ja na szybko bo mam rodziców u siebie i jest szał
teraz siedzą w namiociku z Sebą to mam chwilę 
Skrzat tak jak Natuśka pisze - pierwsze chodzenie takie jest, Seba też tak miał, w dodatku on chodził w takich butkach jak miał 10mies i ledwo od dwóch chodził więc w ogóle chodził jak mała pokraka i co chwilę lądował na pupie
szybko załapie, zobaczysz! ja teraz też Sebie przymierzałam w sklepie i po całym roku znowu było to samo
ej jak możesz mieć zniżkę na Bartki to dawaj dalej
bo my mieliśmy już 3 pary Bartków i z każdych jesteśmy zadowoleni, ale fakt że to półbuty lub letnie sandałki były, nie wiem jak z zimowymi.. zobacz w factory w Luboniu tam mają taniej ecco! nam sie takie podobają, z deichmana: śniegowce dziecięce - Buty chłopięce - Chłopięce - DEICHMANN albo kozaki dziecięce - Buty chłopięce - Chłopięce - DEICHMANN podobno też dobra marka... nieźle z tym zaśnięciem
mała łobuziara
An ja mam dla Ciebie 20zł! szkoda że nie wpadłaś, czekałam, ale nic to, zapraszam po 5 listopada bo w niedzielę wyjeżdżam! a jak z kasą, przelać czy poczekać aż mnie odwiedzisz
powodzenia z wózkiem! a o której lecisz jutro do tesco? do tego na serbskiej??Jarzebinka fotki!!!Koza powodzenia!!!
a kumpla już mam w tyłku, mąż zadzwonił (musiał z mojego nr bo od niego nie odbierał
wiadomo, w necie to każdy odważny
) i mu nawciskał, ten jakoś się głupio bronił a jak mój mąż zaczął mu mówić żeby przestał zachowywać się jak szczeniak i wymaga szacunku dla żony to ten zaczął się jąkać i odłożył słuchawkę 
Skrzat tak jak Natuśka pisze - pierwsze chodzenie takie jest, Seba też tak miał, w dodatku on chodził w takich butkach jak miał 10mies i ledwo od dwóch chodził więc w ogóle chodził jak mała pokraka i co chwilę lądował na pupie
An ja mam dla Ciebie 20zł! szkoda że nie wpadłaś, czekałam, ale nic to, zapraszam po 5 listopada bo w niedzielę wyjeżdżam! a jak z kasą, przelać czy poczekać aż mnie odwiedzisz
a kumpla już mam w tyłku, mąż zadzwonił (musiał z mojego nr bo od niego nie odbierał