R
reklama
R
rikapa
Gość
Filona oglądnij ten filmik :-)
Śpiewaki Słodziaki w Maskotkowo - pluszak żółty - YouTube
Śpiewaki Słodziaki w Maskotkowo - pluszak żółty - YouTube
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Jarzebinka a Ty masz facebook?
no właśnie nie mam, ale z tego co zrozumiałam wczoraj powinnam mieć?????? to może w weekend coś zadziałam....
a wyjście do kawiarni to tez fajny pomysł.... a pizzeria następnym razem tez może być.....
R
rikapa
Gość
mamaGabi85
Gabryniowa Mamusia
hej hej. Fajnie ze wyjscie wam sie udalo.
Bylam z Gaba na spcerk uteraz spi. wybacie ze ni wiecej nie napisze ale nie mam nastroju dzisiaj?:---( milego dnia
Bylam z Gaba na spcerk uteraz spi. wybacie ze ni wiecej nie napisze ale nie mam nastroju dzisiaj?:---( milego dnia
reklama
Rikapa i co, masz jeszcze tego śpiewaka? bo ja bym chciała, smieszne są a brzucholek niezły! a czemu wypisałaś się z Raszei?
MamaGabi co jest??
Jarzebinka oczywiście że powinnaś mieć!! Ty Koza też ja długo ze sobą walczyłam, ale poległam
u nas wielkie sprzątanie na przyjazd dziadków, potem wielkie zakupy i wielkie gotowanie rodzice wyjechali dopiero z domu więc za 6 godzin będą :/ a my z mężem się cały dzień przytulamy, dzień miłości normalnie
MamaGabi co jest??
Jarzebinka oczywiście że powinnaś mieć!! Ty Koza też ja długo ze sobą walczyłam, ale poległam
u nas wielkie sprzątanie na przyjazd dziadków, potem wielkie zakupy i wielkie gotowanie rodzice wyjechali dopiero z domu więc za 6 godzin będą :/ a my z mężem się cały dzień przytulamy, dzień miłości normalnie