reklama
Hejka!
Oczywiście również bardzo dziękuję za super spotkanko! Uwielbiam te nasze wypady. Potwierdzam relacje mojej sekretarki
że mam dziś wolne,dziecko moje śpi,czekam aż się obudzi i idziemy trochę powietrza nawdychać.Nasprzątałam się od rana,Marcelowi zmontowałam tablicę na magnesy i na kredę,kiedyś zamówiliśmy z allegro M bratanicy ale po rozpakowaniu nie byliśmy zadowoleni z jakości więc zostawiłam dla potomnych i teraz jak znalazł dla małego do zabawy a na prezent wtedy wybraliśmy coś ładniejszego;-). Ja jestem bardzo chętna na wszelkie kafejki ale to racja że do nich trzeba byłoby wcześniej, chociaż nie ukrywam że tą dark restaurant też chętnie odwiedziłabym,kumpela była i mówi że świetna zabawa,pewnie miałybyśmy ubaw po pachy
Rikapa Ja to chyba już zostałam Twoją stałą klientką i jeśli nikt wcześniej nie wykazał chęci zakupu to ja chętnie wezmę tego śpiewaka,będę miała z głowy prezent na mikołajki a pocieszny ten śpiewak,trochę poczytałam opinie o tej zabawce i całkiem fajna.
Tylko nie wiem jak się umówimy z odbiorem,mi się jakoś bardzo nie spieszy byle do 6.12
jak coś to się zgadamy.Miłego popołudnia
MamaGabi i Tygrynka proszę mi się tu nie smutaskować,będzie dobrze.Choć ja też od rana chodziłam jakaś nabuzowana przy tym sprzątaniu i wszystkich przeganiałam ale już mi minęło
Buuu no tym razem ja się spóźniłam ze śpiewakiem,no trudno, a nie masz przypadkiem drugiego?
Oczywiście również bardzo dziękuję za super spotkanko! Uwielbiam te nasze wypady. Potwierdzam relacje mojej sekretarki

Rikapa Ja to chyba już zostałam Twoją stałą klientką i jeśli nikt wcześniej nie wykazał chęci zakupu to ja chętnie wezmę tego śpiewaka,będę miała z głowy prezent na mikołajki a pocieszny ten śpiewak,trochę poczytałam opinie o tej zabawce i całkiem fajna.

Tylko nie wiem jak się umówimy z odbiorem,mi się jakoś bardzo nie spieszy byle do 6.12

MamaGabi i Tygrynka proszę mi się tu nie smutaskować,będzie dobrze.Choć ja też od rana chodziłam jakaś nabuzowana przy tym sprzątaniu i wszystkich przeganiałam ale już mi minęło

Buuu no tym razem ja się spóźniłam ze śpiewakiem,no trudno, a nie masz przypadkiem drugiego?

lilou
Fanka BB :)
ajentka ja dziś też sprzątanko, ale co chwile zaglądam tu i długo mi idzie:-) zobacz na fb ;-)
natuska kurde gdyby Staś pił z butli to chętnie bym kupiła podgrzewacz;-)a wiesz co ostatnio byłam w komisie na przyjaźni, i wydawało mi się że był tam taki rowerek jak szukasz. chyba tam go widziałam.. aż zgłupiałam gdzie to było..
natuska kurde gdyby Staś pił z butli to chętnie bym kupiła podgrzewacz;-)a wiesz co ostatnio byłam w komisie na przyjaźni, i wydawało mi się że był tam taki rowerek jak szukasz. chyba tam go widziałam.. aż zgłupiałam gdzie to było..
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Bylam z Gaba na spcerk uteraz spi. wybacie ze ni wiecej nie napisze ale nie mam nastroju dzisiaj?:--
-( milego dnia
poprawy nastroju......

a jeszcze 30 minut i weekend......

R
rikapa
Gość
Tygrynka byłaś pierwsza więc śpiewak idzie do Ciebie :-)
a wypisałam się z Raszei bo mi poród wstrzymali .....
Ajentka niestety drugiego nie posiadam
a wypisałam się z Raszei bo mi poród wstrzymali .....
Ajentka niestety drugiego nie posiadam

Ello,
Ja dzisiaj zaraz zeświruje, Basia ma takie humory że nie wiem
Nie zasnęła o 12-13 i dupa, marud jak nic. Poszłam z kuzynką do przedszkola po córkę - 1,5 h spaceru i też nie zasnęła. Teraz mi kładzie głowę na kolanie, pewnie zaraz zaśnie na stojąco
Zrobiła dziś taki syf w pokoju, że nie wiem jak to posprzątam, wrzuciła laptopa za tapczan (przeżył - uff) normalnie dzień demolki...chyba po tym upadku wczorajszym jej się coś poprzestawiało
Byłam też z nią mierzyć butki zimowe. I w takich Befado - Sklep internetowy Basia nie umiała chodzić, przewracala się, za wysokie do jej stópki. Była ciut nizsze firmy Falco za 170 zł i w tych chyba jej było wgygodnie, więc nie wiem. Do Bartka mam mieszane uczucia, niby mogę mieć zniżkę, ale kuzynka mówiła że córce zawsze było zimno w Bartkowych, a ich synka obcierały, więc ona juz tam nie kupuje, przeżuciła się na Ecco (tylko tam około 280 zl buty dla Basi
). Ja też mam jakieś takie uczucie że Bartek to masówka i jadą na nazwie...dużo takich opini też już słyszałam!
ZASNĘŁA na dywanie jak ja pisałam posta
fot fb
Ja dzisiaj zaraz zeświruje, Basia ma takie humory że nie wiem
Zrobiła dziś taki syf w pokoju, że nie wiem jak to posprzątam, wrzuciła laptopa za tapczan (przeżył - uff) normalnie dzień demolki...chyba po tym upadku wczorajszym jej się coś poprzestawiało

Byłam też z nią mierzyć butki zimowe. I w takich Befado - Sklep internetowy Basia nie umiała chodzić, przewracala się, za wysokie do jej stópki. Była ciut nizsze firmy Falco za 170 zł i w tych chyba jej było wgygodnie, więc nie wiem. Do Bartka mam mieszane uczucia, niby mogę mieć zniżkę, ale kuzynka mówiła że córce zawsze było zimno w Bartkowych, a ich synka obcierały, więc ona juz tam nie kupuje, przeżuciła się na Ecco (tylko tam około 280 zl buty dla Basi

ZASNĘŁA na dywanie jak ja pisałam posta
Ostatnia edycja:
bardzo dziękuję za super spotkanko! Mam nadzieje że starczyło kasy
Jakos nie chciało mi sie rano wstac do pracy nie wiem czemu :-)
Dzisiaj po kąpieli dam małemu butelke z mlekiem i jak nie bedzie chciał zasnąć to wezme go na mate i może potem zaśnie bo inaczej będzie wieczór. W pracy mówią że może nie chce zasypiać dlatego że czuje inny zapach ode mnie ale nie wiem na ile to jest prawda. Dzisiaj może się wyśpie a jutro lecimy szukać wózka o zmoro
a potem do tesco bo jakieś tam promocje wyczaiłam ale do jedzenia czy coś tam. Ide sie pobawić z małym by go pomęczyć przed zaśnięciem.
Jarzębinka a zdj wyślesz?
Tygrynka nie dzwoniłam bo zapomniałam wziaść telefonu i czopka ale obiecuje ze w tyg jak bedziesz miala możliwość to podjade bo tez koncze o 14 to może wlece nawet na kwusie szybka :-)
Ja też jestem za pizza i wiadomka centrum miasta to super miejsce :-) blisko

Rikipa ale duzy brzuszek, w sobote tam nalot robimy na PiM
Koza przepraszam zapomnialam pisac tak mam miód 0,9 l akacjowy lub lipowy z własnej wujowej pasieki za 25zl
Jakos nie chciało mi sie rano wstac do pracy nie wiem czemu :-)
Dzisiaj po kąpieli dam małemu butelke z mlekiem i jak nie bedzie chciał zasnąć to wezme go na mate i może potem zaśnie bo inaczej będzie wieczór. W pracy mówią że może nie chce zasypiać dlatego że czuje inny zapach ode mnie ale nie wiem na ile to jest prawda. Dzisiaj może się wyśpie a jutro lecimy szukać wózka o zmoro

Jarzębinka a zdj wyślesz?
Tygrynka nie dzwoniłam bo zapomniałam wziaść telefonu i czopka ale obiecuje ze w tyg jak bedziesz miala możliwość to podjade bo tez koncze o 14 to może wlece nawet na kwusie szybka :-)
Ja też jestem za pizza i wiadomka centrum miasta to super miejsce :-) blisko

Rikipa ale duzy brzuszek, w sobote tam nalot robimy na PiM
Koza przepraszam zapomnialam pisac tak mam miód 0,9 l akacjowy lub lipowy z własnej wujowej pasieki za 25zl
reklama
Hej kochane :-)
jestem podekscytowana i ciut przerażona bo byli oglądacze i na 90% się zdecydują
i będę bezdomna !!!
Rikapa boski zdjęcia !!! też mam zdjęci z porodówki :-)
An bardzo chętnie przygarnę miodzik lipowy :-) i miło było poznać w realu :-)
Skrzat Basia jest boska zasnąć na dywanie :-) a co do butów to Ecco są w Luboniu za 150 choć może już wykupili ?? mnie nie stać niestety :-( może w Deichmann jej kupię butki no i jeszcze poluję na kombinezony

Tygryś nie przejmuj sie głupim kumplem!!!
Uciekam kłaść dziecia bo sie pokłada :-)
jestem podekscytowana i ciut przerażona bo byli oglądacze i na 90% się zdecydują

Rikapa boski zdjęcia !!! też mam zdjęci z porodówki :-)
An bardzo chętnie przygarnę miodzik lipowy :-) i miło było poznać w realu :-)
Skrzat Basia jest boska zasnąć na dywanie :-) a co do butów to Ecco są w Luboniu za 150 choć może już wykupili ?? mnie nie stać niestety :-( może w Deichmann jej kupię butki no i jeszcze poluję na kombinezony

Tygryś nie przejmuj sie głupim kumplem!!!
Uciekam kłaść dziecia bo sie pokłada :-)