reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

uwaga :-D sprzedam śpiewaka słodziaka :-) mała dostała ale się nim nie bawi (wybredne to moje dziecko) cena nowego 55 zł ja sprzedam za 30 zł :-)

fisher-price-spiewaki-slodziaki-tp_3621495081184077169b.jpg

:-)

reklama
znalazłam te zdjęcia przypadkiem :-D
Obraz 226.jpg
Obraz 227.jpg

ale wtedy byłam gruba :D zdjęcia zrobione w raszei z której następnego dnia wypisałam się na własne żądanie .....

reklama
Rikapa i co, masz jeszcze tego śpiewaka? bo ja bym chciała, smieszne są :D a brzucholek niezły! a czemu wypisałaś się z Raszei?
MamaGabi co jest??
Jarzebinka oczywiście że powinnaś mieć!! Ty Koza też :D ja długo ze sobą walczyłam, ale poległam :D

u nas wielkie sprzątanie na przyjazd dziadków, potem wielkie zakupy i wielkie gotowanie :D rodzice wyjechali dopiero z domu więc za 6 godzin będą :/ a my z mężem się cały dzień przytulamy, dzień miłości normalnie :D

Do góry