reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hej kobitki :-)
ja juz na nogach oglądam bajki z córcią ( jednym okiem ) :tak:

Ajentka poranne amory uwielbiam takie!!! nawet kosztem spóźnienia do pracy ( a potem cały dzień jest milszy hihi) dzieki za info o tchibo :-) jeszcze będe się zastanawiać ale wczoraj wylicytowałam Coccodrillo za 130 i jeśli nie będzie nam pasował to może jeszcze kupię coś innego. A w Plazie wczoraj przymierzałam młodej taki kombinezon właśnie i patrze cena 119 ( łał nie jest tak drogo ) dopóki nie spostrzegłam metki na kurtce 169 :-( 119 to była cena samych spodni :-(
Dziś nic nie mamy zaplanowane R. jeszcze śpi ot taka leniwa niedziela :-)

reklama
MamaGabi i czym poczęstowałaś gości?
Aga no no, ale poranna akcja :D powiedziałaś klientce prawdę?? :p

my mieliśmy mieć wieczór dla siebie a mieliśmy ciężki wieczór - Seba do 24 płakał i krzyczał "amam" grzebiąc w pępuszku, czyli bolał go brzuszek :( mąż poleciał do pracy z oczami na zapałkach, ja dopiero wstałam, młody jeszcze śpi.. zaraz wpadną dziadkowie a my nie spakowani.. no to lecę!

aaa jakbym nie wpadła to Natuśka powodzenia jutro, trzymam za Was kciuki!!

hej hej:)

Tygrynka a jak tam @??????
a ja zrobilam grecka salatke ale taka prosta bo kumpel nie je jajek ani majonezu wiec musialo byc cos bez tego, druga zrobilam taka z makaronem, kurczakeim slonecznikiem ananasem. do tego schabowe polane gestym sosem kurkowym i kurczaka piecoznego plus na deser 3 bit:)

ja spodenki ocieplane kupilam na allegro ,bardzo fajne a kurtke w auchan cos na styl tych z h&m.
Ajentka ty lobuzie no:) ale napewno wtedy mialas super dzien,,,wiec powiedz mezowi ze wiecej takich akcji poprosisz:)

no nic lece obiadek zrobic:)

Zdradze Wam tajemnice, ze Tygrynka juz wyruszyla w trase:tak: Widzialam jak wyruszala, a ja probowalam akurat zaciagnac psa do domu:-p Najpierw dlugo sie spotkac nie moglysmy a teaz tak czesto przypadkiem na siebie trafiamy, fajnie!

Hej
Natuska trzymam kciuki i w ogóle się nie dziwię że sie tak denerwujesz, ale będzie dobrze i już więcej nie będziesz musiała się denerwować :-) i super że rowerek jedna Filipowi przypadła do gustu :-) i Emilce też :-)
Ania jesteście sąsiadkami to na siebie wpadacie :-)

My właśnie wróciliśmy z oglądania mieszkanka :happy: no i zobaczymy co będzie !!! Jeśli wszystko pójdzie dobrze to widok będziemy mieli taki że szok!!!!

dobry wieczor:)

wlasnie napisany post misie skasowal...wrrrrrrr:angry::angry::angry:

Natuska fajnie ze beigowka kupiona:) a te buciki byly na samym koncu przecen dzieciowych, jak bede w auchanie to moge luknac i jak cos to dam ci cynka i kupie ci jak bedziesz chciala?
i nie stresuj sie kochana,dasz rade zoabczysz:)
Kozaczino a co ot za widok? i gdzie teraz sie chcecie przeprowadzic? i ile m2 bedzie mialo to nowe mieszkanko?

a moja Gaba dzisiaj w nocy mi z lozeczka sie wyslizgnela, ja mam turystyczne i tak sie krecila ze tym wyjsciem z neigo wyslizgnela sie na podloge, troche kwekala ale wzielam ja i odlozylam i chyab sie nawet nie zjazyla ze wypadla bo spala dalej... heheehhe

buuu co z tym kasowaniem się Waszych postów?? Psota pisz jeszcze raz :p

Zdradze Wam tajemnice, ze Tygrynka juz wyruszyla w trase:tak: Widzialam jak wyruszala, a ja probowalam akurat zaciagnac psa do domu:-p Najpierw dlugo sie spotkac nie moglysmy a teaz tak czesto przypadkiem na siebie trafiamy, fajnie!

a ja myślałam że taka fajna jesteś że czekasz na psinę aż sobie dokończy spacerek a Ty mówisz że ją zaciągałaś właśnie :D no zobacz, jak się nie widziałyśmy to w ogóle, a jak już to codziennie i w różnych miejscach :D super, może w końcu i kawka nam wypali ;) super wyglądasz z malutką w nosidełku! i pewnie wygodniej wyskoczyć niż z wózkiem, nie? :)

tygrynka dzieki :) i szerokiej drogi :) pewnie juz na miejscu jestescie :-p

co Ty, o tej o której Ty pisałaś (19:40) to my mieliśmy jeszcze 2 godz drogi!! ale dzięki, droga szeroka bo jechaliśmy autostradą (ta co leci Gdańsk-Toruń) :p kurde a ja myślałam że Ty jutro do szpitala, ale kciuki i tak trzymam!! nie dziwne że się martwisz, szpital nie jest fajnym miejscem dla dzieci :/ ale najważniejsze, żeby jej tam pomogli!! trzymajcie się dzielnie dziewczyny!! a gdzie i za ile i jaką w końcu biegówkę kupiłaś?? :)

Koza opowiadaj szybko gdzie to mieszkanie!!! i mocno trzymam kciuki za powodzenie!! jakbyście potrzebowali pomocy w przeprowadzce to dajcie znać :)

@ jest.. mega bolesna, ledwo dojechałam.. a jechaliśmy dokładnie 15:30-21:30, w tym 20min przerwy, Seba super wytrzymał, od Gniezna do Torunia spał, a potem z nami sobie gadał, np przez pół godziny opowiadał że był wypadek: "pan, bam, ijojo, pan, bam, ijojo" :D u dziadków czuje się jak u siebie w domu, trochę tylko szukał mojego brata który jest na studiach.. wszyscy już spią, zmykam i ja, buziaki!

reklama
witam sie i ja po weekendzie.....

zakupowo sie zrobiło, ja też byłam kupić buty ale dla starszaka i takie przejściówki, bo typowe zimowe już ma, a on w szkole i tak nie zmienia obuwia, więc będzie mu za gorąco w typowych zimowych, wiec mam nadzieję, ze do szkoły cały sezon mi w tych półbutach pobiega :tak: jeszcze tylko muszę rozejrzeć się za kombinezonami, bo tutaj deficyt... :crazy:

Kozaczino...... oby oglądacze kupili.... :tak: i potem wasza rola zamienić się w oglądaczy... powodzenia.... :tak:

Natuśka..... trzymajcie się dzielnie.... :tak:

ajentka, to miałaś przyjemną pobudkę i poranek w sobotę.... :tak: mojemu też tak się czasem zbiera, ale najczęściej jest to weekend i dzieciaki juz szlają i załamał się jak mu powiedziałam, ze wolne poranki to będą dopiero jak dzieciaki pojadą na obóz czy kolonie.... :-D

Tygrynka,dobrze, ze podróż minęła sprawnie i bez komplikacji... przyjemności na wyjeździe .... :tak:

a wszystkim życzę miłego dnia.... :-)

Do góry