reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

ja na szybko bo mam rodziców u siebie i jest szał :D teraz siedzą w namiociku z Sebą to mam chwilę :D
Skrzat tak jak Natuśka pisze - pierwsze chodzenie takie jest, Seba też tak miał, w dodatku on chodził w takich butkach jak miał 10mies i ledwo od dwóch chodził więc w ogóle chodził jak mała pokraka i co chwilę lądował na pupie :D szybko załapie, zobaczysz! ja teraz też Sebie przymierzałam w sklepie i po całym roku znowu było to samo :D ej jak możesz mieć zniżkę na Bartki to dawaj dalej :p bo my mieliśmy już 3 pary Bartków i z każdych jesteśmy zadowoleni, ale fakt że to półbuty lub letnie sandałki były, nie wiem jak z zimowymi.. zobacz w factory w Luboniu tam mają taniej ecco! nam sie takie podobają, z deichmana: śniegowce dziecięce - Buty chłopięce - Chłopięce - DEICHMANN albo kozaki dziecięce - Buty chłopięce - Chłopięce - DEICHMANN podobno też dobra marka... nieźle z tym zaśnięciem :D mała łobuziara :D
An ja mam dla Ciebie 20zł! szkoda że nie wpadłaś, czekałam, ale nic to, zapraszam po 5 listopada bo w niedzielę wyjeżdżam! a jak z kasą, przelać czy poczekać aż mnie odwiedzisz :) powodzenia z wózkiem! a o której lecisz jutro do tesco? do tego na serbskiej??Jarzebinka fotki!!!Koza powodzenia!!!

a kumpla już mam w tyłku, mąż zadzwonił (musiał z mojego nr bo od niego nie odbierał :D wiadomo, w necie to każdy odważny :p) i mu nawciskał, ten jakoś się głupio bronił a jak mój mąż zaczął mu mówić żeby przestał zachowywać się jak szczeniak i wymaga szacunku dla żony to ten zaczął się jąkać i odłożył słuchawkę :D

reklama
witam wieczorkeim:)

na poczatek jak mnie wkurza to nowe okno bb maskara:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie moge pisac bo albo mi gdzies w polowie zdania inneg pisze albo wogole albo mi calych postow nie wkleja:wściekła/y::wściekła/y:

bylam na fitnesiku, sama bo moje dziewuchy dzisiaj spasowaly, wiec poszlam sama,ja tam sie nie poddaje....:-):-)

Tygrynka swina kumpel, naprawde. w tylek go kopnąc.
Skrzat no rzeczywisice wysokie te butki, ja jak Gabie nalozylam takei wysokie to tez miala lekki problem z chodzeniem.
Koza trzymam kciuki:)
Natuska walnij w leb, neich sie nauczy rozumu.
An moze Bartus ma skok rozwojowy i dlatego ma problemy z zasypianiem?

no a moj m ululal Gabe ale zostawi lja spica na lozku naszym bo jak tweirdzi " tak slodko spi" no i teraz ide ja przeniesc i wykapac sie i mozejakis filmik obejrze albo meza pomecze to mzoe mi wkoncu humor sie poprawi.....

Co do butków my właśnie w factory kupiliśmy zimówki Geox za 160zł, ecco też były ale nie było naszej rozmiarówki ale szły im te zimówki jak woda z tego co widziałam,nasz rozmiar to mieli tylko jeszcze dwie pary geox (łącznie z tymi co kupiliśmy) i primigi,kupujących sporo.Ja jestem bardzo zadowolona z zakupu,mały co prawda narazie po domu ale śmigał w nich bez probelmu.Dokupiłam mu jeszcze zimówki Coccodrillo ze sklepu internetowego za 67zł + koszty przesyłki bo jak ma być tyle śniegu co mówią:-D to może lepiej żeby miał dwie pary:-).Z kombinezonem podobnie, znaczy mamy kombinezon Tchibo kupiony na zeszłorocznej pozimowej wyprzedaży i jak przymierzyłam przedwczoraj to super trafione z rozmiarem 86/92 oprócz tego kurtka zimówka dodatkowo i dokupiłam jeszcze ocieplane spodnie narciary w H&M także zima nam nie straszna;-).Co do Bartków ja do tej pory zakupiłam jedną parę z której aktualnie korzystamy,półbuty do kostki i nie mam żadnych zastrzeżeń,mięciutka skórka,wydają się być wygodne,ze stópką nic się nie dzieje mały śmiga i nie narzeka:-D a teraz ubieram mu pod spodenki rajstopki na to skarpetki i te Bartki to jak wracamy ze spacerku to zawsze sprawdzam i cieplutkie stópki ale jak parę dni temu miał tylko skarpetki i Bartki to już zimne były.:tak: Tygrynka Daj znać czy jesteś zainteresowana nadal tymi balsamami i czy chcesz jeden czy więcej i jaki model:-D:-D A Elefanteny to bardzo dobra firma z obuwiem dla dzieci:tak:Butki które pokazałaś bardzo solidnie i ładnie wyglądają.:tak:A to właściwie kupiliście któreś?
Ja właśnie piję herbatkę gruszkową i czekam na męża aż wróci z pracy i robimy grzanki z piekarnika, dobra pora na to:-DA teraz modlę się żeby lodówka mi się nie rozmroziła bo popołudniu wyskoczył bezpiecznik i ja kobiecina sama w domostwie bez zapasowych bezpieczników i czekam aż przyjdzie ratunek w postaci męża bo wszystkie gniazdka w kuchni i pokoju młodego nie działają:dry:. A kupiłam dziś dziecku kolorowanki na wodę i pędzelki poszły w ruch i tworzyliśmy z synem mym arcydzieła:-D. No to się rozpisałam. Aaaaa Koza trzymam kciuki żeby mieszkanko się sprzedało a Wy żebyście znaleźli inny dach nad głową:-).

Aga a napisz mi pw ze szczegółami ok? tylko wzięłabym po 5 listopada ok?? a butki kupimy jak wrócimy, chyba że dziadkowie w Olsztynie kupią :p sorki że Cię ubiegłam ze śpiewakiem, ale jak Sebie nie podpasuje to obiecuję oddać :D
MamaGabi mam nadzieję że humorek już lepszy??

my jutro latamy, w niedzielę tez plus wyjazd więc pewnie na spokojnie się odezwę z Mazur w poniedziałek..

hej
tygrynka ale jazda z ta szafką co wam spadła:szok:teraz ja pewnie będe się schizowac czy aby na pewno nic mi na łep nie spadnie ;p

Śmigam dziś na targi :0 m się napala na rybki a ja na pieska;p heheh znając życie i tak nic nie weźmiemy hahahaah
u mnie ost wiele się dzieje mam problemy z kolanem i latanie po lekarzach się zaczyna;/ mąż ma dwa kursy więc tez nie ma już tak czasu dla mnie;/ siostrzenica m mieskza z nami na jakiś czas pewnie jeszcze miesiąc zleci ;/ ale luz jakoś dajemy radę tylko ja już z sił opadam z ogarnianiem wszystkiego....

Hej baby :-)
My juz dzisiaj o 10 zaliczyliśmy ślub znajomych :-) i spacer po starym :-)
Ajentka pisałas że masz kombinezon Tchibo dla Marcela czy on jest ciepły?? W sensie cz jest to taki kombinezon prawdziwie zimowy?? też się nad takim zastanawiam :-)
Tygryś miłego latania i pobytu u rodzinki :-)
Guzik i też kolano zgrzyta :-( o chcecie kupić pieska :-) fajnie :-)
jedziemy zaraz do plazy zobaczyć kombinezony i buty dla panny Luli :-D
miłego weekendu

Za nami szalony dzień.. poranek z dziadkami, wyprawa do tesco i spotkanie z Anią23 i jej rodzinką (rodzice nakupowali Sebie pieluszek, chusteczek, picia, bodziaków, piżamkę, sweterek, biszkoptów jak na wojnę :D), potem obiad u moich dziadków, ikea i spotkanie ze Skrzatem i jej rodzinką (a tam znowu mama kupiła nam kołdrę, pościel, pojemniki na buty, kieliszki na wino, drewniany pociąg dla Seby), potem M1 (a tam z kolei buty w ccc dla mnie, kurtka w reserved dla Seby i od razu do kompletu szalik czapkę rękawiczki i półgolf w h&m), a na końcu kolacja u dziadków - szaleństwo zakupowo/spotkaniowo/lataniowe to mało powiedziane :D a najlepsze że Sebie udało się w tym wszystkim wyrwać dwie godzinki drzemki :D teraz chłopaki się kąpią i lecą spać a ja będę nas pakować, bo jutro tylko dopakowanie, sushi na obiad i lecimy w trasę :)))

hej kobitki:)

my juz po gosciach, fajnie bylo:)

Tygrynka milego pobytu u rodzicow i naprawde szalony dzien mialas:)
Natuska dziekuje:*

Gaba mi niedawno zasnela bo tak szlala ze znajomych córka ( 9 lat) ze szok, padla w 2 sekundy normalnie. jej sie bardzo podoba takie towarzystwo starsze, wszedzie ja ciagala, wszystko poakzywala i kazala siedziec na podlodze na puzlach:) ehehehehhe

no a moj m ma lekka faze,ja troche ogarnelam i zaraz lece spac bo oczka mi sie zamykaja:) od 6 nie spie dzisiaj bo Gaba tak szybko postanowial nas z lozka sciagnac, wkoncu weekend to po co spac ja kmozna sie bawic:)

buziaki dziewczeta:) milych snow:)

reklama
Witam!

Dziś tu skromniutko. Ja miałam dziś pracowity dzień od 8 do 15 w pracy do której się spóźniłam tak że klientka czekała na mnie pod drzwiami:zawstydzona/y: :zawstydzona/y::szok: bo uwaga....................... mężowi zebrało się na amory z samego rana i nie wypuścił mnie z łóżka:-D:-D:-D i trochę straciliśmy poczucie czasu:szok::-DMasakra z tym spóźnieniem ale ogólnie nie narzekam:-D To chyba grzanki tak zadziałały;-)Dziś dla odmiany zrobiliśmy sobie na kolacyjkę zapiekankę z makaronem w sosie bolognese:tak:Jutro jedziemy po butki zimowe dla żoneczki czyli dla mnie:-):-D
natuska jak widzisz grzanki wymiatają:-DPolecam:-D Nie stresuj się kochana szpitalem,nic nie podłapiecie i wszystko będzie ok:tak:
tygrynka Ty jak zwykle na obrotach ponad normę ale super dzień,no i kochani rodzice na których zawsze można liczyć,ekstra,udanego wyjazdu i pobytu.
kozaczino Jestem bardzo zadowolona z jakości wykonania kombinezonu Tchibo,zresztą tak na marginesie nigdy jeszcze się na nic u nich nie nacięłam a trochę już nakupiłam.Spodnie są bardzo cieplutkie i bardzo szczelne z każdej strony zabudowane przed wiatrem,co do kurtki jak pierwszy raz wyciagałam z kartonu to wydawała mi się trochę za lekka ale jak teraz przymierzyłam Marcelkowi to jest idealna poniewaz rownież bardzo dobrze chroni od wiatru,buzke mozna solidnie zaslonic a co do grubosci jest akuratna tzn. można założyć grubszy sweterek pod spód i dziecko nie wygląda jak jeden wielki bałwan bez możliwości jakichkolwiek ruchów co uważam na śniegu też jest bardzo ważne,no i ogólnie w funkcjonowaniu;-)Także ja polecam,tylko jak masz możliwość to przymierz Luli bo dużo razy słyszałam że ten rozmiar 86/92 jest dzieciom za duży dla mojego Marcela idealny tak że jestem spokojna że całą zimę przenosi. W ogóle nam się udało bo kupiliśmy w zeszłym roku na pozimowych wyprzedażach i kosztował 129zł a teraz widzę że dokładnie ten sam 199zł. Spokojnej nocki dziewczęta:-).

Do góry