reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Dziewczyny czy mozecie polecic dobrego ginekologa, ktory zajmuje sie m.in. zagrozonymi ciazami i bedzie mozna do niego isc jeszcze w tym tygodniu tzn ze nie ma niekonczacych sie kolejek do niego.

reklama
Sueno a moze byc prywatny? Czy na nfz?

Tygrynko, Obydroga powrotna minela Wam rownie milo;-) O wiele latwiej mi wyjsc z mala w nosidelku ale ciezko mi ja tam wpakowac w kurtce. W ogole to smiac mi sie chce bo ja wychodze na czubka:-p Tak pisalam ze mala mi sie drze w wozku a jak sie w tesco spotkalysmy to spala sobie w najlepsze:tak: Teraz wychodze z nia jak spiaca jest i zazwyczaj zasypia zanim jej sie przypomni ze nie lubi na plecach spac:-D

Natuska my tu wszystkie duchem jestesmy z Toba wiec musi byc dobrze:tak:

Dzień dobry :-)
Sueno ja chodziłam do dr Mościckiego prywatnie a to ma byc na NFZ lekarz??
Tygryś fajnie że dojechaliście i że młody ładnie zniósł podróż :-)
co do mieszkania to mamy typ na wichrowych dla odmiany piętro 15:-) widok z każdego okna taki że można robić za taras widokowy na panoramę Poznania :-) oby sie udało bo mieszkanko mi zpasowało :-)
wracam do pracy choć mi się nie chce :-)

To juz obojetnie, na fundusz raczej w tym tygodniu nie znajdzie sie nikt. Wiec musi byc prywatnie, wazne zeby mial doswiadczenie i nie zlewal niepokojacych objawow.

Dziewczyny czy mozecie polecic dobrego ginekologa, ktory zajmuje sie m.in. zagrozonymi ciazami i bedzie mozna do niego isc jeszcze w tym tygodniu tzn ze nie ma niekonczacych sie kolejek do niego.

najczęściej jak dobry ginekolog to z kolejkami ;) ja mogę ze swojej strony polecić Ratajczaka z Tęczowej, ale tam to chyba z 3tygodnie sie czeka na termin, chyba że coś się bardzo złego dzieje to wciska gdzie się da... wiele ciąż uratował :tak:

W ogole to smiac mi sie chce bo ja wychodze na czubka:-p Tak pisalam ze mala mi sie drze w wozku a jak sie w tesco spotkalysmy to spala sobie w najlepsze:tak: Teraz wychodze z nia jak spiaca jest i zazwyczaj zasypia zanim jej sie przypomni ze nie lubi na plecach spac:-D

kłamczucha, kłamczucha :-p a serio to się ciesz mamuśka że Ci spała (chociaż ciocia trochę budziła :zawstydzona/y:)! czyli spacery dalej niż dookoła bloku jak wrócę :-D a Karolinka to Ci pięknieje z każdym dniem!!

Sueno ja chodziłam do dr Mościckiego prywatnie a to ma byc na NFZ lekarz??

ooo ja normalnie chodziłam do Mościckiego, super człowiek:tak: ale jakoś w ciąży wolałam gdzie indziej..

Seba mi wstał o 8, dobrze że babcia jeszcze w domu była to sobie pospałam dłużej :-D teraz siedzimy w domu bo mnie tak brzuch boli że ledwo się z łóżka ruszam.. ale do obiadu się ogarnę, bo idziemy na zakupy :-D i do moich dziadków na obiad, tam jest pies, więc Seba znowu będzie piał z zachwytu :tak:

hej laseczki.

mala mi juz spi a ja zarazdoalcze od niej bo jakos neiwyraznie sie czuej dzisiaj, chyba mnie jakies chorobsko beirze.... lekarstwa juz wzielam...
Suneo ja chodizalm prytanie od dr Kozerskeigo,mily i symatyczny ale czy oby napewno sie zajmuje zagrozonymi ciazam ito nie wiem wiecm oze nie ebde polecac go. a i czy mam ci gratulowac ciazy? bo ot o ciebie chodzi prawda?

Tygrynka no ja znam ten "bol" z tak dluga podroza, masakra jakias.... a powiedz iel placiliscie na autostradzie bo my zawsze tamtenty jedzimy i nie wiem ile plata jest ona.

Kozaczinio wow jak wysoko, ja mam lek wysokosci i nie moglabym tak wysoko mieskzac:) ale ciesze sie ze jakby co mieskznako wam sie podoba a duzo wieksze od waszego?

no nic uciekam bo oczy mi siezamykaja.

Dzień dobry!

Tygrynko
, Ty mi o 00:45 kazałaś pisać?! Ja już dawno w krainie snów byłam;)

Jarzębinko, w Pati i Maksie są kombinezony.

Sueno, ja byłam w ciąży zagrożonej, prowadził mnie prof. Krzysztof Szymanowski.

Ania, wiedziałam, że ściemniasz, co by się nie spotkać;)))

MamaGabi, zdrówka!

Ostatnia edycja:
Sueno jeśli coś sie dzieje z ciążą to na dyżur na Polną i tyle!!!
MamaG. jeśli się uda to bedziemy mieli 30m więcej :-)
Tygryś dla Seby to masz tam raj :-) i ty sobie też odpoczniesz :-)
zmykam ponownie

wow, 30m więcej - super Koza!! trzymam kciuki!
no właśnie Sueno, jak coś Cię trapi to na IP!
MamaGabi zdrówka! nie płaci się nic, tylko pobiera bilet i oddaje w następnej bramce (trzeba zjechać na Warszawę bo potem to dopiero na Grudziądz w Wąbrzeźnie jest zjazd :D), ale podobno za jakieś 3mies ma być płatne, nie wiem ile..
Psota mogłaś o 8 rano jak wolisz ;) a Anię trzeba przypilnować bo chyba wymyśla by z nami nie spacerować :p

dzidź mi w końcu zasnął, w sumie i tak niexle że mu się udało, bo akurat remont robią na balkonie i hałas niesamowity.. schowałam się do drugiego pokoju bo już dwa razy faceci chcieli pić, raz jeden raz drugi, jakby nie mogli jednocześnie :/

reklama
Do góry