reklama
KAROLINA84
Fanka BB :)
Witam was kochane mam nadzieje ze mnie jeszcze pamiętacie
bardzo długo mnie tu nie było,a to ze względu na kompletny brak czasu.
Wróciłam do pracy i cały mój świat wywrócił sie do góry nogami.Do tego zaczełam kurs prawo jazdy i jakoś wszystko mnie przerasta,mamuśka z 3 dzieci do pracy i jeszcze na nauki,ah i do tego dom na głowie
Nie jestem wstanie nadrobić tego co naskrobałyscie,ale zdałam sobie dzisiaj sprawe ze mimo tego ze was znałam przez forum bardzo krótko to zatęskniłam
mimo tego ze nie zdążyłam sie z wami jakoś zżyć.
mam nadzieje ze mi to wybaczycie-postanawiam poprawe ,chyba ze już mnie nie chcecie

Wróciłam do pracy i cały mój świat wywrócił sie do góry nogami.Do tego zaczełam kurs prawo jazdy i jakoś wszystko mnie przerasta,mamuśka z 3 dzieci do pracy i jeszcze na nauki,ah i do tego dom na głowie

Nie jestem wstanie nadrobić tego co naskrobałyscie,ale zdałam sobie dzisiaj sprawe ze mimo tego ze was znałam przez forum bardzo krótko to zatęskniłam

mam nadzieje ze mi to wybaczycie-postanawiam poprawe ,chyba ze już mnie nie chcecie

Karolka :*
Sueno - gratulacje serdeczne!! ale leć koniecznie na Polną!!
Karolina84 nie gadaj głupot, tylko wracaj do nas
Skrzat zdrówka!!
Natuśka kciuki tak mocno zaciśnięte, że już bardziej nie można, niech wszystko się Wam ładnie tam uda!!
Koza no i dupka wyszła :/ oby następni oglądacze byli zdecydowani!!
An poproszę lipowy
Ania i Psota - jeśli mnie przygarniecie na spacerek to poproszę ok 5 listopada
u mnie popołudnie całe zalatane, znowu zakupy z rodzicami, aż nie jestem w stanie wymienić co znowu nakupowali młodemu, ale jego komoda w domu to pęknie w szwach.. plus książeczki, koparka (właśnie z nią śpi
), tona jedzenia (przykład kaszki: ja "ale on nie lubi, nie smakuje mu", mój tata "to weź z 3 czy 4 różne może któraś mu posmakuje"
i tak było ze wszystkim!) i kosmetyków (tu przodowała mama: a czy krem na to ma? a na to? a ten płyn do kąpieli lepszy! ja "skad wiesz?", mama "bo droższy"
), dosłownie zwariowali na punkcie Seby, to ich oczko w głowie, że chyba zacznę być zazdrosna
potem odwiedziny u pradziadków, Seba nauczył się mówić "baba Jadzia"
potem ok 22 padliśmy razem i przed chwilą się obudziłam... ale idę spać dalej
dobranoc dziewuszki!
Sueno - gratulacje serdeczne!! ale leć koniecznie na Polną!!
Karolina84 nie gadaj głupot, tylko wracaj do nas
Skrzat zdrówka!!
Natuśka kciuki tak mocno zaciśnięte, że już bardziej nie można, niech wszystko się Wam ładnie tam uda!!
Koza no i dupka wyszła :/ oby następni oglądacze byli zdecydowani!!
An poproszę lipowy
Ania i Psota - jeśli mnie przygarniecie na spacerek to poproszę ok 5 listopada
u mnie popołudnie całe zalatane, znowu zakupy z rodzicami, aż nie jestem w stanie wymienić co znowu nakupowali młodemu, ale jego komoda w domu to pęknie w szwach.. plus książeczki, koparka (właśnie z nią śpi
mamaGabi85
Gabryniowa Mamusia
hej
przepraszam za moja wczorajsza nieobecnosc ale Gabrysia tak mi w kosc dala ze szok, od 13 do wieczora plakala ciagle, wyla wrecz,wszystko bylo na nie i wogole. a po fitnesie juz nei maialm sil nawet usiasc na chwilke,wiec prysznic i spac. na szczescie Gabi w nocy dobrze spala wiec wyspalam sie i nabraklam troche sil. ale nie mam pojecia co dzisiaj robic, moze ktoras na kawke chce wleciec? mnie korca kulki dizisaj ale o takiej wlasnie porze tzn do godz 12? chetna ktoras?
Skrzat zdrowka
Karolina pewnie ze pamietamy
pisz czesciej, nawet ostatnio pilsalam gdzie sie podzialas
Koza co jest? pisz? to przez meiszkanie?
Tygrynka wow
rodzice szaleja
ale tak jest jak ja pojade do dziadkow moich,to samo robia
Karola pracusiu
Suneo i co bylas na IP?
Psota jak Dawidek?
Poziomka odezwij sie
Natuska kciuki zacisniete&&&&&& trzyamj sie. nie placz:*
przepraszam za moja wczorajsza nieobecnosc ale Gabrysia tak mi w kosc dala ze szok, od 13 do wieczora plakala ciagle, wyla wrecz,wszystko bylo na nie i wogole. a po fitnesie juz nei maialm sil nawet usiasc na chwilke,wiec prysznic i spac. na szczescie Gabi w nocy dobrze spala wiec wyspalam sie i nabraklam troche sil. ale nie mam pojecia co dzisiaj robic, moze ktoras na kawke chce wleciec? mnie korca kulki dizisaj ale o takiej wlasnie porze tzn do godz 12? chetna ktoras?
Skrzat zdrowka
Karolina pewnie ze pamietamy
Koza co jest? pisz? to przez meiszkanie?
Tygrynka wow
Karola pracusiu
Suneo i co bylas na IP?
Psota jak Dawidek?
Poziomka odezwij sie
Natuska kciuki zacisniete&&&&&& trzyamj sie. nie placz:*
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
aaa i bardzo prosze trzymac kciuki![]()
kciuki zaciśnięte......

mam nadzieje ze mi to wybaczycie-postanawiam poprawe ,chyba ze już mnie nie chcecie![]()
wybaczone

An, to super,że wózek już wybrany...

Tygrynka.......

Kozaczino, kredyty to teraz faktycznie zmora każdego kupującego, choc takie rzeczy powinny byc sprawdzone juz przed oglądaniem....powodzenia

a ja właśnie dostałam od M fundusz finansowy na kombinezony więc zaczynam szukanie....

reklama
Guziczek87
Pracująca mamuśka
hej
koza eh ci niektórzy ludzie to jak by mózgu nie mieli;/ po co się umawiają jak ie są pewni w 100% tylko tyłek zawracają;/ doczytałam jeszcze że chodziłaś do dr Mościckiego ja miałam z nim zajęcia na studiach i wszystkie studentki to się wręcz kleiły do niego
An mmm widzę że miodkiem obracasz?? ja już się jakiś czas temu zaopatrzyłam w lipowy rzepakowy i wielokwiatowy.mam nadzieję że starczy do wiosny
tygrynka znowu zwiała z poznania??
karola84 wow 3 dzieci praca+ kurs?? podziwiam i dasz radę!!!! tylko kobiety wytrzymają taki natłok zajęć!!
Sueno gratulacje !!!!!
skrzat zdrówka jelitówka to masakra
A ja coś wczoraj na spacerku z mamagabi chyba się znów doprawiłam katarem;/ ale walczę
Do tego muszę kilka rzeczy zrobić do szkoły... powoli zastanawiam się co z urodzinami Zosi. czy robić coś czy nie.... ehhh m mnie wkurza i to tak konkretnie;/
koza eh ci niektórzy ludzie to jak by mózgu nie mieli;/ po co się umawiają jak ie są pewni w 100% tylko tyłek zawracają;/ doczytałam jeszcze że chodziłaś do dr Mościckiego ja miałam z nim zajęcia na studiach i wszystkie studentki to się wręcz kleiły do niego
An mmm widzę że miodkiem obracasz?? ja już się jakiś czas temu zaopatrzyłam w lipowy rzepakowy i wielokwiatowy.mam nadzieję że starczy do wiosny
tygrynka znowu zwiała z poznania??
karola84 wow 3 dzieci praca+ kurs?? podziwiam i dasz radę!!!! tylko kobiety wytrzymają taki natłok zajęć!!
Sueno gratulacje !!!!!
skrzat zdrówka jelitówka to masakra
A ja coś wczoraj na spacerku z mamagabi chyba się znów doprawiłam katarem;/ ale walczę
Do tego muszę kilka rzeczy zrobić do szkoły... powoli zastanawiam się co z urodzinami Zosi. czy robić coś czy nie.... ehhh m mnie wkurza i to tak konkretnie;/