reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

ja też dziękuję!
Psota byłam dopiero dwa razy - w Hanami na Wrocławskiej i Planet Sushi w Galerii Malta, w Hanami smakowało mi bardziej... a w niedzielę spróbuję Sushi Bushi niedaleko Castoramy :)
ja mam za sobą intensywny dzień - malta, sushi, m1 i mega ciężkie zakupy butków dla młodego, potem wieczór grecki z dziewczynami, wróciłam w super humorze, ale doslownie skopał mi go kumpel męża, jestem wściekła i idę się wyprzytulać z mężulkiem...

reklama
Hello,
Witam się z rana;)
Dziekuję jak zawsze za super towarzystwo, takie wieczorki mi się podobają i super, że przychodzi nas taka gromada;):):) To jak teraz idziemy do Dark Restaurant Jedzenie w ciemności, Ciekawe miejsca w Poznaniu - Dark Restaurant albo na zwykłą pizze:p
Wczoraj mężuś na mnie czekał, więc już tu nie zaglądałam:-D:-D;-)
A dzisiaj może ktoś chetny na kawkę?

Tygrynka jutro 15 czy 16 w IKEI? I co ten kumpel męża zrobił?

i ja dziękuję za miły wieczór..... :tak:
a po powrocie do domu to juz tylko myślałam o łóżeczku , a nie o odpaleniu kompa, tym bardziej, ze coś wczoraj net mulił, więc pewnie do rana by mi zeszło aby Wam podziękować.... :tak:

a dziś już w pracy.... An a jak dzisiaj Twoja poranna pobudka.... ajentka, a Ty na którą dziś do pracy.... :tak:

Natuśka dlatego dla zdrowia psychicznego trzeba chociaż raz w miesiącu tak wyjść :D
a gorzej jak Skrzatowi ten zmielony szczur posmakuje :p
Skrzat jak wolisz późniejszą godzinę jutro to może być, my i tak będziemy w okolicy więc to chwila na podjechanie :)
Jarzebinka a Ty masz facebook?
znowu zrobię za sekretarkę Ajentki i odpowiem że ona dzisiaj ma wolne i teraz pewnie się bawi w najlepsze z Marcelkiem :)
Rikapa super że mała już lepiej!
my jeszcze gadałyśmy z dziewczynami że można też iść na kawę i ciacho, bardziej posiedzieć, pogadać niż jeść ;)
a kumpel to idiota ale używał naszych danych tak że zidentyfikować o kim pisał głupoty na fb to żaden problem, nawet dla tych co nas bezpośrednio nie znają.. plus wczorajsza opowieść Agi i wieczorem mnie rozwaliło wszystko, obudziłam męża (zasnęli obydwaj ok 23:30!!) i do rana gadaliśmy.. i dalej jestem jakaś taka rozbita, idę na jajecznicę bo mąż mi zrobił a syn mi wyjada :D miłego dnia dziewczynki!!

Tygrynka no bo sobie myslę, że my tak wlecimy do IKEI pewnie kolo 15;30 ale musimy mieć czas na jakies zakupy:p bo z Wami to przy kasie, czy tez cos bedziecie kupować:p No nie chce bys cały dzien w poblizu IKEI się kreciła:p i tak juz nie wiem jak sie odwdzięczę!
ciacho ciacho:) kafe kawka:D, republika czekolady:D mniami mniami:) ale to trzeba wczesniej niz 21;P bo kawiarnie zamykają:p

Dzień dobry!

Nie będę orginalna jak napiszę że dopiero wstałam:-p i jak zwykle w piątek trzeba włączyć speeda i posprzątać :-)Jutro nie będzie kiedy bo do kumpeli do Kaźmierza się wybieram (Filona jak będziesz widzieć wydzierającą się laskę z wózkiem to ja;-)bo już kiedyś mi się wydawało że Cię widziałam)

JA również dziękuje za super wieczór! i też jestem za pizzą , albo po prostu spotkaniem na pogaduchy (może Wereanda na Paderewskiego - super klimat do pogaduszek, albo Gołębnik-pyszne desery;-))

nic muszę się ogarnąć:tak:

reklama
Do góry