witam i spadam, mąż zaraz ucieka do pracy, a ja się będę szykować do dziewczyn póki Seba śpi, obudzi się i lecimy, mam nadzieję MamaGabi że nie miałam być punkt 14
może prześpij się jak Gaba Ci zaśnie? ja mogę chwilę później dojechać, bo jeszcze muszę po bilety iść, itp... Marciaa przepiękny brzuszek, świetnie wyglądasz!! miłego dnia kochane, pa!
reklama
mamaGabi85
Gabryniowa Mamusia
Tygrynka spoko. nie musisz byc punkt 14
he he he. ja Gabe wlasnie polozylam ale msuze jej obiade jakis zrobic wiec i tak spac sie nie poloze i musze troche pozgarniac jej zabawki
to do pozniej
Marciaa wow jaki piekny brzusio
super w ciazy wygladasz
Lilou mi te fitness sprawia duzo frajdy wiec dlatego z taka checia chodze poza tym musze zrzucic pare kg bo mi sie przybralo jak na wsi na babcinych obiadkach bylam i mam spor nadwagi wiec imotywacja jest
jutro chyba auta nie bede miala ale jeszcze moze m isie uda meza namowic zeby zostawi lmi
Marciaa wow jaki piekny brzusio
Lilou mi te fitness sprawia duzo frajdy wiec dlatego z taka checia chodze poza tym musze zrzucic pare kg bo mi sie przybralo jak na wsi na babcinych obiadkach bylam i mam spor nadwagi wiec imotywacja jest
jutro chyba auta nie bede miala ale jeszcze moze m isie uda meza namowic zeby zostawi lmi
tygrynka rodzice dostali wezwanie do zapłaty za nielegalne sciaganie i rozpowszechnianie muzyki... UWAGA album "na lajcie" zespołu BOYSjmieli tydzien na zapłate jak nie to sprawa w sadzie, ponoc jest nagonka teraz bo sciagneli pomysl z zachodu
kilka milionów ludzi dostało to pismo....
o masakra

Tygrynka spoko. nie musisz byc punkt 14he he he. ja Gabe wlasnie polozylam ale msuze jej obiade jakis zrobic wiec i tak spac sie nie poloze i musze troche pozgarniac jej zabawki
to do pozniej
mój Seba wstał właśnie, zaraz dojdzie obiadek i lecimy, najszybciej na 15 będziemy, kurde mam nadzieję że nie za późno!! a zabawek nie zgarniaj bo maluchy zaraz je spowrotem rozgarną
dzień dobry :-)
ja z pracy piszę oczywiście, młoda chora i w domku siedzi :-( dostała 4dniowy antybiotyk i mam nadzieję że jej minie do poniedziałku.
Marciaa brzusio piękne bardzo zgrabnie wyglądasz :-)
Tygryś miłej wizyty u MmayG.
Natuska łał jaka sprawa z tym ściąganiem!! za takie pierdoły się biorą
zamiast zająć się poważnymi sprawami, zdrówka dla Emilki :-)
wracam do tyry może coś wcześniej wyjdę bo mam znowu oglądaczy
ja z pracy piszę oczywiście, młoda chora i w domku siedzi :-( dostała 4dniowy antybiotyk i mam nadzieję że jej minie do poniedziałku.
Marciaa brzusio piękne bardzo zgrabnie wyglądasz :-)
Tygryś miłej wizyty u MmayG.
Natuska łał jaka sprawa z tym ściąganiem!! za takie pierdoły się biorą

wracam do tyry może coś wcześniej wyjdę bo mam znowu oglądaczy
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Filona takie portki kupiłam na teneryfie...na bazarze
Ja slyszalam o tej akcji ze ściaganiem to już kiedyś było, ze policja wjezdzała do domow bo ludzie mieli nielegalne oprogramowania. Ja nic nie ściagam. Nie lubię i zagracilabym kompa znając zycie
kozaczino powrotu do szybkiego zdrowia dla Luli.
milego spotkania psotykajacym sie

Ja slyszalam o tej akcji ze ściaganiem to już kiedyś było, ze policja wjezdzała do domow bo ludzie mieli nielegalne oprogramowania. Ja nic nie ściagam. Nie lubię i zagracilabym kompa znając zycie
kozaczino powrotu do szybkiego zdrowia dla Luli.
milego spotkania psotykajacym sie

pory mega! wlaśnie przeleciałam allegro w poszukiwaniu podobnych niestety sam szajs! . no coz pozostaje mi pogratulowac zakupu
ahahah widziałyscie to?
http://www.youtube.com/watch?v=xf_lQ8FMif4
ahahah widziałyscie to?
http://www.youtube.com/watch?v=xf_lQ8FMif4
Ostatnia edycja:
reklama