reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Cześć dziewczyny!

Ja tylko na chwilę na razie, bo mega niewyrobiona dziś jestem.Słuchajcie to może od razu na 21 się umówimy wszystkie? bo widzę że tak bardziej pasuje? a tak nie będziemy wiedziały czy zamawiać czy czekać co?
dajcie znać szybciutko to zmienię rezerwację u siory.

reklama
Jarzębinko, w PrzeźmierowieJ

Tygrynko, gdzie chodzicie na sushi? Co do wątku o porodach, już się na nim wypowiedziałam 16 września;) ale za chwilkę dopiszę odpowiedzi;)

Pozdrawiam resztę mam!

No 21 może być:) Basia już powinna spać do tego czasu mam nadzieję;P

Dziewczyny mam pytanie macie jakiś sprawdzony sposób zabezpieczenia szafek....ja już nie daje z Basią rady w kuchni, ciągle mi wszytko wyjmuje, jak ja odpędzę od jednej szafki jest już w drugiej, to samo z szufladami, zabawki na dole ją nie interesują, lepsze przyprawy, puszki, makarony, etc. a ja nie mam gdzie już tego wyżej chować;(

Skrzat to o której wychodzimy z domu: ok. 20.15... wyjście i wsiadasz do ostatniego wagonu przy ostatnich drzwiachi piszesz smska jakim numerem jedziesz, bo nawet nie wiem jaki mamy wybór w tamtym kierunku :confused: i na grochowskiej się spotykamy

Dziewczyny milej zabawy:)

Skrzat ja mam takie normalne z canpol babes zabezpieczenia na szafki bo u mnie to samo tyle ze ja wszystkei przyprawy etc mam wysoko a nizej mam miski plastikowe,garnki patelnie takze nic mi nie potlucze. zabezpieczenie mam na szafce na kosz na smeici i w lazience i to wszystko.

Tygrynka uuuuu dobrze ze wam nic nie jest, ze mlody caly ze nic powazniejszego sie nie stalo.

no nic ogladam Hausa i spac ide nie wiem jak tam nocka dzisiaj bedzie bo Gabunia zasnela z placzem, biedactwo moje:(

reklama
Do góry