mojego chłopca:-):tak:
Natuska trzymaj się dzielnie, przynajmniej poobserwuja Emilkę i dojdą do sensownych wniosków.Tego życzę.:tak:
Lilou Dlatego Ty przychodzisz na 8 ale wieczorem:-D wtedy przynajmniej się nie spóźnię:-D
Rikapa Narazie póki co to do końca listopada:tak:
MamaGabi Śliczne te spodenki a jaka dobra cena:tak:
Guziczek Zdrówka dla malutkiej!
An Super że wózio kupiony i że jesteś zadowolona. A z Bartusia coraz straszy chłopczyk to i gadulkać już mu się chcę z mamusią:tak:
koza W końcu ktoś kupi mieszkanko ale fakt z kredytami nie jest lekko, ja muszę cały 2012 księgowo przygotować tak żeby w 2013 w ogóle mieć z czym sensownym uderzyć:baffled:

Ja jestem po moim ulubionym serialu:-) pobuszuję po allegro i spać, jutro do pracy na 13 i do 21 więc prawie cały dzień.

reklama
witam się porannie:)
An jak się skończy dam zanć i fajnie że udało ci się w końcu kupic spacerówkę:)
skrzat :))

moja mała ma się już dziś lepiej biega po mieszkaniu i chce się bawić w berka:) czyli powoli wraca do normy... zastanawiam się czy to nie 5 tak dały o sobie znać?puki co jadę na nurofenie w razie w. Nocka była ok tylko o 5 nad ranem się przebudziła ale wystarczyło że ją pogłaskałam i spała dalej. Dziś za to mnie coś chwyta;/ Dobra spadam :)

Do góry