reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

dzien dobry:)

my sobie pospalysmy do 8, ostatnio tak sie wlasnie Gabrynia budzi, wczoraj zasnela w swoim lozeczku bez placzu ani nic wiec chyba jest gotowa do tego zeby tam odrazu zasypiac. polozylam ja, posiedzialm obok i zasnela i spala az do 5 potem mleczko i spala do 8:))))))):-)

dzisija v pogoda taka byle jaka, ale na spcer i tka wyjde:) a teraz uciekam bo mnie mala ciagnie za reke:) milego dnia:)

reklama
Witam się i ja, Sebastian też niestety zaczął się budzić o 8... a ja do 9 jestem jeszcze nieżywa, chyba czas przestać siedzieć w nocy :D a dzisiaj chyba wybierzemy się do lekarza z tym katarem... i może babcia do nas wpadnie... i może pójdziemy po kolejną zabawkę :p jak na razie to szwendamy się po domu :D miłego dnia!

hejka
dzisiaj Bartek mial szczepienie i zwymiotowal obiadek i blady sie zrobil ale juz lepiej babcia dostala prawie zawalu, dobrze ze zdazylam wejsc do domu bo mama by chyba zwariowała ze stresu do teraz dochodzi do siebie a przyszłam o 15 Bartuś zasnął chyba jest wyczerpany po tym szczepieniu ja chyba tez sie poloze i zdrzemne

Hej kochane :-)
Ale tu dziś pusto :-)
Młoda już śpi a my zaraz trochę szafę opróżnimy bo może w weekend R. panele połozy :-) i trzeba meble powynosić :tak:
no to miłego wieczoru wam życzę

Ja dzisiaj z doskoku na fb bywam... A tak to parę godzin u dziadków, potem zakupy z mamą (zakochałam się w cudnych szpilkach, dawno nie miałam takich wygodnych na nogach!), teraz sprzątam bratu w pokoju, mam nadzieję, że mnie nie zabije w weekend jak przyjedzie :D
miłego wieczoru!

Witam ;-)
Dziękuje wam kochane za tak miłe przyjecie mnie na forum:tak:jestem mile zaskoczona.
Mam kobietki pytanie dzisiaj byłam u laryngologa z moją średnią córką i okazało się ze musi miec usunięte migdały i teraz moje pytanie czy macie jakiegos lekarza laryngologa co pracuje w szpitalu na krysiewicza i przyjmuje po godzinach prywatnie???? chodzi mi szczególnie o przyspieszenie terminu zabiegu.i jeszcze jedno pytanko czy któras mamuśka wie moze ile taki zabieg kosztuje prywatnie???
pozdrawiam

Cześć dziewczyny!

My bylismy wczoraj u kardiologa i okazało się, że niemożliwe stało się możliwe, cud normalnie! Wady serduszka zniknęły, sam lekarz nie wie jak, a o tym, że wcześniejsze echo było źle zrobione, czy odczytane, nie ma mowy, bo Dawidek miał wykonywane to badanie przez 4 różnych specjalistów i wszyscy postawili tę samą diagnozę. No więc ja weszłam do gabinetu jak na skazanie... lekarz sie pyta o poprzednie wyniki Dawidka, o wszystkie wady jakie występują w rodzinie, później o dzieci z naszej rodziny, które z powodu chorób serca umarły, powiedziałam co wiedziałam, lekarz wyniki przeczytał i kazał małego położyć na kozetkę, wziął głowicę i robi to echo, a Dawidek cały czas mu ,,pomagał", ciągnął kabelek, bo chciał go posmakować;) Jeździ i jeździ małemu po klatce i nic nie mówi, mi już tysiąc scenariuszy przychodziło do głowy i miliony myśli, czy jest aż tak źle i nie wie jak nam to powiedzieć... Wstaje od tego sprzętu zerka jeszcze raz na poprzednie wyniki, a ja już łzy w oczach... znowu robi echo i po chwili patrzy się na mnie, na Marcina, uśmiecha się do małego i mówi ,,kolego, Ty masz serduszko jak dzwon, nie wiem jak to się stało, ale wszystkie wady znikęły, jesteś zdrowy chłopaku!" Byście mnie musiały widzieć, jak zaczełam Dawidka ściskać, całować i ja nie płakałam, ja wyłam z radości! Jak wyszyliśmy z tego gabinetu, to ludzie w poczekalni patrzyli na mnie, jak na wariatkę;)))) Ale co tam! JESTEM NAJSZCZĘŚLIWSZĄ MAMĄ NA ŚWIECIE!!!

No i przepraszam, że wczoraj nic nie napisałam, ale świętowaliśmy z mężem;)

An82
, będziesz 1 listopada w Przeźmierowie?

Karolina
, w Certusie 2-3 tysięce. Tam jest rewelacyjny laryngolog nazywa się Grzegorz Kwiatek, niestety z Krysiewicza nie znam nikogo.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry