reklama
Sueno a moze byc prywatny? Czy na nfz?
Tygrynko, Obydroga powrotna minela Wam rownie milo;-) O wiele latwiej mi wyjsc z mala w nosidelku ale ciezko mi ja tam wpakowac w kurtce. W ogole to smiac mi sie chce bo ja wychodze na czubka
Tak pisalam ze mala mi sie drze w wozku a jak sie w tesco spotkalysmy to spala sobie w najlepsze
Teraz wychodze z nia jak spiaca jest i zazwyczaj zasypia zanim jej sie przypomni ze nie lubi na plecach spac
Natuska my tu wszystkie duchem jestesmy z Toba wiec musi byc dobrze
Tygrynko, Obydroga powrotna minela Wam rownie milo;-) O wiele latwiej mi wyjsc z mala w nosidelku ale ciezko mi ja tam wpakowac w kurtce. W ogole to smiac mi sie chce bo ja wychodze na czubka

Natuska my tu wszystkie duchem jestesmy z Toba wiec musi byc dobrze

Dzień dobry :-)
Sueno ja chodziłam do dr Mościckiego prywatnie a to ma byc na NFZ lekarz??
Tygryś fajnie że dojechaliście i że młody ładnie zniósł podróż :-)
co do mieszkania to mamy typ na wichrowych dla odmiany piętro 15:-) widok z każdego okna taki że można robić za taras widokowy na panoramę Poznania :-) oby sie udało bo mieszkanko mi zpasowało :-)
wracam do pracy choć mi się nie chce :-)
Tygryś fajnie że dojechaliście i że młody ładnie zniósł podróż :-)
co do mieszkania to mamy typ na wichrowych dla odmiany piętro 15:-) widok z każdego okna taki że można robić za taras widokowy na panoramę Poznania :-) oby sie udało bo mieszkanko mi zpasowało :-)
wracam do pracy choć mi się nie chce :-)
Dziewczyny czy mozecie polecic dobrego ginekologa, ktory zajmuje sie m.in. zagrozonymi ciazami i bedzie mozna do niego isc jeszcze w tym tygodniu tzn ze nie ma niekonczacych sie kolejek do niego.
najczęściej jak dobry ginekolog to z kolejkami

W ogole to smiac mi sie chce bo ja wychodze na czubkaTak pisalam ze mala mi sie drze w wozku a jak sie w tesco spotkalysmy to spala sobie w najlepsze
Teraz wychodze z nia jak spiaca jest i zazwyczaj zasypia zanim jej sie przypomni ze nie lubi na plecach spac
![]()
kłamczucha, kłamczucha

ooo ja normalnie chodziłam do Mościckiego, super człowiek

Seba mi wstał o 8, dobrze że babcia jeszcze w domu była to sobie pospałam dłużej

mamaGabi85
Gabryniowa Mamusia
hej laseczki.
mala mi juz spi a ja zarazdoalcze od niej bo jakos neiwyraznie sie czuej dzisiaj, chyba mnie jakies chorobsko beirze.... lekarstwa juz wzielam...
Suneo ja chodizalm prytanie od dr Kozerskeigo,mily i symatyczny ale czy oby napewno sie zajmuje zagrozonymi ciazam ito nie wiem wiecm oze nie ebde polecac go. a i czy mam ci gratulowac ciazy? bo ot o ciebie chodzi prawda?
Tygrynka no ja znam ten "bol" z tak dluga podroza, masakra jakias.... a powiedz iel placiliscie na autostradzie bo my zawsze tamtenty jedzimy i nie wiem ile plata jest ona.
Kozaczinio wow jak wysoko, ja mam lek wysokosci i nie moglabym tak wysoko mieskzac
ale ciesze sie ze jakby co mieskznako wam sie podoba a duzo wieksze od waszego?
no nic uciekam bo oczy mi siezamykaja.
mala mi juz spi a ja zarazdoalcze od niej bo jakos neiwyraznie sie czuej dzisiaj, chyba mnie jakies chorobsko beirze.... lekarstwa juz wzielam...
Suneo ja chodizalm prytanie od dr Kozerskeigo,mily i symatyczny ale czy oby napewno sie zajmuje zagrozonymi ciazam ito nie wiem wiecm oze nie ebde polecac go. a i czy mam ci gratulowac ciazy? bo ot o ciebie chodzi prawda?
Tygrynka no ja znam ten "bol" z tak dluga podroza, masakra jakias.... a powiedz iel placiliscie na autostradzie bo my zawsze tamtenty jedzimy i nie wiem ile plata jest ona.
Kozaczinio wow jak wysoko, ja mam lek wysokosci i nie moglabym tak wysoko mieskzac
no nic uciekam bo oczy mi siezamykaja.
Dzień dobry!
Tygrynko, Ty mi o 00:45 kazałaś pisać?! Ja już dawno w krainie snów byłam
Jarzębinko, w Pati i Maksie są kombinezony.
Sueno, ja byłam w ciąży zagrożonej, prowadził mnie prof. Krzysztof Szymanowski.
Ania, wiedziałam, że ściemniasz, co by się nie spotkać
))
MamaGabi, zdrówka!
Tygrynko, Ty mi o 00:45 kazałaś pisać?! Ja już dawno w krainie snów byłam
Jarzębinko, w Pati i Maksie są kombinezony.
Sueno, ja byłam w ciąży zagrożonej, prowadził mnie prof. Krzysztof Szymanowski.
Ania, wiedziałam, że ściemniasz, co by się nie spotkać
MamaGabi, zdrówka!
Ostatnia edycja:
wow, 30m więcej - super Koza!! trzymam kciuki!
no właśnie Sueno, jak coś Cię trapi to na IP!
MamaGabi zdrówka! nie płaci się nic, tylko pobiera bilet i oddaje w następnej bramce (trzeba zjechać na Warszawę bo potem to dopiero na Grudziądz w Wąbrzeźnie jest zjazd
), ale podobno za jakieś 3mies ma być płatne, nie wiem ile..
Psota mogłaś o 8 rano jak wolisz
a Anię trzeba przypilnować bo chyba wymyśla by z nami nie spacerować 
dzidź mi w końcu zasnął, w sumie i tak niexle że mu się udało, bo akurat remont robią na balkonie i hałas niesamowity.. schowałam się do drugiego pokoju bo już dwa razy faceci chcieli pić, raz jeden raz drugi, jakby nie mogli jednocześnie :/
no właśnie Sueno, jak coś Cię trapi to na IP!
MamaGabi zdrówka! nie płaci się nic, tylko pobiera bilet i oddaje w następnej bramce (trzeba zjechać na Warszawę bo potem to dopiero na Grudziądz w Wąbrzeźnie jest zjazd
Psota mogłaś o 8 rano jak wolisz
dzidź mi w końcu zasnął, w sumie i tak niexle że mu się udało, bo akurat remont robią na balkonie i hałas niesamowity.. schowałam się do drugiego pokoju bo już dwa razy faceci chcieli pić, raz jeden raz drugi, jakby nie mogli jednocześnie :/
reklama