reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

witam i spadam, mąż zaraz ucieka do pracy, a ja się będę szykować do dziewczyn póki Seba śpi, obudzi się i lecimy, mam nadzieję MamaGabi że nie miałam być punkt 14 :D może prześpij się jak Gaba Ci zaśnie? ja mogę chwilę później dojechać, bo jeszcze muszę po bilety iść, itp... Marciaa przepiękny brzuszek, świetnie wyglądasz!! miłego dnia kochane, pa!

reklama
Tygrynka spoko. nie musisz byc punkt 14:) he he he. ja Gabe wlasnie polozylam ale msuze jej obiade jakis zrobic wiec i tak spac sie nie poloze i musze troche pozgarniac jej zabawki:) to do pozniej

Marciaa wow jaki piekny brzusio:) super w ciazy wygladasz:)
Lilou mi te fitness sprawia duzo frajdy wiec dlatego z taka checia chodze poza tym musze zrzucic pare kg bo mi sie przybralo jak na wsi na babcinych obiadkach bylam i mam spor nadwagi wiec imotywacja jest:)

jutro chyba auta nie bede miala ale jeszcze moze m isie uda meza namowic zeby zostawi lmi

tygrynka rodzice dostali wezwanie do zapłaty za nielegalne sciaganie i rozpowszechnianie muzyki... UWAGA album "na lajcie" zespołu BOYS :-D jmieli tydzien na zapłate jak nie to sprawa w sadzie, ponoc jest nagonka teraz bo sciagneli pomysl z zachodu :eek: kilka milionów ludzi dostało to pismo....

o masakra :szok::-D no nie, to fakt, głupio by było że rodzice na boysach a Ty na bajkach wpadasz, nie ma co, przestępcza z Was rodzinka :-p:-D

Tygrynka spoko. nie musisz byc punkt 14:) he he he. ja Gabe wlasnie polozylam ale msuze jej obiade jakis zrobic wiec i tak spac sie nie poloze i musze troche pozgarniac jej zabawki:) to do pozniej

mój Seba wstał właśnie, zaraz dojdzie obiadek i lecimy, najszybciej na 15 będziemy, kurde mam nadzieję że nie za późno!! a zabawek nie zgarniaj bo maluchy zaraz je spowrotem rozgarną :D do zobaczenia!!

dzień dobry :-)
ja z pracy piszę oczywiście, młoda chora i w domku siedzi :-( dostała 4dniowy antybiotyk i mam nadzieję że jej minie do poniedziałku.
Marciaa brzusio piękne bardzo zgrabnie wyglądasz :-)
Tygryś miłej wizyty u MmayG.
Natuska łał jaka sprawa z tym ściąganiem!! za takie pierdoły się biorą :crazy: zamiast zająć się poważnymi sprawami, zdrówka dla Emilki :-)
wracam do tyry może coś wcześniej wyjdę bo mam znowu oglądaczy

Filona takie portki kupiłam na teneryfie...na bazarze:-D

Ja slyszalam o tej akcji ze ściaganiem to już kiedyś było, ze policja wjezdzała do domow bo ludzie mieli nielegalne oprogramowania. Ja nic nie ściagam. Nie lubię i zagracilabym kompa znając zycie :)

kozaczino powrotu do szybkiego zdrowia dla Luli.

milego spotkania psotykajacym sie:tak:

reklama
Do góry